![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Dana, dar tu ai inceput sa ai probleme de cind cu sarcina sau nu are legatura una cu alta?
Nu de alta, dar acum a inceput sa fie sarcina ca o sperietoare din punctul asta de vedere (am mai auzit si alte fete care din cauza hormonilor provocati de sarcina au avut probleme cu acneea...), in loc sa fie doar o mare bucurie, asa cum e normal... Mai, fetelor, apropo de sarcina si de bebelusi,mi-am adus aminte de Elleni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Elleni, ce mai faci, cum iti mai este si ce mai face bebe Matei (parca asa il chema, nu?) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si Angelito, pe unde esti???? Iti ducem dorul, sa stii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Vin cu poze. Sper sa-mi apreciati curajul. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
04 aprilie seara: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/inainte-1.jpg) acum: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/dupa.jpg) Vina pentru aceste pete imi apartine. De la 2 monstruleti mici am ajuns la asa ceva si pentru ca am aplicat crema glycon din abundenta. Zona a inceput sa se vindece numai dupa ce am redus cantitatea aplicata. Cu putin fdt petele abia se vad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Oau, pai au trecut repede, Ala.... macar daca mi-ar trece si mie asa de repede semnele rosii... Mie imi persista unele luni bune si mai mult.
Ala, ce ma sfatuiesti cu privire la modul de aplicare al Glyconului in prima saptamina? O data la 2 zile sau zilnic? Tu cum ai facut? Aaaa, si mai spune-mi, Ala, de cind ai inceput sa folosesti tu Glyconul si cam dupa cit timp ai vazut rezultate? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu l-am aplicat zilnic, in fiecare seara. Poate de asta au aparut si arsurile. Cred ca e mai sigur daca il aplici o data la 2 zile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ala suuuper...(IMG:style_emoticons/default/322.gif) ma bucur pentru tine, sper ca urmatoarea poza va fi complet uni!
andreica, pe masura ce tenul se exfoliaza mai mult, semnele se duc mai repede, eu inainte sa folosesc exfolianti, aveam semne care tineau si 6 luni, acum in 2,3 saptamani se duc de tot, dar din pacate imi fac eu altele sa nu le duc dorul! cred ca glyconul (care un acid bun in depigmentare) isi va atinge scopul TOTAL cam in 6 luni! multa bafta |
|
|
![]()
|
|
O data la 2 zile in prima saptamina, doar, nu? Ca dupa prima saptamina ma arunc clar la zilnic, nu mai am rabdare ..... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca "resturile" vor disparea destul de greu. Dar imi sunt simpatice, atata timp cat nu se vad de sub fondul de ten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Depinde si de tenul fiecareia, Geo, cred.... mie si cu jdemii de creme si exfoliante imi trec greu semnele.....
Alaaaaaa, de cind folosesti Glycon si de cind ai inceput sa vezi rezultate? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, nu mi-au aparut monstrii, mie mi-a scos doar punctele alea albe..adevarul e ca la mine nici nu prea avea ce sa mai scoata, la cate produse am folosit eu..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sweet esti exact de ce aveam nevoie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pai, in cazul asta cum te-a ajutat retinul pe tine? va jur fetele ca de maine ma calmez....mii de scuze cu disperarea mea, dar cred ca am suferit si o nitzica depresie!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe toate....si nici nu vreau sa ma gandesc la ce as fi facut daca nu erati voi! |
|
|
![]()
|
|
Geo, eu daca as fi in locul tau as fi foarte fericita. Se`poate mult mai rau, zau.... gindeste-te la asta.....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 10:59 PM |
|