IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 334 335 336 337 338 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
geoo
post Apr 18 2007, 12:31 PM
Post #3351

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Kitten @ Apr 18 2007, 10:35 AM) *
geoo, iti tin pumnii! te admir ca ai curaj sa dai cu aspirina in timp ce folosesti retin... iti aduci aminte cand ai intrat tu prima oara... si ziceai de aspirina, eu ziceam ca mi-e frica sa folosesc pt ca foloseam retin si stiam ca nu e indicat.... dar uite asta dovedeste ca avem tenuri diferite, unele sunt mai rezistente, altele mai sensibile...

da, imi aduc aminte, la tine nu suporta tenul si masca de aspirina?!?! eu folosesc si aspirina si BHA (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ciudat! Stiam eu ca am tenul rezistent si ciufut....dar totusi.....
Se pare ca sunt ok (adica toate semnele sunt la locul lor si in dimineata asta!), si inca nu ma exfoliez vizibil!
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Apr 18 2007, 12:46 PM
Post #3352

Membru de Onoare

Member No.: 104

Geoo, eu cand foloseam Retin-A nu mi se descuama deloc tenul (doar la Smooderm), poate ai noroc si scapi si de o posibila eruptie de puncte negre, mai ales ca tu ai facut "curatenie", ai scos ce se putea scoate iar Retin-A impiedica formarea noilor comedoane.
BTW, si eu foloseam masca de aspirina si nu am avut problema. Si acum o utilizez cand imi aduc aminte, deci unele tenuri o suporta altele nu (in combinatia cu unguente continand tretinoin).

+Quote Post
ioanat
post Apr 18 2007, 03:22 PM
Post #3353

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

Salutare tututor.
Tot vad ca laudati Glyconul si am citit si eu pe seit-ul prof Mugea si parca ma bate gandul sa comand si eu.
Puteti sa-mi spuneti ce preturi au?pe mine m-ar tenta daca le-ar livra si in strainatate,daca nu am sa pun pe cineva din tara sa le c-de si sa mi le trimita.
Eu inca fol Effaclar-ul,s-au mai dus din monstrii,da acum fiind in perioada rosie a lunii au mai aparut cativa.Ma bucur ca cei de pe gat s-au mai dus si merg in continuare cu ele.Effaclar AI fol seara si K il fol dimineata

+Quote Post
dana1
post Apr 18 2007, 03:38 PM
Post #3354

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

QUOTE(ioanat @ Apr 18 2007, 04:22 PM) *
Salutare tututor.
Tot vad ca laudati Glyconul si am citit si eu pe seit-ul prof Mugea si parca ma bate gandul sa comand si eu.
Puteti sa-mi spuneti ce preturi au?pe mine m-ar tenta daca le-ar livra si in strainatate,daca nu am sa pun pe cineva din tara sa le c-de si sa mi le trimita.

Daca comanzi prin posta, te costa 580.000 dar o primesti dupa minim 10 zile (la mine a ajuns dupa vreo 18 zile, ma saturasem sa astept).
Iar daca o comanzi prin curier, costa 750.000 dar o primesti intr-o zi.

+Quote Post
arissuca
post Apr 18 2007, 04:12 PM
Post #3355

Membru de Onoare

Member No.: 104

QUOTE(ioanat @ Apr 18 2007, 01:22 PM) *
Salutare tututor.

Am inteles ca nu trimit si in strainatate, doar in tara. O amica si-a comandat de fiecare data prin formularul lor de pe site si de fiecare data i-a sosit pachetul dupa 2sapt. Eu de fiecare data am comandat telefonic si am primit pachetul in 5zile. Preturile sunt afisate si pe site, 50RON cutia de crema (indiferent daca e normala sau forte) si transportul variaza intre 8-10RON (taxele postale).

+Quote Post
dana1
post Apr 18 2007, 04:25 PM
Post #3356

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Andreica, Bebe_Maria cum va mai merge cu glycon? Stiu ca e prea devreme sa va pronuntati in privinta ei, dar orice parere conteaza! Mie de exemplu, m-am trezit azi cu cateva cosuri (dupa 2 aplicari), nu foarte multe si sper sa le usuce repede crema. Pupici!

+Quote Post
Kitten
post Apr 18 2007, 06:10 PM
Post #3357

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(ciresica_dulce @ Apr 18 2007, 11:04 AM) *
hmm, eu ma gandeam sa-mi iau boreade next, dar cred ca ma risc si eu la keraknyl (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) oricum si mie imi place mult hyseac si nu as renunta nici la el. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

sa stii ca si eu tot boreade voiam, dar nu am avut destui bani si cred ca o sa-l incerc luna viitoare. azi mi s-a cojit nasul.... dar s-au dus repede pielitzele. sper sa nu se mai intample nimic.

sweet, ma zi-ne ce diferenta e intre boreade si keracnyl... pliiiz!

+Quote Post
maia
post Apr 18 2007, 06:34 PM
Post #3358

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,499

QUOTE(geoo @ Apr 17 2007, 11:12 PM) *
stiu andreica, sunt o ipocrita, dar nu ma pot abtine sa nu-mi doresc si eu ceea ce vad in jurul meu, la persoane care nici pe departe nu au grija pe care o am eu cu tot ce tine de fata mea!!! Chiar ma gandeam ca atunci cand aveam elefantei, nu-mi pasa de puncte sau de semne, acum pur si simplu ma iau toti dracii cand vad semnele astea nenorocite si punctele care se hlizesc la mine si inspira noi semne!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma ia cu friguri cand vad ca ma pot compara cu pozele "before" al unor tratamente dermatocosmetice! Sincer asa nu mai pot, mai ales ca eu inca mai am momente cand pur si simplu neg ideea de acnee!
Na c-am zis-o si pe asta!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) maia
din cate inteleg in cazul tau e vorba de o dereglare hormonala! Cred ca ar fi bine sa tratezi cauza in paralel cu simptomele! Pt semne orice produs exfoliant e foarte bun, sau chiar unul depigmentant.
Ironia sortii e ca tocmai eu care dau sfaturi, ma lupt cu acelesi probleme...oricum, mie imi dispar petele repede, insa problema e ca-mi fac eu altele!
Poti folosi produse pe baza de BHA, sau AHA (e mai superficial), retinoizi sau acid glycolic! Pana una alta poti folosi masca de aspirina pt exfoliere mecanica
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) muuuult succes

am intrat pe sit-ul doctorului mugea si am ramas impresionata de rezultatele care erau prezentate acolo! e cineva care a folosit glycon si a obtinut astfel de rezultate???????va rog sa-mi raspunde-ti

+Quote Post
andreica
post Apr 18 2007, 06:56 PM
Post #3359

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Bineinteles ca nu am fost cuminte si nu v-am ascultat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : m-am dat cu glycon si aseara, n-am facut pauza. Dar nu am patit nimic, asa ca acum am prins curaj, ma dau si in seara asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Simteam eu oricum ca nu o sa se intimple nimic rau pt ca nu am simtit nici o piscatura nimic cind m-am dat prima data. Oricum, de-abia m-am dat de 2 ori, inca nu ma astept sa vad nimic. Bine ca nu vad nici cosuri.
Dimineata m-am dat cu fond de ten dupa o perioada mai mare de timp, pt ca v-am tot auzit pe voi ca folositi mereu, dar....nu stiu... mie mi se pare ca-mi face fata cam incarcata, ceea ce nu prea-mi place.....Nu stiu cum se face ca la unele fete nici nu se vede ca sunt date cu fond de ten, doar se observa ca au tenul mai frumos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post
jaclin
post Apr 18 2007, 07:27 PM
Post #3360

Musafir

QUOTE(ciresica_dulce @ Dec 9 2005, 02:20 AM) *
vad ca deja sunteti pe pozitii cu topicul acneea.  (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) bine v-am gasit sau...regasit.

tits, mie dermatoloaga mi-a spus la ultima intalnire pe care am avut-o acum vreo 2 zile sa nu folosesc malai ptr peeling prea des. e bine cam o data la 2 saptamani si asta in conditiile in care eu nu am tenul sensibil. este f abraziv. in schimb mi-a spus ca pot sa folosesc o data pe saptamana tarate de grau si mai bine dc sunt amestecate cu miere.

fetelor, mi-a dat si mie doctorita mea brevoxyl. si nu l-am mai folosit pana acum. eu sunt fana retin_a.  (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-a scapat de multe pete si probleme pana acum.  problema este ca pe prospect scrie ca nu treb sa le folosesc pe amandoua. intrebare: merita sa renunt la retin? e mai bun brevox?

+Quote Post

471 Pages V  « < 334 335 336 337 338 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th June 2025 - 07:39 AM