![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Se pare ca am inceput sa ma exfoliez......la pliurile nasului si in pliul din barbie a inceput sa mi se ia pielea intr-un strat fooooarte fin! In barbie punctele de care spuneam ca nu ma deranjeaza au disparut! Nu stiu cum, ca mi s-a luat doar o mica foita de piele...insa nu mai sunt! Bineinteles ca alea cu care am eu probleme...sunt tot pe pozitii! Dupa masca si masajul cu aspirina din seara asta m-am dat cu BHA, insa acum m-a cam ustrat pielea, cred ca in seara asta renunt la Retin, imi e teama ca maine sa nu am surprize neplacute!
he he, acum arat ca si cand as fi fost la plaja (fara bronz insa) si mi se ia pielea.....sa vad ce pot face maine cand ies! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kitten, stai linistita, nu este asa agresiv keracnyl`ul..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de ce te dai peste cu hyseac? lasa-l sa isi faca singur treaba..da-te cu unul dimineata si cu celalalt seara..eu ma dadeam dim cu el, dar nu mi se parea mie la momentul respectiv foarte matifiant, imi lucea tenul dupa cateva ore dar am si dorinta aia de a incerca tot ce este posibil..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de-aia nu l-am mai folosit..dar imi placea mult cum arata tenul imediat dupa ce ma dadeam cu el...este buna concentratia de acid glicolyc, ce este peste 10% poate fi considerat agresiv..boreade`ul are 12..glycon`ul are doar 7? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu as vrea sa incerc si ceva cu o concentratie mai mare, 15-20..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tenul meu e deja foarte obisnuit cu acidul glicolyc, deci nu cred ca ar fi mari probleme..deocamdata, am vazut ca exista la exfoliac 15%..o crema cu protectie solara chiar trebuie sa imi iau neaparat..
si eu foloseseam masca cu aspirina cu retin-a si nu aveam probleme, mai ales daca o folosesti in combinatie cu ceva hidratant, calmant..dar nu trebuie sa frecati pielea intr-un mod agresiv cand faceti gomajul, ci foarte bland.. ce vanzare i-am mai facut dlui doctor cu glyconul! ar trebui sa ne dea un procent din vanzari pt promovare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kitten, ce vrei sa mai stii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet, care era schema pe care o urmai cu retinul?!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
am intrat pe sit-ul doctorului mugea si am ramas impresionata de rezultatele care erau prezentate acolo! e cineva care a folosit glycon si a obtinut astfel de rezultate???????va rog sa-mi raspunde-ti
[/quote] Maia, daca te uiti cu atentie, in dreptul pozelor scrie preoperator/postoperator: sunt persoane care au urmat un trat de 3sapt cu crema Glycon si apoi au facut peeling, deci nu sunt pers tratate doar cu crema. Dar in prospect e mentionat ca dupa o utilizare de min 3luni a cremei se poate ajunge la rezultatele obtinute in urma unui peeling. Sweet, si eu ma gandeam intr-un timp la ce ai zis tu referitor la reclama pe care i-o facem gratuit, dar acum ma multumesc sa pastreze crema la pretul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
merci sweet... eu din fericire nu am probleme cu tenul lucios. ma dau si cu keracnyl si cu hyseac pentru ca iubesc hyseacul... si vreau sa ma dau de 2 ori pe zi... si ma gandeam ca bha+aha+ inca un aha nu poate face rau... cred ca luna viitoare o sa incerc si eu boreade... tot asa din curiozitate ca si tine, cu toate ca mi se pare destul de puternic. dar acum m-am convins si eu ca pentru a avea un ten cat de cat ok nu e suficient sa faci un tratament-soc de cateva luni si apoi gata... keracnylul si hyseacul + sebium deocamdata mi se par un tratament ok de intretinere.
geoo, asa era si la mine in faza initiala. ma cojeam ca la plaja. doar ca eu o saptamana-doua pana cand am gasit forumul eLady nu am stiut ca am voie sa folosesc si demachiant, si crema hidratanta, nu am folosit nimic altceva. poate d-aia a fost mai brutala reactia. dar sa stii ca poti sa folosesti cu incredere ivadermaseb daca te cojesti ca ajuta. ma bucur ca iti merge tratamentul! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 17-April 07 Member No.: 1,499 ![]() |
am intrat pe sit-ul doctorului mugea si am ramas impresionata de rezultatele care erau prezentate acolo! e cineva care a folosit glycon si a obtinut astfel de rezultate???????va rog sa-mi raspunde-ti Maia, daca te uiti cu atentie, in dreptul pozelor scrie preoperator/postoperator: sunt persoane care au urmat un trat de 3sapt cu crema Glycon si apoi au facut peeling, deci nu sunt pers tratate doar cu crema. Dar in prospect e mentionat ca dupa o utilizare de min 3luni a cremei se poate ajunge la rezultatele obtinute in urma unui peeling. Sweet, si eu ma gandeam intr-un timp la ce ai zis tu referitor la reclama pe care i-o facem gratuit, dar acum ma multumesc sa pastreze crema la pretul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in afara de prospecte si auzite a folosit cineva glycon 3 luni si a avut rezultate??? am citit acum pe un site de ceva mai bun decat AHA si BHA,de AFA ceva facut de americani,care este mult mai puternic dar si ft hidratant si "nu prea ar avea efecte adverse" cica???ati auzit???? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Neata,
fetele ce gramaj are cutia de Glycon?Ca nu am vazut nicaieri scris si sa stiu o cutie cam cat imi ajunge,Si-a luat careva dintre voi di laptele de corp?cum eu am si pe spate cateva cosulete iar pe piept am ramas cu niste semne, m-ar batea gandul sa-mi iau si laptele de corp. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa va povestesc ce am facut ieri: am fost la sensiblu sa ma uit de boreade 12 si de keraknyl, sa compar. si vine farmacista la mine sa ma intrebe daca sa ma ajute. si imi spune apoi ca boreade este o crema asa de agresiva ca trebuie folosita o data pe saptamana, nu zilnic asa cum scrie pe prospect (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) , iar keraknylul nu este exfolianta, este o crema de cosuri. si ii spun ca una are 12% acid glicolic, cealalta 10.6%, dar ea o tinea pe a ei... pana la urma eu ce imi iau? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cosuri nu prea mai am, dar daca apare ceva bag retin_A (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu vreau pentru semne. keraknylul este suficient?? am semne de intensitate medie daca pot sa spun asa, adica nu e chiar asa rau, dar nici bine. chestia e ca eu deja nu mai am rabdare, dar nici nu vreau sa-mi jupoi fata de tot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cire in nici un caz nu ti se jupoaie fata de la Boreade 12! Vanzatoarea aia e de-a dreptul nebuna (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu il folosesc cred ca de 2 ani, iar 1 an si ceva l-am folosit zilnic.Nu stiu ce-o fi fost in capul ei....daca zicea asa ceva de Retin-a poate era mai de inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
stiu. zicea ca boreade se da mai mult la recomandarea medicului... atunci de retin ce sa mai zic? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu am folosit retin mult timp si n-am avut probleme, il foloseam si fara hidratarea de dupa. in fine...
dar eu cred ca si keraknylul e ok, doar are 10.6%. cred ca pe asta il iau mai intai mai ales ca e mai ieftinutz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sau mai vad... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
ia-ti-l ca e bun!
ooof, eu asa m-am saturat de incompetentele astea de la sensiblu!!! nici macar nu am chef sa mai intru acolo. prefer la city plus sau altele.... m-am plictisit sa le dau eu consultanta ca ele nu se pricep la nimic. chiar acum cand am fost ultima data acolo una din ele se plangea reprezentantei de la avene ca vin o gramada de nebune (noi adica) sa le ceara informatii despr ingrediente, si ele habar n-au! ii cerea reprezentantei sa-i aduca materiale ca nu stie ce sa zica...... ii mai spunea ca ea banuieste ca intrebam doar asa sa le nervam ca oricum nu cumparam nimic... sau poate suntem un mistery client trimis de sefa lor..... sau poate suntem de la concurenta..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai am cuvinte. eu le zic de fiecare data ca nu am nevoie de ajutor.... ma descurc singura. ah, am uitat: odata m-a intrebat una cand am cumparat contracept-m cum este, ce contine si cum se foloseste ca ar vrea si ea sa foloseasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .....banuiesc ca au si fetele alte preocupari decat sa stea ca noi toata ziua pe net.... ca doar ele n-au acnee (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asta ultima chiar m-a enervat rau de tot ca insista sa ma ajute... si i-am zis ca ma intereseaza ceva cu aha si bha, dar vreau sa citesc pe ambalaj concentratia de acid glicolic...... hmmm se uita la mine.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) glicolic???? aha???? bha???? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ce-o mai fi si cu nebuna asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th June 2025 - 08:24 AM |
|