![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
am si eu o nedumerire, care keracnyl il folositi, ca mi-a scapat? creme regulatrice sau soin regulateur complet? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma tenteaza si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 19 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,344 ![]() |
buna.am si eu o nelamurire.pe ce criteriu cumparam noi cosmeticele?am fost astazi la helpnet sa cumpar apa termala uriage si nu era expusa.doar dupa ce am intrebat, surpriza ,farmacista deschide un sertar unde erau mai multe produse uriage si ma serveste.oricum , nu a putut sa se abtina sa nu-mi recomande avene sau vichy.nu este prima data cind vad asa ceva, produsele carora li se face mai multa reclama sunt la vedere iar celelalte ascunse .si ce diferenta este intre uriage, avene si vichy?cred ca totul tine de reclama. cu cat reclama este mai agresiva cu atat pretul produsului este mai mare.si atunci noi ce cumparam?reclama sau calitatea produsului?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
kitten, stiu, dar eu uneori mai stau de vorba cu ele daca vin la mine. dar aseara mi-am dat seama ca e pe dinafara gagica si am zis la sfarsit ca ma mai gandesc sa ma hotarasc intre cele 2. si cand am plecat nici la revedere nu mi-a spus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mda, cred ca ma duc sa iau keraknyl pana la urma... si hyseacul il plantez la pretenul meu acasa sa nu ma mai car cu el prin geanta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
buna.am si eu o nelamurire.pe ce criteriu cumparam noi cosmeticele?am fost astazi la helpnet sa cumpar apa termala uriage si nu era expusa.doar dupa ce am intrebat, surpriza ,farmacista deschide un sertar unde erau mai multe produse uriage si ma serveste.oricum , nu a putut sa se abtina sa nu-mi recomande avene sau vichy.nu este prima data cind vad asa ceva, produsele carora li se face mai multa reclama sunt la vedere iar celelalte ascunse .si ce diferenta este intre uriage, avene si vichy?cred ca totul tine de reclama. cu cat reclama este mai agresiva cu atat pretul produsului este mai mare.si atunci noi ce cumparam?reclama sau calitatea produsului? uriage este putin mai sarata decat cea de la avene, iar cel putin in cazul meu, imi provoaca iritatie |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
iar mie imi place evian care e si cea mai ieftina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
am si eu o nedumerire, care keracnyl il folositi, ca mi-a scapat? creme regulatrice sau soin regulateur complet? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma tenteaza si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) soin regulateur complet |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat si eu Hyseac cu Aha, e ok ...dar Keracnylul parca era mai puternic si cu efecte mai rapide.
Si crema matifianta de la Hyseac mi se pare destul de ok pentru mine ca e foarte lejera. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Mi-am luat si eu Hyseac cu Aha, e ok ...dar Keracnylul parca era mai puternic si cu efecte mai rapide. Si crema matifianta de la Hyseac mi se pare destul de ok pentru mine ca e foarte lejera. dar cum a fost cu keracnylul? s-a obisnuit tenul cu el si dupa o perioada nu mai avea efect, sau era ok? ca mie imi place mult... sunt curioasa cum va fi dupa o luna-doua. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 27-March 07 From: iasi Member No.: 1,402 ![]() |
vad ca multa lume recomanda hyseacul...si eu as vrea sa il iau da nu stiu clar ce variante.as vrea ceva care sa imi hidrateze tenul dupa zineryt, dar peste care sa pot sa dau si cu fdt, care sa fie o baza buna de machiaj.voi ce imi recomandati?as vrea daca se poate sa actioneze si asu[pra punctelor negre si a chisturilor, ca m-am saturat sa fiu urata.ma duc si la o nunta sambata si o sa fie toate fam iubitului meu si eu o sa arata ca dracu...asta e... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Ce mai faci, Maria, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) vad ca esti pe aici.... cum merge cu glyconul?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 04:28 PM |
|