IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 336 337 338 339 340 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
MonicutzaB
post Apr 19 2007, 01:25 PM
Post #3371

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

am si eu o nedumerire, care keracnyl il folositi, ca mi-a scapat? creme regulatrice sau soin regulateur complet? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma tenteaza si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
atia
post Apr 19 2007, 03:04 PM
Post #3372

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,344

buna.am si eu o nelamurire.pe ce criteriu cumparam noi cosmeticele?am fost astazi la helpnet sa cumpar apa termala uriage si nu era expusa.doar dupa ce am intrebat, surpriza ,farmacista deschide un sertar unde erau mai multe produse uriage si ma serveste.oricum , nu a putut sa se abtina sa nu-mi recomande avene sau vichy.nu este prima data cind vad asa ceva, produsele carora li se face mai multa reclama sunt la vedere iar celelalte ascunse .si ce diferenta este intre uriage, avene si vichy?cred ca totul tine de reclama. cu cat reclama este mai agresiva cu atat pretul produsului este mai mare.si atunci noi ce cumparam?reclama sau calitatea produsului?

+Quote Post
Ciresica
post Apr 19 2007, 03:35 PM
Post #3373

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

kitten, stiu, dar eu uneori mai stau de vorba cu ele daca vin la mine. dar aseara mi-am dat seama ca e pe dinafara gagica si am zis la sfarsit ca ma mai gandesc sa ma hotarasc intre cele 2. si cand am plecat nici la revedere nu mi-a spus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mda, cred ca ma duc sa iau keraknyl pana la urma... si hyseacul il plantez la pretenul meu acasa sa nu ma mai car cu el prin geanta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 19 2007, 03:49 PM
Post #3374

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(atia @ Apr 19 2007, 04:04 PM) *
buna.am si eu o nelamurire.pe ce criteriu cumparam noi cosmeticele?am fost astazi la helpnet sa cumpar apa termala uriage si nu era expusa.doar dupa ce am intrebat, surpriza ,farmacista deschide un sertar unde erau mai multe produse uriage si ma serveste.oricum , nu a putut sa se abtina sa nu-mi recomande avene sau vichy.nu este prima data cind vad asa ceva, produsele carora li se face mai multa reclama sunt la vedere iar celelalte ascunse .si ce diferenta este intre uriage, avene si vichy?cred ca totul tine de reclama. cu cat reclama este mai agresiva cu atat pretul produsului este mai mare.si atunci noi ce cumparam?reclama sau calitatea produsului?

uriage este putin mai sarata decat cea de la avene, iar cel putin in cazul meu, imi provoaca iritatie

+Quote Post
MonicutzaB
post Apr 19 2007, 03:52 PM
Post #3375

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

iar mie imi place evian care e si cea mai ieftina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 19 2007, 04:52 PM
Post #3376

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(MonicutzaB @ Apr 19 2007, 01:25 PM) *
am si eu o nedumerire, care keracnyl il folositi, ca mi-a scapat? creme regulatrice sau soin regulateur complet? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma tenteaza si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

soin regulateur complet

+Quote Post
angeldust
post Apr 19 2007, 05:19 PM
Post #3377

Musafir

Mi-am luat si eu Hyseac cu Aha, e ok ...dar Keracnylul parca era mai puternic si cu efecte mai rapide.
Si crema matifianta de la Hyseac mi se pare destul de ok pentru mine ca e foarte lejera.

+Quote Post
Kitten
post Apr 19 2007, 05:41 PM
Post #3378

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(angeldust @ Apr 19 2007, 05:19 PM) *
Mi-am luat si eu Hyseac cu Aha, e ok ...dar Keracnylul parca era mai puternic si cu efecte mai rapide.
Si crema matifianta de la Hyseac mi se pare destul de ok pentru mine ca e foarte lejera.

dar cum a fost cu keracnylul? s-a obisnuit tenul cu el si dupa o perioada nu mai avea efect, sau era ok? ca mie imi place mult... sunt curioasa cum va fi dupa o luna-doua.

+Quote Post
alexutza_eu
post Apr 19 2007, 06:02 PM
Post #3379

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: iasi
Member No.: 1,402

vad ca multa lume recomanda hyseacul...si eu as vrea sa il iau da nu stiu clar ce variante.as vrea ceva care sa imi hidrateze tenul dupa zineryt, dar peste care sa pot sa dau si cu fdt, care sa fie o baza buna de machiaj.voi ce imi recomandati?as vrea daca se poate sa actioneze si asu[pra punctelor negre si a chisturilor, ca m-am saturat sa fiu urata.ma duc si la o nunta sambata si o sa fie toate fam iubitului meu si eu o sa arata ca dracu...asta e... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
andreica
post Apr 19 2007, 07:20 PM
Post #3380

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Ce mai faci, Maria, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) vad ca esti pe aici.... cum merge cu glyconul?

+Quote Post

471 Pages V  « < 336 337 338 339 340 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th June 2025 - 04:28 PM