![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Andreica, la tine cum merge cu glyconul? Eu dupa 3 utilizari nu pot spune mare lucru. M-am iritat putin, mi-au aparut cateva cosuri, iar semnele sunt vizibile mai mult. Dar sper sa fie mai bine in cateva zile. Pupici
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Dana, nici eu nu vad nimic, inca. Azi aplic a -4 a oara. Va tin la curent.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu nici nu stiu pe care dintre cele 2 creme keracnyl le-am avut, dar daca ma gandesc bine, cred ca le-am avut pe amandoua! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ce poate sa imi scape mie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ciresica, ce vanzatoare nebuna!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Boreade este chiar hidratant..eu ma mai dadeam inainte de retin, pt ca am citit ca ar fi mai eficient retinul asa, si nu ma iritam deloc!! deci iti dai seama..poate ar fi mai bine sa iti iei inainte Keracnyl, ca sa se acomodeze pielea ta cu acidul glicolyc, iar apoi poti sa faci pasul spre o concentratie mai mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si diacneal de la avene mai contine acid glicolyc, dar cred ca intr-o concentratie mai mica..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, si eu am problema asta cu fondul de ten..este o arta si folosirea fondului de ten.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si eu le invidiez pe cele care arata foarte bine cu fdt, f natural, dar majoritatea nu au probleme cu tenul..cel mai important este sa iti gasesti o nuanta perfecta. asta este o fraza cunoscuta de toti, dar foarte greu de pus in aplicare, eu cel putin nu am reusit sa gasesc asa ceva..apoi, conteaza foarte mult baza, de preferinta trebuie ceva matifiant, ca sa dureze mai mult timp fdt, sa nu luceasca tenul, sa nu arate nenatural etc..conteaza si cantitatea, trebuie sa te dai cu un strat f subtire, si sa reaplici din nou tot intr-un strat f subtire pe unde mai ai nevoie daca mai ai..mai e si jocul de lumina..in zona T ar trebui ceva mai inchis, iar pe obraji ceva mai deschis, pt a conferi luminozitate..si mai sunt si altele, in functie de forma fetei, defecte etc..in general, partile bune sunt scoase in evidenta cu o nuanta mai deschisa, iar defectele estompate cu nuanta mai inchisa..iar imperfectiunile se acopera cu corector, nu fdt, fdt este mai mult pt uniformizarea tenului..in fine, apoi urmeaza pudra, pt fixare.
eu sincer nu prea am chef de toate astea, ma enerveaza prea mult tenul meu! si fac ce fac si iar ajung la Panstick`ul meu de la Max Factor..pur si simplu acopera asa bine! dar as mai vrea si alt fdt stick, asta ca sa scap mai repede..am vazut ca a aparut la Avene corectorul duo, dar bineinteles ca are numai o nuanta si aia prea inchisa pt mine! si m-am uitat si de crema coloranta de care zicea geo, dar si asta are tot doar o nuanta! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
fetele care folosesc Glyconul, ce gramaj are crema?Am intrebat si mai pe pg trecuta si nu mi-a raspuns nimeni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
sweet, si eu la fel ma gandeam sa fac... sa vad cum se comporta tenul cu acid glicolic, mai intai cu keracnyl si apoi incerc si eu boreade, sau poate raman la keracnyl....
in materie de fdt, eu l-am gasit pe cel perfect pt mine, am mai zis de el , e perfect match matte de la avon culoarea ivory. uneori mai amestec cu unul de la oriflame mai inchis si mai lichid, dar cu spf si cu ceva efect de lifting.... mi-au spus si colegele ca nu se observa ca ma dau cu fdt. dar asta se va schimba odata ce o sa mai prind si eu culoare de la soare... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Nu stiu ce gramaj are glyconul, ca nu scrie nimic pe el, dar cred ca aprox. 200 ml. Oricum, e mare si se de putin, cred ca ajunge mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
fetele care folosesc Glyconul, ce gramaj are crema?Am intrebat si mai pe pg trecuta si nu mi-a raspuns nimeni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) 50gr are o cutie de crema. Mie imi ajunge mai mult de 2luni (aplic doar pe fata). 200ml are laptele de corp, cred, eu nu l-am comandat, dar cutie de crema stiu sigur ca are 50gr. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
50gr are o cutie de crema. Mie imi ajunge mai mult de 2luni (aplic doar pe fata). 200ml are laptele de corp, cred, eu nu l-am comandat, dar cutie de crema stiu sigur ca are 50gr. saru-mana de raspuns.fiinca vreau sa dau c-da si sa stiu cate sa comand. eu vreau si crema si laptele de corp.O sa mi le c-de cineva in tara si apoi sa mi le trimita aici. tb sama incerc ceva,ca iara parca incep sa ma umplu si disper ca vine vara,plus ca sicu fondul de ten,tot se vad denivelarile.ufff,greu e cu pb astea ale noastre si mai greu cand ne facem noi atatea griji ca sunt altele care nici macar nu se macheaza |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma lupt cu problemele pielii, dau cu glycon, ma mai ard apoi o iau de la capat, nu ma las ...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 04:21 PM |
|