![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle_ni multa bafta si sa dea dumnezeu sa fie asa solutia. :-* :-* :-* nu mai e nevoie sa-ti spun sa ne tii la curent. :D
mititik, ptr semne incearca skinoren, produse pe baza de acizi de fructe sau scruburi. eu pentru scrubuit folosesc taratele de grau... :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor :-*!
Am revenit si eu dupa o absenta destul de indelungata, din cauza gripei care s-a complicat... Bafta mare de tot cu tratamentul, Elle :-*! Ti-a spus medicul cat dureaza (sau cat ar trebui sa dureze) pana la obtinerea unor rezultate?! Va :-* pe toate!!!! Si fetelor, in cazul meu n-am prea observat sa dea asa rezultate spectaculoase stilul de viata sanatos... E adevarat ca in general stilul meu de viata e (foarte) nesanatos (cel putin in ultimul timp...), dar si cand am incercat sa il schimb rezultate asupra tenului nu prea am vazut... Cum spunea si Angel, cred ca deja la varsta noastra e mai mult o problema hormonala, si cu asta mai greu o scoti la capat, din pacate :frustraree:! Oricum, bravo celor ce traiesc (sau macar incearca sa traiasca) "sanatos" :aplauze:! QUOTE totodata, vreau s aincerc ivatherm, o crema antirid de la ei...daca stiti ceva, poate ma ajutati :) BTW, a citit cineva interviul cu doamna care a creat aceasta gama (in Beau Monde, cred)? E tinerica si foarte draguta si distinsa, chiar mi-a placut! QUOTE mi-am cumparat de la Avene masca aceea ...instant soothing mask ( cred ca asa ii spune) dar nu stiu cum sa o folosesc....am aflat de ea tot de pe forum si d-asta va rog daca stiti luminati-ma. pe ea scrie in felul urmator ...se aplica ( e ca si o crema) se lasa 15-20 minute si surplusul se indeparteaza pulverizand apa termala. buuuun...la farmacie cand am intrebat mi-a spus ca o indepartez complet. si atunci pe ea de ce zice doar "surplusul"?? deci pana la urma ce fac? o spalcu totul de pe fata si ma dau cu crema cu care ma dau eu de obicei zilnic sau iau "grosul" si raman cu ea pe mutrita ca si cu o crema normala? Lari, eu cred ca trebuie sa indepartezi doar "surplusul" acela - restul intra in piele, ca o crema normala. Eu cred ca asta e ideea, nu s-o speli de tot... :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Ti-a spus medicul cat dureaza (sau cat ar trebui sa dureze) pana la obtinerea unor rezultate?! da, mi-a precizat inc ade la inceput ca va fi un tratament de durata, dar pentru incaput mi-a prescris pentur 2 luni (adica 4 doze, adica de 4 ori cate cateva granule).dar la mine nu e problema numai de acnee, ci si diskinezie biliara+strptococ grup B+candica albicans+rinofaringita acuta... deci, pe baza simptomelor descrise de mine si a afectiunilor mentionate el mi-a prescris niste remedii.partea proasta e ca nu stiu cum voi rezista atata timp fara a mai folosi ceva pe fata in afara sapunului (care nu stiu daca ar fi indicat sa-l ma folosesc - cel de la bioderma) si a apei. dar voi incerca, caci pana la urma homeopatia a ramas una din putinele lucruri pe care nu le-am experimentat in materie de acnee (si roaccutanul pe care nici nu voi avea ocazia de a-l lua din motive "bebe 2"). va multumesc feteleor pentur urari, kiar am nevoie, caci asa de tare imi doresc ca printr-o modalitate sau alta sa scap cumva de stresul la care sunt supusa zilnic de tenul asta care-mi da bataie de cap de cand ma stiu! va tzuc si va tin la curent, bineinteles :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Elle, iti tin pumnii sa fii cuminte si sa respecti indicatiile medicului si sa scapi de tot de problema... :-*
Am urmat si eu mai de mult un tratament homeopat pentru aceeasi chestie, dar nu m-am dus la control dupa 3 luni si am lasat-o balta. Tot ce vreau sa spun este ca a avut efect, parca am mai spus pe undeva, dar nu am postat la subiect deoarece nu mai imi aduc aminte decat foarte putine lucruri de la consultatie si am pierdut si lista cu remedii.Oricum, e o solutie buna pentru ca nu are practic efecte secundare si trateaza si alte probleme. Intr-adevar, menta se pare ca are efecte mai puternice decat remediile deci trebuie evitata, iar pe fata ar fi bine sa rezisti macar doua saptamani fara nimic, pentru ca aproape sigur dupa aceea nu vei mai avea nevoie de cosmetizare. Si am si o intrebare, pentru problema mea, sa imi iau sau nu Glycon? Se pare ca a aparut, e in jur de 50 lei noi. Am mai scris mai demult despre ea, dar nu am primit raspunsuri. http://www.glycon.ro/ Mai pun un site ca pe asta nu scrie mare lucru (inca). http://www.medestet.ro/ro/chemical_peeling.html |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Elle iti tin toti pumnii :D :-*, si sper sa rezisti fara nimic pe fata - mie asta mi se pare cel mai greu... Incearca, zic eu, sa nu te mai speli cu apa de la robinet pe fata, mai bine apa plata/minerala, sau apa fiarta si racita, daca tot trebuie sa te speli numai cu apa si sapun.
Ioanna, eu am auzit si pareri bune, si mai putin bune despre Glycon. Stiu ca o fata se plangea ca e prea grasa crema si a oferit-o mamei. Mai multe nu prea stiu... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Buna dragele mele. Pe majoritatea va cunosc. Ma bucur sa ma alatur discutiei.
Angelito are dreptate legat de spalatul fetei cu apa de la robinet. Personal mi-am improvizat o apa de fata. Intr-un recipient de deo (Nivea cu pulverizator) pe care ulterior l-am dezinfectat bine, imi pun la doua zile ceai de musetel (rece, de la frigider). Este asa de bine cand il pulverizez! :) |
|
|
![]()
|
|
:welcome: Aura ;) si :-*!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Multumesc, multumesc.
La prima vedere pot sa ma declar multumita. Imi place pe forum. Toate fetele sunt aici. :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
aurelia, bine ia venit printre noi si aici, si te primim cu bratele deskise si te tzucam mult-mult-mult...uite: :-* :-* :-*
ok, fetelor, nu ma spal decat cu apa si sapun, dar e ok daca folosesc gelul e spalare sebium si demakiantul tot sebium, sau e prea mult? daca e prea mult, atunci poate nu ar trebui sa ma mai spal pe fata deloc, doar s ama demakiez cu sebium, sau sa ma spal numai cu apa pur si simplu?si nu pot cu alta apa decat de la robinet, c amie imi place apa sa fie rece la robinet si treptat s-o incalzesc.... na, alta belea... |
|
|
![]()
|
|
Meric. Imi plac "mutritele" acestea cu codite. Ma fac sa rad.
Ah. Sa nu uit. Am o intrebare. Mi-a trecut acneea dar imi este teama sa intrerup tratamentul. Mai folosesc de 3-4 ori pe saptamana Basocin (o solutie pe baza de Clindamicina) dimineata iar seara Skinoren. Imi cam usuca fata. Nu uit de protectie. Si aici recomand cu caldura Photoderm AKN Bioderma (prezentare:spray). Excelent. Plus mastile de argila si arbore de ceai. Da...am pierdut sirul. ::)Asa. Voua ce vi s-a intamplat dupa ce ati oprit tratamentul? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 05:49 AM |
|