![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Cine-mi recomanda o crema buna necomedogena cu protectie solara pt. fata?
Ivatherm e buna? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Cine-mi recomanda o crema buna necomedogena cu protectie solara pt. fata? foarte buna intrebare!!! Eu una n-am gasit pana acum nimic bun (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu am incercat-o totusi pe cea de la Ivatherm! din pacate toate cremele de protectie care au ca ingrediente:dioxid de titanium sau oxid de zinc, ne predispun la acnee!!! avobenzone (Parsol 1789) ar fi cica ingredientul mai sigur luat in comparatie cu celelalte doua!! cred ca trebuie sa dau si eu o raita prin magazine/farmacii dupa o crema cu FPS, mai ales ca retinul nu ma ajuta la capitolul asta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Cine-mi recomanda o crema buna necomedogena cu protectie solara pt. fata? Ivatherm e buna? si eu am mai intrebat pe aici de o crema necomedogena cu spf.... dar nu am gasit inca. am vazut in farmacie una de la avene, dar nu ma bag deocamdata. daca va luati vreuna faina, sa ziceti!!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, tu nu ai crema de la Paula Begoun cu spf 15?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, tu nu ai crema de la Paula Begoun cu spf 15? nu, dar tare ma bate gandul sa o comand!....asteptam poate are cineva o crema buna din Ro....sa trec peste statul la coada la banca sau posta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fetelor, eu am lotiunea de fata cu spf 20 de la avene. e in ambalaj portocaliu. dar ce nu-mi place la ea (si de fapt ce nu-mi place la cremele cu factor) este ca e putin grasa... imi luceste fata de la ea. pe ea scrie ca e necomedo, dar totusi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Multumesc Bacardi_girl si Kitten ! Va poop!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fetelor, eu am lotiunea de fata cu spf 20 de la avene. e in ambalaj portocaliu. dar ce nu-mi place la ea (si de fapt ce nu-mi place la cremele cu factor) este ca e putin grasa... imi luceste fata de la ea. pe ea scrie ca e necomedo, dar totusi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mercic... pai asta o sa o iau si eu daca nu dau peste altceva. cum iti mai e cu keracnyl + hyseac? eu sunt ok. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
hmm..eu am facut o prostie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..m-am intors tarziu intr-o noapte din club si am uitat sa ma mai demachiez..si mi-au aparut cateva cosulete mici, dar foarte naspa..acum nu numai ca ma chinui sa scap de semnele astea, mai am si cosuletele astea pe cap, care sper sa nu mai imi lase si ele semn.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) dar mi-am facut-o cu mana mea..mi s-a mai intamplat sa adorm machiata, dar nu mi-a mai aparut nimic..groaznic.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
kitten, sunt ok. dar eu nu le dau pe amandoua in aceeasi zi. hyseacul l-am plantat la prieten acasa si keraknylul il tin la mine. asa ca in functie de locatie ma dau ori cu una ori cu alta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
de keraknyl ce sa zic: e ok, imi place, dar ma pisca putin cand il dau. senzatia pe care o aveam cand ma dadeam cu skinoren (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si dupa 3 zile de utilizare imi simt pielea putin uscata. dap, eu fac parte din cele care dupa creme de tratament nu dau cu nimic hidtratant. dar in seara asta o sa dau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca altfel fac smirghel pe fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th June 2025 - 04:29 PM |
|