IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 341 342 343 344 345 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Kitten
post Apr 24 2007, 09:46 AM
Post #3421

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

cire, ma bucur ca esti ok cu keracnylul. mie mi-au cazut toate cojitele de la ce cosuri mai aveam eu pe fata si acum parca se decoloreaza un pic petele. si eu am simtit o uscaciune, dupa o saptamana, asa ca ma dau 2 zile keracnyl si 2 zile hyseac. e super!

geoo, eu am avut crema cu vitamina c si imi placea cum imi facea pielea, dar pe atunci nu aveam acnee! si nu stiu exact ce concentratie de vitamina c era in acea crema. eu zic sa nu fecem experimente pana nu cautam pe undeva.... ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) si eu m-am intrebat ce se intampla daca dai cu vit C pe fata... ca ma uitam la aspirina mea cu vit C.... de la bayer).
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 24 2007, 11:10 AM
Post #3422

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

geo, am fost gand la gand..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu citisem un articol despre fiole cu vitamina C si voiam sa va intreb daca a mai incercat cineva..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa aveti rabdare sa cititi..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Este binecunoscut faptul ca vitamina C (acidul ascorbic) reprezinta o adevarata comoara pentru organism, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al frumusetii. Este antioxidant, confera un plus de stralucire epidermei, stimuleaza secretia de colagen si constituie un remediu natural pentru pigmentare.
Ce face vitamina C pentru pielea ta?
Pielea ta va fi mai elastica si mai matasoasa. In principiu, tratamentul cu vitamina C este recomandabil tuturor tipurilor de piele, indiferent de varsta. Stimuleaza secretia de colagen si imbunatateste elasticitatea pielii. Este un puternic antioxidant, pentru ca protejeaza pielea de factorii nocivi existenti in mediul inconjurator (poluare, radiatii solare, fum de tigara si asa mai departe). Aplica zilnic o fiola de ser pe baza de vitamina C, iar in felul acesta vei ajuta pielea sa lupte mai bine impotriva acestor agresori. De asemenea, acidul ascorbic reduce ridurile fine si previne aparitia altora.
Amelioreaza pigmentarea. Din acest punct de vedere, vitamina C actioneaza ca un fel de guma de sters, astfel incat nu peste multa vreme, petele mari si intunecate vor deveni tot mai putin vizibile, ele reducandu-se atat din punct de vedere al suprafetei, cat si cromatic. Trebuie mentionat insa faptul ca tratamentul pigmentarii este complex si trebuie condus numai de catre medicul dermatolog.
De asemenea, vitamina C constituie un remediu excelent pentru tratarea acneei, rozaceei si cuperozei.

tin minte ca bubulina mai spunea ceva de vitamina C, daca nu ma insel, folosea ea multe 'cosmetice" naturale..daca mai esti pe aici, lumineaza-ne si pe noi..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
arissuca
post Apr 24 2007, 11:59 AM
Post #3423

Membru de Onoare

Member No.: 104

Am gasit ceva destul de interesant intr-un ziar despre cateva mituri privind anumite ingrediente continute de creme precum si depre vitamina C. O sa dau un copy-paste:

"Colagenul si elastina aplicate la nivelul fetei au efect antirid. Fals: colagenul, componenta a "retelei" de sustinere a dermului, este o molecula care nu penetreaza pielea. Are efect de hidratare, dar nu antirid. Aceleasi proprietati le are si elastina. - Cremele pe baza de vitamina C intineresc pielea. Fals: s-a dovedit stiintific ca vitaminele A si C au puternic efect reparator anti-rid prin stimularea producerii de colagen, insa cremele pe baza de vitamina C contin, de fapt, saruri si esteri ale acidului ascorbic, cu molecula mare, grea, care penetreaza greu pielea. Singura forma de vitamina activa dupa aplicarea directa pe piele este: - Extractul placentar, extractul de plante - aloe vera, ulei de arnica, ulei de calendula, musetel etc. - au efecte hidratante si calmante, dar nu au efect antirid. Chiar daca sunt naturale, exista persoane care pot deveni alergice la ele. Produsele eficiente sunt cele care au la baza fitobioextracte standardizate, cu efecte demonstrate prin studii stiintifice. - Lipozomii, foarte folositi in produsele cosmetice, sunt sferule microscopice, care pot mentine ingredientii solubili in apa si in miezul solubil doar in grasimi din membrana celulara. Se crede ca membrana lipozomala se poate contopi cu cea celulara, eliberand ingredientii prinsi in aceasta. Lipozomii sunt deci un eficient mijloc de transport, fiind utilizati in medicina pentru eliberarea si transportul medicamentelor, vaccinurilor etc. In cosmetica, lipozomii sunt buni hidratanti. - Cerebrozidele si ceramidele nu au efect antirid, dar au efect hidratant. Cerebrozidele sunt produse de celulele stratului bazal si devin ceramide pe masura ce se deplaseaza catre suprafata pielii. Se gasesc si in sebum si formeaza o parte din factorii de hidratare a pielii. - Alatonina este un acid uric, fiind folosit mult timp in tratamentul ranilor. Cosmeticele includ acest ingredient din cauza proprietatilor hidratante, non-iritative si calmante."

In schimb "Piele catifelata cu vitamina C:
Daca ne aprovizionam corpul cu nutrientii necesari si in primul rand cu multa vitamina C, pielea noastra isi pastreaza permanent tonusul, ramanand neteda si elastica. La numai 30 de minute dupa ce am ingerat alimente bogate in vitamina C, productia de colagen creste de pana la sase ori"

O sa pun si link-urile (sper sa nu fie probl ca sunt site-uri romanesti, daca se considera publicitate, stergeti-le voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

This post has been edited by ala80: Apr 24 2007, 12:58 PM
Reason for edit: Postare link-uri catre site-uri romanesti.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 24 2007, 01:39 PM
Post #3424

Membru de Onoare

Member No.: 265

QUOTE(Girlish @ Apr 23 2007, 04:00 PM) *
Mi-as lua tot Ivatherm, dar momentan n-am gasit-o, desi am cautat-o in mai multe locuri, ca nu-mi lasa tenul lucios. Ca pret e tot pe acolo, dar daca n-o gasesc, o sa iau Avene, cred.

Mai multe detalii despre crema asta pls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre Avene, apa termala mi se pare chiar ok insa emulsia fluida echilibranta....asa si asa.Eu cel putin nu am fost asa incantata de ea.Intra repede in piele(cred ca ar fi si o buna baza pt fdt,nu stiu sigur pt ca atunci nu foloseam deloc) insa dupa 2-3 ore lasa un film gras pe piele, mai ales pe frunte si barbie.Daca mai dadeam si cu crema cu spf....era teroare.Insa daca ti-a recomandat-o tipa respectiva, in cazul in care chiar stia ce vorbeste, poate tie ti-ar fi mai potrivita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 01:51 PM
Post #3425

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si ce concluzii tragem, pe langa cea ca vitamina C este foarte buna pt piele.....e oare indicata aplicarea cutanata?!
cred ca trebuie sa ies din casa, nu de alta dar ajung sa-mi pun toate cele pe fata!

+Quote Post
Kitten
post Apr 24 2007, 05:40 PM
Post #3426

Incurabil

arissuca, in legatura cu aloe vera, si la mine parca avea ceva efect... dar n-am mai folosit de mult. geoo, in niciun caz nu cred ca e bine sa aplicam pe fata aceeasi vitamina C care este pentru uz intern, pe cale orala sau intravenos. mai degraba creme cu vit C.

tu cum te mai simti cu retinul, te mai dai, ai avut vreo reactie? daca iesi, ai grija sa nu stai la soare!

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 05:45 PM
Post #3427

Membru de Onoare

QUOTE(Kitten @ Apr 24 2007, 06:40 PM) *
tu cum te mai simti cu retinul, te mai dai, ai avut vreo reactie? daca iesi, ai grija sa nu stai la soare!

kitten, in viata mea nu am dat jos atatea straturi de piele!!! fiindca mi-am permis sa stau inchisa in casa cateva zile bune, m-am hotarat sa nu ma dau cu crema hidratanta, sa pot naparli cat mai mult (zi si tu ce idei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), si m-am scobit singura la punctele negre care se incapatanau sa nu iasa!!! Acum, dupa o saptamana jumate treaba sta asa: am tenul mult mai fin, nu mai am brobonele, mai am foarte putine puncte negre, am semne cum nu am avut in viata mea ((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) si dimineata parca zici ca sunt soparla!!!
Am inceput sa ma dau cu crema hidratanta, azi m-am machiat dupa atatea zile (incepea sa-mi placa ideea de ten curat, mi s-a cam strans inima cand am inceput sa dau corector) dar nu am avut curaj sa ies pe lumina afara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , astept sa insereze si ies si eu putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 24 2007, 05:49 PM
Post #3428

Incurabil

ai grija cu semnele, mie mi-au trecut leziunile in sine (ranile inchise la culoare), dar au ramas gaurile.... care din pacate nu se pot acoperi.

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 05:51 PM
Post #3429

Membru de Onoare

si inca ceva mi s-a pus pata rau de tot pe machiaj mineral (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( acum imi imaginam cat de tare poate fi sa ma machiaz perfect sa nu se mai vada nimic, dar tenul sa respire iar porii sa nu se astupe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

QUOTE(Kitten @ Apr 24 2007, 06:49 PM) *
ai grija cu semnele, mie mi-au trecut leziunile in sine (ranile inchise la culoare), dar au ramas gaurile.... care din pacate nu se pot acoperi.

eu nu am ramas cu gaurele de pe urma celor din urma...am avut una facuta acum 4 luni, dar vad ca isi pierde din adancime (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 24 2007, 05:54 PM
Post #3430

Incurabil

am vazut ca a aparut de la l'oreal Accord parfait mineral....

cum oi fi reusit sa postez de 2 ori acelasi lucru???? sorry...

This post has been edited by ala80: Apr 24 2007, 06:52 PM
Reason for edit: Le-am aranjat eu. :)

+Quote Post

471 Pages V  « < 341 342 343 344 345 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th June 2025 - 09:57 AM