![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Da. Daca nu ai tenul iritat e de ajuns sa o folosesti de 2 ori pe zi,dimineata si seara la demachiere.Insa o poti folosi de max 3-5 ori pe zi, asta in cazuri mai serioase sa zic asa.Nu as recomanda doar folosirea ei pe post de demachiant pt ca nu are toate atributele necesare pt asta.Insa o poti folosi cu succes dupa ce ti-ai sters fata cu demachiant pt a calma tenul si pt a inlatura restul de impuritati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
cele care va dati cu glycon,comanda va ajuns in 10-14zile?eu mi-am facut aseara comanda.are ceva dak am doar 20 de ani,k am mai citit undeva cik e pt persoanele mai in varsta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
cele care va dati cu glycon,comanda va ajuns in 10-14zile?eu mi-am facut aseara comanda.are ceva dak am doar 20 de ani,k am mai citit undeva cik e pt persoanele mai in varsta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mie mi-a ajuns crema glycon dupa 2 saptamani. Dar daca iti faci comanda prin curier, iti vine a doua zi. Eu cred ca merge si la un ten de 20 de ani, depinde ce probleme ai. Eu am 27 ani si o folosesc pt acnee. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
merci dana1.eu am cateva cosuri,dar nu le am pe fata ci pe gat si sunt din alea sub piele so dor ingrozitor,pe fata imi mai iese cate unu,dar am gaurele.eu pt asta o vreau mai mult.nu ar avea nik k as incepe in perioada asta,ma refer sa nu am probleme din cauza soarelui,bineinteles k as folosi si o crema cu protectie solara cu spf 30,dar nu stiu care.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
glycon are fps30
|
|
|
![]()
|
|
ce vrei sa spui bebe_maria k glyconul are spf 30? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu am citit pe site k iti trebuie o crema cu spf 30.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ar fi prea tare sa existe o crema antiacneica cu factor de protectie asa ridicat, dar ma indoiesc..de obicei, toate cremele de genul fotosensibilizeaza pielea..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
georgias |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor. eu pana la urma mi-am luat sebium AKN si sebium gel spumant.bunicele amandoua.
Dar sa va povestesc. mi-am consultat toate produsele cosmetice de la baie cu lista de ingrediente comedogene. si la final am zis sa ma uit si la fdt de la revlon(scrie pe el non comedogenic). si, SURPRIZA MAREEE (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (contine sodium chloride - si poate si altele dar m-au apucat nervii cand am vazut, ca nu m-am mai uitat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) si acum stau sa ma gandesc ce naiba fdt sa-mi mai iau.dati-mi un sfat va rog.daca nu cred ca voi apela la vichy(poate nu acopera bine dar macar stiu ca e non comedogenic). Dar daca stau bine si ma gandesc si pe revlon scria non comedogenic si uite. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
"Stimata doamna,
Va multumim pentru interesul dumneavoastra de a ne contacta. Puteti folosi cu incredere produsele Glycon, urmand insa cu strictete instructiunile. Cremele contin FPS 30. Cu respect, Prof. Dr. Toma T. Mugea" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 11:50 PM |
|