![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
bebe_maria,ai dreptate uite ce citiseram si am facut confuzie.
"In perioada folosirii cremei nu se recomanda expunerea la solar, factorul de protectie UV inclus in crema fiind eficient doar pantru razele din lumina naturala a soarelui. Cremele speciale cu factor de protectie solara “sun block 30”, se vor folosi doar daca expunerea la soare intens este inevitabila. Neaplicarea cremelor de protectie poate duce la aparitia unor pete hiperpigmentare, in regiunile de aplicare a cremei GLYCON. " (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) ma ajutati si pe mine?cum pot sa intru pe grup?k nu stiu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Salut, fetelor (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
Sweet, nu pot sa pun poza pt ca nu am aparat foto digital... si oricum nu ti-ai da seama de efectele peelingului, pt ca nu m-ai vazut si inainte.... Eu ma dau in continuare cu Glycon, fata mea e cam la fel, nu prea e nici o schimbare... vineri ma duc la dna leventer la control, sa vedem ce-mi mai spune. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
fetelor, am gasit o alternativa la clasica aspirina, daca va intereseaza..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pepto Bismol "It contains salicylic acid, and if you put a coating on your face, let it set for a few minutes, then wash it off, and your skin will have a mega-glow that shines through even after you put on your makeup," says Irons, whose most recent book is, The World's Best Anti-Aging Secrets. And, indeed, salicylic acid does net you a nifty face peel -- washing away dead skin cells and keeping your complexion from looking cloudy and old before its time. But does Pepto Bismol work as well as the skin care products containing salicylic acid? According to Irons, it does. "We like it more because it has an ingredient that coats the tummy -- which means it also coats the face, so it's milder and gentler to skin that most salicylic skin care products," says Irons. I was looking for a product that would even out skin tone and make my skin look younger. I read an article in a magazine that claimed that Pepto Bismol was an inexpensive skin treatment for aging skin. It has to do with the salicylic acid in it. Salicylic acid is apparently used in some pricey skin products. I just smooth it on your face a day a week and leave it on for about 2 to 3 minutes. When you rinse it off, your skin glows. It also works as an exfoliant or peel. ce parere aveti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
ramonik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am folosit Triazol de la Ducray si nu mi-a facut deloc bine si pe langa acesta mi-a fost recomandat sa iau si capsule de ulei de peste de la care m-am ingrasat.
Folosesc acum Demachiant purificator de la Favisan si imi merge foarte bine si ca tratament folosesc Sotret 20 si brevoxyl si se vad rezultatele, medicul la care ma duc acum este extrem de bun dupa parerea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup , mai vorbim |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
daca are si Spf 30, glyconul asta chiar e o crema revolutionara..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bun pt acnee, cicatrici, riduri, mai are si factor de protectie..ce mai?! poate m-l comand si eu, tot imi tebuie o crema cu factor de protctie solara.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
daca are si Spf 30, glyconul asta chiar e o crema revolutionara..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bun pt acnee, cicatrici, riduri, mai are si factor de protectie..ce mai?! poate m-l comand si eu, tot imi tebuie o crema cu factor de protctie solara.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sweet, din cate am inteles eu, glyconul cu are FP, ci pt o expunere la soare indelungata, atunci cand folosesti Glycon iti trebuie o crema cu spf 30!!! cat despre noua descoperire, se gaseste si in RO?! oricum eu sunt fidela aspirinei, dar e bine de stiut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
nu geo, eu am intrebat clar daca glyconul are fps inclus sau tr sa folosesc eu o crema de protectie solara pt ca deja am tenul sensibil si nu vreau sa am alte probleme si mi s-a raspuns ce am postat mai devreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
buna fetele, interesant ce citesc eu aici cu glyonul.si eu tb sa imi iau o crema cu factor de protectie.
Acum nu ma certati,da ieri am fost la plaja,stiu ca nu face bine tenului ,da al meu voia la plaja, si mie imi place sa ma bronzez,desi eu nu am stare pe plaja,mie imi place in apa.Eu cu fata in sus nici nu prea rezist mult,de fel cand ma bronzez pe fata o fac cand stau in apa. Azi tb sa ajung sa vad ce imi pot lua pt fata ca ma cam pisca ieri cand m-am dat cu crema de bronzat,ca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am uitat sa-mi iau una speciala |
|
|
![]()
|
|
mi se pare putin ambigua exprimarea de pe site..sper sa aiba intr-adevar spf 30..o sa ii trimit si eu un mail sa ma asigur..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) chiar imi trebuie o crema cu protectie solara si daca trateaza si semnele, cu atat mai bine..dl doctor mi s-a parut amabil, daca v-a raspuns la intrebari, v-a dat detalii, bine este si in interesul lui, dar sunt si unii care mai fac pe fitosii..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sper sa imi raspunda si mie..
geo, se gaseste si la noi, este un medicament pt stomac..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tocmai de aceea, cica ar fi mult mai bun pt o piele sensibila decat aspirina, nu o agreseaza, dar in acelasi timp exfoliaza, continand salycilat..eu cred ca o sa mi-l iau..deja cred ca am devenit obsedata..o sa trebuiasca sa ma tratez si de asta.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 12:59 PM |
|