![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet eu i-am scris din nou domnului dct sa-l intreb daca pot folosi glyconul doar o data la 2 zile pentru ca altfel mi se arde pielea si mi-a raspuns in cateva ore. totusi daca nu dai cu glyconul dimineata nu cred ca "tine" protectia de seara pana a doua zi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 1-May 07 Member No.: 1,563 ![]() |
hi!...eu sunt noua...dar veche in ceea ce priveste acneea.."cea de toate zilele" (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) la inceput erau doar niste puncte negre, apoi mi+au aparut niste cosulete, dar eu am dramatizat si le+am stors...ceea ce a dus la o acnee mai maricik...akm insa a atins apogeul..bine, in momentul de fatza sunt mai bine, dar akm 1an...coshmar...niciodata nu facusem tratament..adik serios..doar argila, masti...insa am pus piciorul in prag..k ma enervasem,si+am luat drumul dermatologului (sunt din braila).Dna doctor a pus putin lupa pe un cos si mi+a dat un tratament- isotrexin si sa iau pastile zinc dimineata si seara.am urmat 2 luni si nu mai puteam pt k aveam o iritatie serioasa.zici k eram arsa.si mi+am luat adio de la dermatolog.akm iar ma bate gandul sa ma duc, dar in galati,la spitalul judetean, la dna dra urse...am auzit k e buna...adik cel putin o colega de+a mea de facultate a vindecat+o.si era mult mai grav k mine.eu am acnee polimorfa.sunt zile in care am fata curata...sau oricum...cateva pete...k trec mai greu,dar sunt zile in kr imi apar in turma...cate 5 pe fiecare obraz,pe frunte..k ma omoara...inainte fondul de ten era nelipsit, dar akm mai renunt la el..il folosesc doar in situatiile speciale...akm folosesc si eu tratamentul colegei mele..skinoren de 2 ori dimineata si seara si tin un regim fara grasimi, zahar, chipsuri,ciocolata...dar mai folosesc...am inceput de curand..produse naturiste...dermogent si activa...cosuri..pot sa zic ca de un timp bun nu mi+au mai aparut,decat asaaa..cate unul...dar in loc nesemnificativ..tampla...si ma dau cu o crema cu protectie solara..albaten de la elmiplant+k dk folosesc skinoren, n+am voie sa stau in soare.si crema asta este impotriva petelor ,dar si a radiatiilor uva si uvb.si totusi vreau sa ma duc si la dermatolog, desi persoanele care stiu cum sunt imi zic k arat mult mai bine.skinorenul este bun, parerea mea...ideea e k intr+adevar provoaca usturime si macarime, se scorojeste tenul-dar sa nu va imaginati k fasii...doar asa...putin.Pe langa astea mai folosesc nelipsitele masti cu argila, drojdie..dar si beau ceai..in afara de regim.Am gasit o reteta pe net,pe un site din coada+soricelului, papadie, brusture si echinaceea si separat beau si trei frati patati.Adevarul e k eu si exagerez,dar kiar sunt disperata.Mai ales k am puncte negre si brobonele d+alea...sub piele..nu stiu ce mai e si aia,ce fel de acnee.K dk le storc ies,ramane semn, trece si reapare si cel mai rau se inmultesc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) in afra de skinoren si isotrexin, nu am incercat nimic.Si vreau sa imi treaca neaparat in 2 luni..e ffff important, dar ma cam indoiesc k o sa reusesc,adik...sunt asa de cativa ani buni...apare..trece..reapare..si nimic statornic.Eu o sa mai postez cu informatii..si succes si voua.Aaaa....si ca agent de curatare folosesc sapunul Dove de castraveti.Mie imi place f mult.Sa nu folositi sapunuri antibacteriene, gen Protex.Acesta il foloseam si inainte, dar am vazut k e recomnadat si pe un site de produse naturiste pt acnee..de o dna doctor.Si acest produs il foloseste si pritena aceea care a scapat de aceasta afectiune jenanta in doar 3 luni si jumatate si vreau sa va spun k ea era plina pe fata, gat, umeri.Si eu sunt la sfarsitul celei de+a 2 luni de tratament.poop
|
|
|
ramonik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu sa stiu mai multe despre substantele comedogene? Am auzit despre acest termen si de la cosmeticeanca mea, insa as vrea sa aflu mai multe.
Un site ceva pe care as putea sa ma informez. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 1-May 07 Member No.: 1,563 ![]() |
buna fetele, interesant ce citesc eu aici cu glyonul.si eu tb sa imi iau o crema cu factor de protectie. Acum nu ma certati,da ieri am fost la plaja,stiu ca nu face bine tenului ,da al meu voia la plaja, si mie imi place sa ma bronzez,desi eu nu am stare pe plaja,mie imi place in apa.Eu cu fata in sus nici nu prea rezist mult,de fel cand ma bronzez pe fata o fac cand stau in apa. Azi tb sa ajung sa vad ce imi pot lua pt fata ca ma cam pisca ieri cand m-am dat cu crema de bronzat,ca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am uitat sa-mi iau una speciala In ceea ce priveste o crema cu protectie solara,eu m+am interesat si am aflat ca cremele care sunt si impotriva petelor (pigmentare) sunt cele mai puternice.Si eu folosesc una, pt k asa imi cere tratamentul, si mi s+a dat "Albaten" de la Elmiplant.Nu e scumpa, nici revolutionara, dar mie imi place mult.Succes!Poate o s+o folosesti si tu..sau cei interesati! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Geanny, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ! Speram sa te simti bine la noi.
Sansele de a primi un raspuns pertinent cresc daca incerci sa scrii inteligibil. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
ok...merci..asa scriu eu,cu multe punctulete de suspensie, dar o sa ma corectez.
am o intrebare.E bine sa te dai cu crema de galbenele pe fata?Adik eu am folosit-o o perioada si petele au disparut considerabil,k si eu m-am mirat.Acum as vrea sa folosesc iar unguent de galbenele cu propolis.Citisem k lanolina provoaca acneea, iar unguentul o contine.Eu m-as da iar, dar astept mai intai niste sfaturi.merci mult..poop iar |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
geanny_xmas, pe acest forum este interzis scrisul cu "k" in loc ca si alte prescurtari care nu apartin adevaratei limbi romane.
Te invit cu drag sa citesti regulamentul acestui forum inainte de a mai posta ceva. Multumesc si sper sa nu te superi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bebe, pai eu vreau sa o folosesc dimineata in special, chiar imi trebuie ceva cu protectie mai maricica..cum lasa tenul? se poate aplica machiajul peste? lasa tenul mat? m-am obisnuit sa nu mai imi luceasca tenul si nu as mai suporta sa fiu bec.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ce altceva ai mai observat de la glycon? orice info este binevenita..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de iritat, eu nu cred ca o sa am asemenea probleme, deja pielea mea este mai mult decat obisnuita cu acidul glicolyc..
foarte dragut doctorul asta, daca ti-a raspuns asa repede.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Sweet, glyconul intra repede in piele si lasa tenul mat. Poti sa aplici fara probleme fdt peste el. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , eu tocmai vroiam sa-i spun ca lasa tenul lucios, cel putin la mine asa este vreo ora.. oricum scrie si in prospect ca e baza buna de machiaj deci chiar daca luceste se rezolva cu fond de ten si cu pudra. Eu nu reusesc sa folosesc crema mai des de o data la 2 zile ceea ce e prea rar ca sa astept ceva efecte pozitive. Dupa ce dau cu ea mi se pare ca se micsoreaza porii si ca pielea e mai luminoasa dar apoi daca ziua urmatoare nu o folosesc arata cam la fel deci inca astept rezultate "mai permanente".
Ala la tine cum este? S-au dus ridurile de la ochi sau macar s-au mai atenuat? Va pup fetelor, o zi frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 12:56 PM |
|