![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Buna fetelor! Eu eram disperata ca mi-a aparut eruptia de la inceput, asa ca i-am scris domnului Mugea sambata, iar duminica mi-a raspuns. Si mi-a spus sa nu disper pt ca e normal sa ma irit la inceput, dar intre 3-6 saptamani o sa se normalizeze (exact asa s-a exprimat) si fata va arata mult mai bine. Si inca ceva a precizat sa nu folosesc si alte creme pe durata tratamentului cu glycon (fdt si pudra se poate). Si eu sunt in a treia saptamana si ma dau doar seara (nu ma pot da de 2 ori pe zi ca imi apar si mai multe cosuri). Asa ca astept sa treaca astea 6 saptamani ca sa vad si eu o ameliorare. Mi-a zis ca trebuie sa am rabdare, ca efectul deplin il voi observa numai dupa cateva luni dupa folosirea constanta a cremei. Mi-a zis ca e foarte bine ca o folosesc acum in sarcina, pt ca impiedica formarea petelor maronii de sarcina.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
La mine intra in piele instant. Eu o aplic intotdeauna dupa ce ma demachiez.
Ridurile nu pot sa spun ca mi le-a redus, dar pielea din jurul ochilor a devenit mult mai ferma. Inca imi mai apar monstruleti durerosi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa incep si un tratament intern. Daca o sa am rezultate va spun si voua ce iau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
La mine intra in piele instant. Eu o aplic intotdeauna dupa ce ma demachiez. Ridurile nu pot sa spun ca mi le-a redus, dar pielea din jurul ochilor a devenit mult mai ferma. Inca imi mai apar monstruleti durerosi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa incep si un tratament intern. Daca o sa am rezultate va spun si voua ce iau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ala dar poate iti trec si nesuferitii cu glycon, cel putin asa ar trebui.. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai ar cam trebui. Am deja o luna de cand folosesc glycon. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Incerc sa fiu optimista, dar cand vad ca si dupa o luna, Ala, iti mai apar cosuri, nu stiu ce sa mai cred. Chiar am incredere in crema asta, desi si la mine tot imi apar in fiecare zi. Erai multumita de glycon, nu-ti mai aparea nimic. Dar semnele macar s-au mai ameliorat?
|
|
|
![]()
|
|
Semnele s-au ameliorat, dar nu au disparut. Incerc si eu sa fiu optimista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
hmm..m-am cam speriat, nu as mai avea curaj sa fac fata iar monstrilor..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nu stiu daca o sa rezist tentatiei de a nu mai folosi si alte produse in paralel, e chiar aiurea.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Apropo de folosit si alte creme in paralel cu glyconul, si eu mai folosesc auriderm (pe care mi l-a prescris dna dr. leventer dupa peeling, pt roseata fetei), dimineata, in loc de crema hidratanta. Eu ma dau cu glycon doar seara, desi as incerca sa ma dau si dimineata, dar mi-e putin cam frica sa nu-mi arate fata mai iritata de la el, pe parcursul zilei, ca si-asa sunt eu stresata de cum arat, daca as fi si mai rau...... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar, in acelasi timp, probabil ca pt efecte mai rapide trebuie dat de 2 ori pe zi.
Vreau sa va zic ca nu am fost deloc cuminte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si am stat un pic si la soare zilele trecute si m-am bronzat un pic (n-am patit chiar nimic rau). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
fara crema protectoare? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
mda, fara.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) stiu, cam inconstienta, dar ma cunosc destul de bine si stiam ca nu o sa patesc nimic....am tenul destul de rezistent ce sa zic...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 11:28 PM |
|