IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 347 348 349 350 351 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bluetooth
post May 2 2007, 08:35 PM
Post #3481

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

Fetelor, vreau sa va multumesc pentru toate experientele voastre. Va citesc de vreo 3 saptamani. Azi m-am hotarat sa iau Retin A. Ca hidratant m-am gandit la Clean AC. Mai folosesc apa termala Avene. Si ca demachiant Sebium H2O. Apropo, folosesc retin A o zi da, o zi nu pentru inceput? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pupici
Go to the top of the page

+Quote Post
ioanat
post May 2 2007, 09:53 PM
Post #3482

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

Fetele, intrebare intrebatoare, stiti ceva de produsele Hemel?Ieri am primit un pliant de la o tipa de aici care m-a vazut duminica cum sunt nemacheata si mi-a recomandat produsele astea.stiti ceva de ele?

+Quote Post
andreica
post May 2 2007, 09:57 PM
Post #3483

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Demult voiam sa va intreb o chestie: cele care va uitati la Grey's anatomy (daca va uitati...) ati observat cumva ca actrita din rolul principal (ellen pompeo), meredith grey, are si ea tot felul de gaurele si semnulete pe fata? Nu mi se pare mie, nu? Si totusi e actrita, intr-un serial de f mare succes, deci se poate si asa.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar, totusi, mai bine ar fi fara probleme din astea zi de zi.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 2 2007, 10:00 PM
Post #3484

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

si cameron diaz are.... eu stiu ca cheltuie zeci de mii de euro lunar si tot nu scapa de acnee (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 2 2007, 10:12 PM
Post #3485

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Cei de la Hemel sustin ca ale lor cosmetice sunt naturale.. eu n-am testat decat rimelul si intr-adevar mi-a placut mult pt ca de obicei mi se pare ca rimelurile fac genele mai negre si le scot in evidenta dar intr-un mod nenatural.. plus ca ma usutura ochii de la majoritatea. cu hemel a fost ok si aspectul, fara usturime si s-a demachiat bine si nici nu mi s-a "scuturat" de pe gene cum se intampla de obicei. oricum eu stiu ca produsele lor se pot testa deci.. eu am uleiul de bebe de la ei si imi place mult, il folosesc pe post de demachiant

+Quote Post
Cindy
post May 3 2007, 12:06 AM
Post #3486

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

andreica, nu ai patit acum nimic, dar nu cred ca vrei sa mai ai in plus pe cap probleme gen imbatranire prematura sau altele mult mai grave..daca ai mai stat si la o ora nerecomandata, chiar ca (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
nu prea stiu ce sa cred de cameron diaz, eu am vazut-o in multe filme, iar uneori filmata de foarte aproape, iar tenul ei arata mereu impecabil..evident ca era machiata, dar fdt si pudra nu sunt chiar miraculoase..dar, din randul vedetelor noastre autohtone, am observat probleme cu tenul la Alexandra Ungureanu, multe cosuri, semne, foarte vizibile si sub stratul gros de fond de ten, Dana Savuica, querida ( Zavoranca ), care s-ar fi rezolvat in urma unui peeling chimic profund si mai sunt si altele..normal ca nu ma bucur, dar nu pot sa nu recunosc ca ma simt putin bine ca nu sunt singura si ca sunt cazuri mai grave, chiar in lumea persoanelor publice..

mi s-a terminat acum Boreade`ul si mi-am adus aminte ca mai aveam un Vichy Normaderm Nuit, pe care il abandonasem, tot in favoarea Boreade`ului..poate acum imi place mai mult..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce imi place sigur este ca imi lasa pielea hidratata..

+Quote Post
geoo
post May 3 2007, 02:05 PM
Post #3487

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bluetooth @ May 2 2007, 09:35 PM) *
Azi m-am hotarat sa iau Retin A. Ca hidratant m-am gandit la Clean AC. Mai folosesc apa termala Avene. Si ca demachiant Sebium H2O. Apropo, folosesc retin A o zi da, o zi nu pentru inceput? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pupici

blue, si eu am inceput tratamenul cu retin acum 3 sapt....ce pot spune eu e ca e bine sa te dai ori o zi da una nu, ori (cum am facut eu) doua zile da, doua nu! In functie de cum reactioneaza tenul tau!! Foarte imp, dupa cum stii e sa te dai cu crema hidratanta!!! Eu in primele 2 sap ma cojeam ca parca spuneai ca m-am fript la soare!! Inca ma mai cojesc pe alocuri! Dar am scapat de puncte care nu-mi dadeau pace de luni bune, si tot ce era activ (sa spun asa!) a murit!! Am multe pete....practic ma trezeam cu pete chiar si unde nu aveam nimic, dar se duc repede, iar alea mai vechi chiar si un semn mai adanc pe care il aveam s-a estompat considerabil! mult succes si sa ne tii la curent!

Oricum eu mai am mult pana la perfectiunea pe care o vreau! Nu sunt in perioada cea mai placuta a lunii si m-am trezit cu doi monstruleti mici si durerosi, au trecut a doua zi fara sa se inflameze, dar iar m-am facut cu un nou semn pe frunte! Si inca mai am multe puncte negre in barbie (sincer fac parte din peisaj, pt ca le am de cand ma stiu si nu imi fac probleme) desi dupa prima sapt de retin parca nu mai erau!

trebuie sa-mi iau si eu o crema cu fp, cred ca o sa comand una de la paula begoun!

+Quote Post
roxanica10
post May 3 2007, 04:46 PM
Post #3488

Musafir

QUOTE(ioanat @ May 2 2007, 10:53 PM) *
Fetele, intrebare intrebatoare, stiti ceva de produsele Hemel?Ieri am primit un pliant de la o tipa de aici care m-a vazut duminica cum sunt nemacheata si mi-a recomandat produsele astea.stiti ceva de ele?

Eu mi-am cumparat anul trecat o masca pentru fata din argila si plante, un ulei pentru fata si o crema pentru sanatatea unghiilor. Imi amintesc ca intai trebuia sa ma dau cu ulei si apoi sa aplic masca pe fata, pe care o preparam cu apa. Stiu ca mi-a lasat fata fina, dar din prea multa lene n-am mai folosit-o pana acum. Cand am aplicat-o pe fata nu mi-am pus manusi si m-am trezit cu pielea palmelor super dezhidratata...n-am mai patit asa ceva...probabil din aceasta cauza trebuie aplicat uleiul first. Cat priveste crema de unghii e ok, pe aia o folosesc mai des.

+Quote Post
bluetooth
post May 3 2007, 08:25 PM
Post #3489

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(geoo @ May 3 2007, 03:05 PM) *
blue, si eu am inceput tratamenul cu retin acum 3 sapt....ce pot spune eu e ca e bine sa te dai ori o zi da una nu, ori (cum am facut eu) doua zile da, doua nu! In functie de cum reactioneaza tenul tau!! Foarte imp, dupa cum stii e sa te dai cu crema hidratanta!!! Eu in primele 2 sap ma cojeam ca parca spuneai ca m-am fript la soare!! Inca ma mai cojesc pe alocuri! Dar am scapat de puncte care nu-mi dadeau pace de luni bune, si tot ce era activ (sa spun asa!) a murit!! Am multe pete....practic ma trezeam cu pete chiar si unde nu aveam nimic, dar se duc repede, iar alea mai vechi chiar si un semn mai adanc pe care il aveam s-a estompat considerabil! mult succes si sa ne tii la curent!

Oricum eu mai am mult pana la perfectiunea pe care o vreau! Nu sunt in perioada cea mai placuta a lunii si m-am trezit cu doi monstruleti mici si durerosi, au trecut a doua zi fara sa se inflameze, dar iar m-am facut cu un nou semn pe frunte! Si inca mai am multe puncte negre in barbie (sincer fac parte din peisaj, pt ca le am de cand ma stiu si nu imi fac probleme) desi dupa prima sapt de retin parca nu mai erau!

trebuie sa-mi iau si eu o crema cu fp, cred ca o sa comand una de la paula begoun!

geoo, multumesc de informatie. am sa te copii si am sa fac 2 zile da 2 nu. aseara m-am dat prima data. nu s-a intamplat nimic deosebit, numai ca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) fata mea arata ca reclama pentru grasime animala. Am folosit si crema hidratanta. Ce crema cu fps 30 sa iau?

+Quote Post
geoo
post May 4 2007, 12:40 AM
Post #3490

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

blue, nici eu nu am patit nimic dupa prima aplicare, abia dupa a doua m-am cojit nasol insa eu am fost smechera si nu am folosit crema hidratanta decat cand am dat de rau!!! Asta e, invata din greseala mea! hm....cu crema fps, am mai vb pe aici. din cate imi amintesc noi nu am ajuns la nici o concluzie! Important e sa fie speciala pt fata, sa nu fie comedogenica, sa nu fie grasa si sa intre usor in piele....

am inteles ca e o crema de la ivatherm, de la bioderma....
eu cred ca imi voi comanda una de pe net....oricum, eu mi-am expus mocutza pe la soare, involuntar, dar nu am patit nimic, poate si fiindca port pudra cu fp 15...

eu vreau o crema pt momentele speciale de plaja, pt ca nu vreau sa ma trezesc cu monstrii dupa repriza de soare!

+Quote Post

471 Pages V  « < 347 348 349 350 351 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th June 2025 - 11:24 PM