IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 348 349 350 351 352 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bluetooth
post May 4 2007, 07:38 AM
Post #3491

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(geoo @ May 4 2007, 01:40 AM) *
blue, nici eu nu am patit nimic dupa prima aplicare, abia dupa a doua m-am cojit nasol insa eu am fost smechera si nu am folosit crema hidratanta decat cand am dat de rau!!! Asta e, invata din greseala mea! hm....cu crema fps, am mai vb pe aici. din cate imi amintesc noi nu am ajuns la nici o concluzie! Important e sa fie speciala pt fata, sa nu fie comedogenica, sa nu fie grasa si sa intre usor in piele....

am inteles ca e o crema de la ivatherm, de la bioderma....
eu cred ca imi voi comanda una de pe net....oricum, eu mi-am expus mocutza pe la soare, involuntar, dar nu am patit nimic, poate si fiindca port pudra cu fp 15...

eu vreau o crema pt momentele speciale de plaja, pt ca nu vreau sa ma trezesc cu monstrii dupa repriza de soare!

geoo, a inceput nebuniaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Au aparut punctele negre care pana acum nu erau. Ieri a fost ziua a doua de Retin A.
Acneea mea e ceva de genul niste puncte rosii putin iesite in relief, majoritatea fiind pe frunte si langa nas. Cand plimbam degetele pe fata simteam niste neregularitati, gen chisturi. Nu contin nimic. Am incercat inainte sa incep tratamentul sa descopar ce au in ele dar nu iese nimic. Oricum, de 2 zile de cand am inceput cu retin A, punctele rosii se vad in continuare, dar nu mai simt la atingere dealurile alea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) zic eu ca-si face treaba Retin a. Sper sa fie asa.
Mi-as dori ca efectele alea neplacute ale retin-ului sa apara mai repede ca peste 3 saptamani ma duc la o conferinta si nu vreau sa apar acolo cu explozie de cosuri si puncte negre si cine stie alte bazaconii.
Parca as face din nou facultatea, asa ma simt de cand va citesc si iau notite despre produse (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post May 4 2007, 01:35 PM
Post #3492

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bluetooth @ May 4 2007, 08:38 AM) *
geoo, a inceput nebuniaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Au aparut punctele negre care pana acum nu erau. Ieri a fost ziua a doua de Retin A.

da blue, si eu am obs ca mi le-a scos la suprafata pe toate!!! Iar in 3 sap eu deja am scapat de toate nenorocitele alea vechi si adanci!! Acum dupa 3 sap. mai am foarte putine si sunt mici! Mie nu mi-a scos cosuri la suprafata, ba chiar cand am avut unul, l-a killarit imediat!
am ramas cu semne multe, nici nu stiu de ce! Iar alea vechi s-au dus muuuult!

+Quote Post
maia
post May 4 2007, 11:40 PM
Post #3493

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,499

QUOTE(Ariana @ Dec 8 2005, 02:19 PM) *
Se poate sa nu avem si aici topicul asta?  (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

stie cineva daca fdt colour adapt de la max factor este comedogen???mersi

+Quote Post
georgias
post May 5 2007, 11:42 AM
Post #3494

Musafir

Mai fetelor, ori am innebunit eu cu substantele comedogene, ori nu stiu ce sa mai zic.
Am citit la ingrediente la Sebium gel spumant si contine sodium chloride (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Voi ce credeti? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 5 2007, 09:23 PM
Post #3495

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

georgias, sodium chloride din cate stiam eu, este sarea, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pai atunci, nu cred ca este comedogenic..probabil este folosit pentru o exfoliere usoara a tenului, ca abraziv..oricum, eu nu cred ca produsele Bioderma sunt comedogenice.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Girlish
post May 5 2007, 10:10 PM
Post #3496

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Am o buba pe picior, i-am pus Betadine si Oxacilina. De 2 zile mi-a iesit din senin si e maricica si dureroasa cand calc sau cand o ating. In zona asta chiar n-am mai avut. Ce sa-i mai fac, sa treaca mai repede?

+Quote Post
georgias
post May 5 2007, 11:25 PM
Post #3497

Musafir

Sweet, scrie clar la ingrediente.
Si sodium chloride e trecuta si la substante comedogene. De aia sunt zapacita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deasemenea, sodium chloride e si la revlon colorstay-pe care scrie clar non comedogenic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sa nu fie chiar atat de comedogenica substanta asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
a-mi
post May 6 2007, 12:08 AM
Post #3498

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,313

georgias poti folosi sebium cu incredere ......nu e comedogen

+Quote Post
caracarina
post May 6 2007, 12:47 AM
Post #3499

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,594

salut eu sunt noua pe aici, dar cu aceasi dezastruoasa problema ma confrunt si eu. ma lupt cu acneea aproape zi de zi. tratamente , laser, dermatologi... sunt satula..uf .. asta este. oricum sunt norocoasa ca v-am gasit pe voi. am invatat mai multe de la voi decat din ceea ce mi-a spus pana acum vreun dermatolog

+Quote Post
bebe_maria
post May 6 2007, 03:36 AM
Post #3500

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Bine-ai venit la noi caracarina, sper ca sfaturile de aici sa te ajute sa gasesti o solutie pentru problema asta nesuferita cu care ne luptam si noi si pe care o mai si invingem (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Apropo de sebium, cum vin in tara imi iau si eu varianta micelara pentru ca din cand in cand ma spal si eu cu varianta gel (care imi usuca excesiv tenul folosita zilnic) si e super, imi usuca cosurile f frumos.

+Quote Post

471 Pages V  « < 348 349 350 351 352 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 08:04 AM