IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 350 351 352 353 354 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post May 8 2007, 10:54 AM
Post #3511

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu pot sa spun ca sunt mai bine, desi mi-e si frica sa spun, poate zic intr-un moment rau..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi s-au mai estompat mult petele, tenul pare mai curat..nu mi-a mai aparut nimic pe fata, in afara de ce mi-am mai facut singura cu mana mea, cand obosita, noaptea, adormeam fara sa ma demachiez..
de crema cu spf nu stiu ce sa zic, cred ca o sa ma multumesc deocamdata cu fdt cu spf 12 si o sa incerc cat pot sa ma feresc de soare..vreau sa imi cumpar Exfoliac`ul, dupa ce termin crema de la Plante System, desi vreau sa spun ca am fost chiar multumita de ea (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , dar poate ma ajuta mai mult cu semnele astea..as vrea sa fiu in vara flawless, dar cam greu..
Go to the top of the page

+Quote Post
a-mi
post May 8 2007, 10:27 PM
Post #3512

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,313

kitten si sweet_girl ma bucur sa vad ca si voi sunteti multumite de cum aratati
eu nici nu am avut probleme mari ......nu am semne mari de la acnee.....doar cu petele rosii m-am confruntat si poate de aceea am invins mai repede in lupta asta.....prima consultatie m avut-o pe 19 ianuarie parca, desi dupa ce patisem atunci, dupa iritatia sau arsura aceea pe care am facut-o de la skinoren (intre timp l-am mai testat si iar ma umplusem de bubite) nu credeam ca voi mai arata nici ca inainte de a merge la dr. era asa dezamagita si cind citeam si aici chiar imi pierdusem orice speranta..............

multumesc kitten ca m-ai lamurit si cu keracnylul. deocamdata nu am sa-l cumpar ca imi merge ff bine cu zinerytul . dr mi-a zis ca daca imi permit ar fi bine sa-l incerc alternativ cu zinerytul. dar chiar daca imi permit nu are rost sa-l mai iau . mai bine imi cumpar un rimel bun sa ma fac mai frumoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca asa mi-e de drag cind merg pe strada si stiu caam si eu o fata mai 'comerciala' .ajunsesem sa port sepci si sa fiu stinjenita cind vb cu cineva, aveam impresia ca se uita numai la fata mea

sper sa nu imi apara si mie vreo minunatie ca mai am citeva zile pina la menstruatie (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

daca te hotarasi sa iti cumperi uriage 50+ cauta-l pe cel care are putin fond de ten in el....dupa ce te dai nu iti arata fata ca o 'feta' si nici nu capata luciu ca dupa 50+colorata de la bioderma.....mie in comparatie cu crema de la bioderma imi place mai mult fata ramine mult mai hidratata dupa .....acum nustiu cita contributie are si hyseacul si faptul ca nu mai folosesc seara de seara zinerytul....

pt mine demachiatul a devenit litera de lege seara si dimineata si am mai observat ceva daca sunt odihnita, ma pun in pat devreme sau am un somn linistit fata imi arata super . nu ma trezesc cu nici un semn pe fata . la mine cred ca are legatura si cu oboseala si stresul ....
pupici si mult succes tuturor luptatoarelor!!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
bluetooth
post May 9 2007, 08:38 PM
Post #3513

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(geoo @ May 4 2007, 02:35 PM) *
da blue, si eu am obs ca mi le-a scos la suprafata pe toate!!! Iar in 3 sap eu deja am scapat de toate nenorocitele alea vechi si adanci!! Acum dupa 3 sap. mai am foarte putine si sunt mici! Mie nu mi-a scos cosuri la suprafata, ba chiar cand am avut unul, l-a killarit imediat!
am ramas cu semne multe, nici nu stiu de ce! Iar alea vechi s-au dus muuuult!

geoo, a trecut o saptamana de Retin A. Sincer, sunt impresionata de efectele lui. Chisturile de care vorbeam s-au retras imediat. Piele de pe obraji e fina. Imi vine sa-mi mangai obrajii in continuu asa de multumita sunt. Au ramas insa cosuri pe frunte. Unele dispar, altele reapar. Am schimbat deja ritmul de aplicare a retin-ului. Acum aplic in fiecare zi. Intr-adevar, cam 3 zile mi s-a descuamat pielea, dar nu groaznic. Respect cu sfintenie crema hidratanta si demachierea, ce-i drept. Mi-am luat crema matifianta Hyseac dar nu-mi place deloc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Imi scoate cosurile si mai tare in evidenta si fata tot luceste. M-am gandit sa-mi iau Cutaden, poate usuca mai repede cosurile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) A mai folosit cineva Cutaden? Are ceva efect? Am mai auzit de Mibazon ca ar fi foarte bun pentru cosuri.

+Quote Post
Cindy
post May 9 2007, 09:06 PM
Post #3514

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

grav daca e cu dormitul..mie nu prea imi place sa dorm, mi se pare plictisitor..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3-4 ore in general, cateodata chiar deloc..cand am foarte mult timp liber, atunci mai merge, hai si 10 ore..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 9 2007, 09:20 PM
Post #3515

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

a-mi, eu folosesc acum keracnyl si hyseac mai mult "de control", ca sa zic asa.... si la mne demachierea e sfanta, apoi dau cu sebium h2o. mi-ar fi frica sa nu mai folosesc nimic. asa daca ma dau cu astea doua, am impresia ca tin situatia sub control cumva, sau ca starpesc din timp orice ar putea aparea... in plus, ajuta la eliminarea punctelor negre.

eu in schimba am ramas dupa toate tratamentele astea cu o gramada de gaurele, si am fatza cam denivelata. cand ma dau cu fdt, parca se estompeaza un pic, dar afara la soare arata rau. nu-mi fac sperante ca voi scapa vreodata de aceste gaurele, pt ca stiu ca e greu si costisitor.... ma obisnuiesc cu ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 9 2007, 10:15 PM
Post #3516

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

kitten daca folosesti creme cu acizi care exfoliaza pielea o sa se mai duca si gaurelele, nu de tot dar exista posibilitati de imbunatatire.. poate incerci boreade 12 sau glycon cand rezolvi cu bubitele si nu te mai supara decat semnele

+Quote Post
andreica
post May 9 2007, 11:14 PM
Post #3517

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Maria, la tine cum mai merge cu Glyconul? Vezi ceva rezultate?

+Quote Post
Kitten
post May 9 2007, 11:24 PM
Post #3518

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(bebe_maria @ May 9 2007, 10:15 PM) *
kitten daca folosesti creme cu acizi care exfoliaza pielea o sa se mai duca si gaurelele, nu de tot dar exista posibilitati de imbunatatire.. poate incerci boreade 12 sau glycon cand rezolvi cu bubitele si nu te mai supara decat semnele

thxs... cam asa ma gandeam si eu ca voi face. deocamdata mai raman pe keracnyl pana se mai obisnuieste tenul cu 10% acid glycolic... apoi o sa trec pe boreade cred.

+Quote Post
geoo
post May 9 2007, 11:51 PM
Post #3519

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bluetooth @ May 9 2007, 09:38 PM) *
geoo, a trecut o saptamana de Retin A. Sincer, sunt impresionata de efectele lui. Chisturile de care vorbeam s-au retras imediat. Piele de pe obraji e fina. Imi vine sa-mi mangai obrajii in continuu asa de multumita sunt. Au ramas insa cosuri pe frunte. Unele dispar, altele reapar. Am schimbat deja ritmul de aplicare a retin-ului. Acum aplic in fiecare zi. Intr-adevar, cam 3 zile mi s-a descuamat pielea, dar nu groaznic. Respect cu sfintenie crema hidratanta si demachierea, ce-i drept. Mi-am luat crema matifianta Hyseac dar nu-mi place deloc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Imi scoate cosurile si mai tare in evidenta si fata tot luceste. M-am gandit sa-mi iau Cutaden, poate usuca mai repede cosurile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) A mai folosit cineva Cutaden? Are ceva efect? Am mai auzit de Mibazon ca ar fi foarte bun pentru cosuri.

blue, ma bucur tare pt tine, dar cum mi-au spus si mie fetele....cam dupa 2 saptamani incepe sa scoata la suprafata surprize neplacute! In cazul meu nu a fost rau, ci am scapat de multe puncte negre, acum pot spune si eu ca am tenul fin, mai am cateva pete (le-am facut cu mana mea pt ca nu am avut rabdare sa iasa punctul singur, ci m-am killarit de toata frumusetea) care se duc foarte repede, de la o zi la alta dispar in intensitate, iar cand ma dau cu putina pudra, chiar arata foarte bine pielea. Mai am niste puncte care-mi stau pe creier, dar incerc sa nu ma mai bag eu, pt ca ies singure (sa nu crezi ca se inflameaza, nu pur si simplu porul se strange si impinge punctul negru afara!!!)

Si eu am ajuns sa ma dau zilnic cu Retin, uneori mai uit de hidratare, alteori ma dau cu o tona...deh, lenea....dar nasucul se mai cojeste asa...ca si cand am fost putin bronzata....poate am luat-o razna, dar de cand cu tratamentul asta, obrajii imi sunt rozii in mod natural..... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place....cred ca si-a revenit circulatia sangelui din zona.... (partea faina e ca nu mai am nevoie de blush (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Blue, eu am folosit cutaden, cand aveam probleme....imi lasa impresia ca mai rau imi facea! Nu l-am mai folosit de atunci!

+Quote Post
Philia
post May 10 2007, 07:03 AM
Post #3520

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

bluetoo th,NU mibazon,deoarece este comedogem.
pe de alta parte contine vreo 2 feluri de antibiotice,si nu ertromicina,iar in timp cosurile capata rezistenta si la un moment dat ajungi sa te umpli si sa nu stii de la ce!
cauta produse antiacneice,si nu mai incerca sa improvizezi cu asa ceva ca iti faci mai mult rau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 350 351 352 353 354 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 04:18 PM