IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
OanaLc
post May 10 2007, 09:50 AM
Post #3521

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 711

Buna fetelor,

desi scriu foarte rar, va citesc aproape in fiecare zi!
ma bucur sa aud ca sunt si fete multumite de evolutia tratamentelor.
eu nu sunt prea bine. folosesc dimineata Hyseac si seara Skinoren, si asta parca le mai tine in frau, dar nu e nimic spectacular.

vreau sa incep si eu cu Retin A; bluetooth te rog spune-mi cum il folosesti si ce crema folosesti pt hidratare!

multumesc si va doresc un ten luminos si curat!
Go to the top of the page

+Quote Post
bluetooth
post May 10 2007, 10:25 AM
Post #3522

Contaminat
*

From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(OanaLc @ May 10 2007, 10:50 AM) *
Buna fetelor,

desi scriu foarte rar, va citesc aproape in fiecare zi!
ma bucur sa aud ca sunt si fete multumite de evolutia tratamentelor.
eu nu sunt prea bine. folosesc dimineata Hyseac si seara Skinoren, si asta parca le mai tine in frau, dar nu e nimic spectacular.

vreau sa incep si eu cu Retin A; bluetooth te rog spune-mi cum il folosesti si ce crema folosesti pt hidratare!

multumesc si va doresc un ten luminos si curat!

Oana, buna. Am folosit retin a dupa cum mi-a sugerat geoo. 2 zile da, 2 nu. Dar am observat ca tenul meu rezista bine, si am schimbat la o zi da o zi nu. Incearca si tu cum a zis geoo. Crema hidratanta e Clean AC de la Avene. Demachiantul e Sensibio H2O de la Bioderma. Dupa cam 3 zile de retin, a inceput fata sa se descuameze, dar nu grav. Dar folosesc crema hidratanta exact cum au zis fetele aici. E foarte foarte importanta. Tine-ne la curent, te rog cu tratamentul

QUOTE(pokemon @ May 10 2007, 08:03 AM) *
bluetoo th,NU mibazon,deoarece este comedogem.
pe de alta parte contine vreo 2 feluri de antibiotice,si nu ertromicina,iar in timp cosurile capata rezistenta si la un moment dat ajungi sa te umpli si sa nu stii de la ce!
cauta produse antiacneice,si nu mai incerca sa improvizezi cu asa ceva ca iti faci mai mult rau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

ok, pokemon. Sa traiti, am inteles (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poti sa-mi recomanzi ceva care sa usuce cosurile pe care le scoate Retin A? Mersi

QUOTE(geoo @ May 10 2007, 12:51 AM) *
Blue, eu am folosit cutaden, cand aveam probleme....imi lasa impresia ca mai rau imi facea! Nu l-am mai folosit de atunci!

Sa stii geoo ca asta am observat si eu la Cutaden. Am dat aseara cu putin cutaden si parca toate cosurile se dublasera ca marime. Imediat am dat jos totul cu demachiant. Ma speriasem. Nu-l mai folosesc

+Quote Post
geoo
post May 10 2007, 11:34 AM
Post #3523

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

blue, incearca brevoxyl sau zynerit, dar nu stiu sigur daca nu cumva e prea mult pt ten....in cel mai rau caz, poti folosi cand nu te dai cu retin, altfel e posibil sa te arzi, si eu aveam o crema 100% pe baza de plante si m-a ars, noroc ca nu m-am dat decat pe un punct negru, pe care l-am transformat intr-o rana arsa....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
retinul ar trebui sa le vindece, in timp, ce-i drept!

+Quote Post
ioanat
post May 10 2007, 12:06 PM
Post #3524

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

Salutare tururor.
Eu sunt ina in asteptarea Glycon-ului, abia astept sa-mi vina.Fata mea acum e papata,nu prea am cine stie ce cosuri.Ma oftic ca nu-mi stau degetele acasa, de aici si semnele care le am acum. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cele care fol Glyconul spuneti-mi si mie ce folositi in zilele care nu il aplicati?Si ce demachiant?Sensibio H2O nu e cumva demachiant lichid?Eu as vrea ceva cremos.
Eu sunt prin zona, va citesc in fiecare zi.

O zi minunata

+Quote Post
alexutza_eu
post May 10 2007, 06:59 PM
Post #3525

Contaminat
*

From: iasi
Member No.: 1,402

felelor cine imi spune si mie va rog daca hyseac este o crema hidratanta sau este un tratament peste care trebuie folosit o astfel de crema? eu am auzit ca e buna pentru puncte negre, dar ce ma intereseaza mai mult e daca hidrateaza si daca pot sa aplic fond de ten peste ea...acu folosesc crema de la boderma, dar parca as schimba-o cu ceva care sa si ajute la eliminarea punctelor negre.
va pupic pe toate si sper ca isi va face cineva mila si de mine cu un raspuns... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 10 2007, 07:46 PM
Post #3526

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

alexuta din cate imi amintesc eu hyseac este hidratanta defapt uite ca a postat angelito (by the way, angelito we miss youuuu) descrierea ei pe scurt:
HYSEAC CREMA MATIFIANTA
Produs destinat pielii grase si/sau mixte cu efect matifiant (sebosomi de Epilobe), hidratant (apa termala Uriage), si protector (complex de protectie contra poluarii). Efectul matifiant dureaza 12 ore. - 40 ml.

+Quote Post
Philia
post May 10 2007, 08:03 PM
Post #3527

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

blue si eu tot zynerit iti recomand pentru cosurile pe care vrei sa le usuci.
eu foloseam skinoren si zynerit si timp de 1 luna si ceva nu mi a mai aparut nici un cos.
acum folosesc doar skinoren si se mai intampla sa mai apara cate unul.intr adevar mic,dar mai apare.
am renuntat sa le folosesc pe amandoua pentru ca sunt fotosensibilizante si m am gandit ca e prea mult vara.

+Quote Post
Kitten
post May 10 2007, 10:29 PM
Post #3528

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu am Hyseac Soin Actif aux AHA si merge bine inainte de fdt, hidrateaza, e ok. (dar nu e matifianta)

+Quote Post
OanaLc
post May 11 2007, 08:08 AM
Post #3529

Contaminat
*

From: Arad
Member No.: 711

Buna fetelor,

aseara m-am dat prima data cu Retin-A cu foarte mare precautie, ca dupa ce am citit prospectul m-am cam infricat! M-am dat cu multa economie doar pe cosurile si kisturile mai pronuntate. Bluetooth, vroiam sa te intreb daca tu te dai pe toata fata, si cand aplici crema hidratanta de la Avene? Eu am asteptat vreo 30 minute dupa ce am applicat Retin-ul... o fi bine? Mi-am cumparat si Hyseac dar am vazut in prospectul de la Retin ca nu se recomanda folosirea cremelor cu AHA... ma gandeam daca pot sa o folosesc totusi dimineata?

Stiu ca sunt multe intrebari dar contez pe bunatatea voastra! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
alexutza_eu
post May 11 2007, 08:34 AM
Post #3530

Contaminat
*

From: iasi
Member No.: 1,402

va multumesc multe de tot fetelor pentru raspuns...stiam ca pot conta pe voi...
va pupicesc pe toate!

+Quote Post

471 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 12:21 AM