IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 357 358 359 360 361 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
katy87
post May 16 2007, 12:08 AM
Post #3581

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

si eu sunt treaza.sa stii ioanat si pe mine ma intereseaza ce demachiant folosesc fetele,ca si mie trebuie sa imi vina glyconul.

bebe,nu mai tin exact cine zicea k o foloseste in fiecare zii,timp de o saptamana. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post May 16 2007, 12:21 AM
Post #3582

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

merci pt raspuns fetelor, cred ca ma risc si fac iar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu folosesc glycon dar nu stiu cat va ajtua raspunsul meu.. desi domul doctor recomanda un demachiat anume eu am ramas cu uleiul meu de bebe de la hemel pt ca am pielea f sensibila si nu ma risc (am citit despre persoane care au spus ca nu le-a mers prea bine cu demachiantul recomandat de dl mugea pt ca li se irita pielea prea rau); din cate stiu eu ala foloseste ceva de la elmiplant..iar restul fetelor sa spuna ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post May 16 2007, 12:53 AM
Post #3583

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

prezent si eu!

deci, blue, cu vitaminele astea sta treaba in felul urmator, nu-ti mai insir lucrurile bune facute, pt ca scrie peste tot!!! O parte nasoala o are doar vit A care este foarte toxica pt organism daca este luata fara sa existe deficiente! Dar eu mi-am facut o verificare a produselor pe care le mananc zilnic si am ajuns la concluzia ca practic nimic nu contine Vit A. Prin urmare o iau!
Insa iau una la doua zile (prima sapt de tratament am luat zilnic) si ca reductor de toxicitate este Vit E! Deci, zilnic iau Vit E, Calciu si Zinc si o data la doua zile mai iau si o capsula de Vit A. Pot spune doar ca de cand am inceput sa iau vit A am vazut rezultate la nivelul pielii!!
Zincul este cica pt reglarea sebumului....aici nu stiu ce sa spun, cu siguranta s-a reglat dar nu stiu daca daca de la zinc sau retin!
Inca ceva blue, nu te demoraliza, asa e la inceput, si mie dupa 2 sapt de piele superba a inceput sa-mi scoata unele chestii, doar cate unul o data, dar erau dureroase si in cele mai ciudate locuri (tot pe langa nas sau barbie)! Ce iti pot spune acum, e ca tocmai m-am admirat in oglinda, nu mai am aproape nici un punct negru, de o sapt nu mi-a mai aparut nimic, iar semnele s-au dus tare de tot in intensitate!!!! Ai rabdare, iti garantez ca daca mai trec 2,3 saptmani vei vedea rezultate REMARCABILE! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

cat despre aspirina....e ok sa se foloseasca zilnic, eu o folosesc pt gomaj in fiecare seara, nu insist sa nu sensibilizez pielea, dar am nevoie sa dau celulele moarte jos! Plus de asta chiar si lotiunea BHA contine acid aceticsalicilic si o folosesc de 2 ori pe zi!! Eventual daca faceti masca zilnic, stati doar 5 - 10 min cu ea, si diluati pastila in mai mult iaurt sau apa!

+Quote Post
katy87
post May 16 2007, 01:40 AM
Post #3584

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

off topic:geoo nu ai somn?cred k am sa incerc si eu masca cu aspirina in fiecare zii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 16 2007, 07:35 AM
Post #3585

Membru de Onoare

Member No.: 104

Ioanat, Katy, eu folosesc Glycon dar nu mi-am comandat niciodata demachiantul recomandat de ei (Plant Activ), mie imi place mult cel pe care il folosesc de jumatate de an, Bioten de la Elmiplant, e hipoalergenic, fara parabeni, are un miros slab dar f placut. Eu am varianta pt ten normal/mixt, mai exista si pt ten uscat, dar nu am incercat-o. Am folosit diverse demachiante de la Elmiplant, dar asta mi-a placut cel mai mult, mai ales ca atunci cand imi demachiez ochii nu irita deloc, cum am patit cu altele.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 16 2007, 08:21 AM
Post #3586

Membru de Onoare

Member No.: 265

QUOTE(baby_nfs @ May 15 2007, 02:18 PM) *
a mea e cea micutza, de 350 de mii vechi .. da p ea scrie ca e pt fata si corp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..eu o folosesc insa numai pe fata ca oricum are gramaj mic
ce pot sa zic de ea? imi place, deja sunt la al doilea tub (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. imi place ca merge dimineata sub fondul del ten (eu il folosesc pe cel de la avene, nuanta natural) si face fata mea plina de pete rosii sa arate foarte bine
nu mi-a aparut nimic de la ea..de fapt scrie si pe ambalaj k e necomedogena.
si binenteles, hidrateaza bine.. eu am probleme cu tenul acum ca de la atatea tratamente e fff sensibil.. si orice pun pe fata risc sa ma trezesc cu surprize.. pana acu nu am avut nici o problema cu el.. ba chiar dimineata am tenul fin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sper ca ti-am fost de folos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu pentru fata voi folosi Clean Ac pentru ca asta mi-a fost recomandata iar de la A derma laptele acela cred ca este numai pentru corp. Te intrebasem pentru ca doream sa stiu ce scrie pe eticheta (pentru ce e si ce face). Eu ce am gasit pe internet mi s-a parut asa....prea prea.Bineanteles ca mi-ai fost de folos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kathy, Geoo are dreptate.Fucidin-ul ar trebui sa-l gasesti in orice farmacie si costa in jur de 15 lei.Eu am Fucidin H.Sper sa-ti fie si tie de folos.

Geoo nu-mi vine sa-l folosesc pentru fata ce vrei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-am dat tot cu boreade pe cosul acela (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu m-am apucat sa iau vitaminele A si E. Tu sper ca nu iei din aceea forte de atata timp ca (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) e a ta. Cea forte se ia pentru maxim 20 zile. Zinc am luat si eu mai demult si pot spune ca cel de la California Fitness mi s-a parut ca-si face mai bine treaba, fiind si intr-o concentratie mai mare.

In legatura cu masca cu aspirina, imi place si am de gand sa o folosesc si eu in continuare, insa, eu una nu o tin mai mult de 20 min pentru ca am observat ca daca fac asta imi apar/mi se evidentiaza niste vinisoare pe fata si nici nu cred ca e chiar ok sa fie folosita zilnic mai ales daca folosim si alte creme de tip tratament.In timp afecteaza stratul lipidic al pielii si ea devine prea sensibila, raman semne prea usor care insa trec mai greu ca de obicei si capata un usor aspect mai tern. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
bluetooth
post May 16 2007, 08:33 AM
Post #3587

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(geoo @ May 16 2007, 01:53 AM) *
Deci, zilnic iau Vit E, Calciu si Zinc si o data la doua zile mai iau si o capsula de Vit A.
cat despre aspirina....e ok sa se foloseasca zilnic

geoo, multumesc de incurajare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma bucur enorm ca esti ok pe fata. Creste increderea in tratamentul asta.
Am citit ce-s cu vitaminele astea ceva articole pe net. Pare ok. Si, tinand cont ca sunt si ochelarista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vitamina A si E o sa-mi faca bine. Acum spune-mi daca adminstrezi vitaminele si zincul in functie de mesele zilnice sau nu conteaza cand le iei?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 16 2007, 08:38 AM
Post #3588

Membru de Onoare

Member No.: 265

Nu conteaza cand le iei, adica nu-i neaparat sa le iei la o ora anume.Totusi ar fi de preferat sa nu fie chiar pe stomacul gol. Hai totusi sa zicem ca ocazional poti considera tigarile si cafeaua o masa insa nu mereu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bluetooth
post May 16 2007, 10:27 AM
Post #3589

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(Bacardi_Girl @ May 16 2007, 09:38 AM) *
Nu conteaza cand le iei, adica nu-i neaparat sa le iei la o ora anume.Totusi ar fi de preferat sa nu fie chiar pe stomacul gol. Hai totusi sa zicem ca ocazional poti considera tigarile si cafeaua o masa insa nu mereu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

multumesc de raspuns, Bacardi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post May 16 2007, 10:59 AM
Post #3590

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Bacardi_Girl @ May 16 2007, 09:38 AM) *

dap, sunt deacord! Si eu incerc sa le iau dupa masa (dimineata si seara E-ul si Zincul) dar cand nu mananc le mai iau si pe stomacul gol!
BG....nu ma bate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am varianta forte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .....dar nu iau zilnic....o data la doua zile!!!! Tu iei zilnic A?

+Quote Post

471 Pages V  « < 357 358 359 360 361 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:44 PM