IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 358 359 360 361 362 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bluetooth
post May 16 2007, 11:06 AM
Post #3591

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(geoo @ May 16 2007, 11:59 AM) *
dap, sunt deacord! Si eu incerc sa le iau dupa masa (dimineata si seara E-ul si Zincul) dar cand nu mananc le mai iau si pe stomacul gol!
BG....nu ma bate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am varianta forte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .....dar nu iau zilnic....o data la doua zile!!!! Tu iei zilnic A?

geoo, stai ca-s nelamurita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) exista mai multe variante ? forte, simpla. Eu de care sa iau?
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post May 16 2007, 11:15 AM
Post #3592

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bluetooth @ May 16 2007, 12:06 PM) *
geoo, stai ca-s nelamurita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) exista mai multe variante ? forte, simpla. Eu de care sa iau?

da, cu siguranta exista cel putin doua vaiante, una forte (cea pe care o iau eu) si una simpla. Important e sa te uiti la cati UI pe capsula are scrisa pe pachet!!! Ideal ar fi sa nu fie 50.000 ca ca mine....ci maxim 25.000 - 30.000 UI! Ale mele sunt de la Biofarm! Din pacate eu cand am inceput sa le caut nu eram chiar atat de informata si cand am cerut vit A cucoana mi-a dat ce a traznito pe ea!!!! Sub nici o forma nu s-a gandit sa ma informeze! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
bluetooth
post May 16 2007, 12:08 PM
Post #3593

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(geoo @ May 16 2007, 12:15 PM) *
da, cu siguranta exista cel putin doua vaiante, una forte (cea pe care o iau eu) si una simpla. Important e sa te uiti la cati UI pe capsula are scrisa pe pachet!!! Ideal ar fi sa nu fie 50.000 ca ca mine....ci maxim 25.000 - 30.000 UI! Ale mele sunt de la Biofarm! Din pacate eu cand am inceput sa le caut nu eram chiar atat de informata si cand am cerut vit A cucoana mi-a dat ce a traznito pe ea!!!! Sub nici o forma nu s-a gandit sa ma informeze! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

ok, am sa aterizez si eu azi in farmacie sa caut vitaminele si mineralele astea. off...ieri am ajuns la farmacie sa cumpar crema Hyseac cu AHA si (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) a trebuit sa le explic ce inseamna AHA la farmaciste. Sper ca azi sa nu se repete (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
geoo
post May 16 2007, 12:23 PM
Post #3594

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

eu una am ajuns la concluzia ca ceea ce stiu ele se bazeaza pe cu totul alt domeniu, detin mai mult informatii generaliste, sub nici o forma nu cred ca pot diseca corect, sau macar pe aproape o problema dermatologica!!!
Si cel mai bine e sa ai informatiile inainte sa ajungi la farmacie, sa nu te trezesti ca "mergi pe mana lor"!

+Quote Post
katy87
post May 16 2007, 02:54 PM
Post #3595

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

merci de raspuns BG,maine cred k ma duc sa o cumpar,k nu se mai poate asa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 16 2007, 04:17 PM
Post #3596

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

fetelor, nu mai luati vitamine asa dupa ureche! mai bine luati un complex de vitamine (eventual special pt piele). mai sunt necesare si alte vitamine (cum ar fi complexul B etc) care fac bine problemelor pielii si se regasesc toate intr-un astfel de complex de vitamine! dati un search, am scris eu un post mai demult despre toate vitaminele necesare..pentru ca daca iei ceva, ca sa se asimileze bine mai trebuie sa mai iei si altceva si alte probleme..iar daca vreti neaparat sa luati vitamina A separat, mai bine incercati betacaroten, din cate stiu eu, organismul il transforma tot in vitamina A si este mult mai safe..

in legatura cu Fucidinul, la mine a avut 0 efecte..eu l-am incercat in perioada cu Retinul si cum am spus 0 rezultate, ca si cum nu as fi dat cu nimic..

si eu folosesc aproape zilnic masca cu iaurt (cu sau fara aspirina) si nu e absolut nici o problema. dimpotriva, tenul e mult mai luminos cand o folosesc. iar eu nu fac un gomaj agresiv, ca sa fie cazul sa imi sensibilizez pielea..

+Quote Post
bebe_maria
post May 16 2007, 04:38 PM
Post #3597

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Eu am luat beta-caroten vara trecuta pt ca am vrut sa ma protejeze si de soare dar nu am observat vreo diferenta majora in aspectul pielii iar de ars tot m-am ars la mare cu tot cu beta-caroten si cu crema de protectie solara

+Quote Post
Girlish
post May 16 2007, 07:15 PM
Post #3598

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Ceva eficient pt. cosuri mari, inflamate, sub piele? Keracnylul nu-si face datoria. O fi mai bun Diacnealul? Si un fond de ten bun necomedogen?

Cat despre vitamine, mie Zincul mi-a facut bine o vreme, cu vit. A si E n-am prea remarcat rezultate.

+Quote Post
katy87
post May 16 2007, 07:45 PM
Post #3599

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

pai eu mi-am luat acum vreo luna complex de vitamine si minerale si altele pt par,dar nu m-am tinut de ele.:Psa incep sa le iau iar.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 16 2007, 09:01 PM
Post #3600

Membru de Onoare

Member No.: 265

Blue si altadata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In legatura cu vitamina A si eu tot din aia forte am, adica de 50.000 U.I. -cea mai puternica sa zic asa. Si nu se ia mai mult de 20 zile.

Geoo chiar iti iei bataita!!! Ce naibii conteaza ca nu iei zilnic? Oricum e prea mult. Ia uite ce scrie pe prospect:
"Pacientii care primesc doze crescute de vitamina A timp indelungat pot prezenta semne de hipervitaminoza. Din cauza pericolului aparitiei malformatiilor congenitale, vitamina A nu este recomandata in timpul sarcinii sau femeilor in perioada fertilitatii." Uf! Ca asta-i tot ce am gasit pe net da' stai asa ca ma apuc sa copiez de pe prospectul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
"Administrarea concomitenta cu anticonceptionale poate creste concentratia plasmatica a vitaminei A.Tratamentul concomitent cu etretinat sau isotretinoin poate fi insotit de aditia tratamentelor toxice.Tetraciclina administrata concomitent cu vitamina A in doze zilnice de 50.000 U.I. sau mai mari, poate produce hipertensiune intracraniana benigna.Simptomele supradozajului: cefalee. edem papilar, anorexie, pierdere in greutate, pruit si descuamarea pielii, caderea parului, conjunctivita, cheilita, stomatita" si mai stiu eu ce dracu' (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Am reusit sa te bag la idei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
So... sunt foarte bune amandoua dar categoric nu in exces.

Katy sper sa-ti foloseasca si tie!

In legatura cu farmacistele chiar azi m-am enervat din cauza lor...din nou...Am vrut sa cumpar o crema pentru portiunile alea de piele uscata si nu o aveau.In schimb aveau, sub acelasi nume, o lotiune care insa era pentru ceva diferit si farmacista a vrut sa mi-o bage in plasa pe aia.Noroc ca plecasem cu temele facute si stiam fiecare pentru ce e si asa am refuzat-o. Ca altfel ma alegeam cu banii dati si crema aia mi-o bagam in f...! Iar cu Sensiblu m-am lamurit total! Iti flutura card ul ala pe sub nas si punctele alea si cateva reduceri de kk de zici ca mama ce afacere beton ai facut.Cand colo toate astea tot din banii nostri le fac asa ca, cu tot cu reducerile alea tot la alte farmacii iesi mai ieftin.La produsele din gama Avene au cate 40 000 ROL pusi in plus la fiecare (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si nu au absolut nici un produs mai ieftin sau macar la fel fata de alte farmacii! Cred ca-mi bag cardul ala undeva sau sa fiu cinstita il mai tin pentru urgente....daca imi trebuie ceva si nu gasesc altundeva. Punct! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 358 359 360 361 362 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:54 AM