IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
elle_ni
post Feb 3 2006, 02:51 PM
Post #361

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

bafta, pitzigoi si, daca mai ai si alte sfaturi pentur nnoi, cele cu probleme ale tenului, asteptam orice: sfaturi, cursuri, idei, numa' bune sa fie depus in practica...

:-*
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 3 2006, 02:51 PM
Post #362

Musafir

...mersi ...sa fie bafta....ar mai fii ceva chestii interesante despre vergeturi si celulita...poate ne povestim la alt topic...si despre microdermoabraziune....aaa apropo...am citit ca colagenul si elastina care sunt cele mai importante componente din derm nu penetreaza aproape deloc pielea...pt ca au moleculele prea mari...deci numa injectabil merg...si eu chiar mi-am cumparat un spray de fatza cu elastina si colagen...hmmm... :fluierat:

+Quote Post
elle_ni
post Feb 3 2006, 08:19 PM
Post #363

Incurabil

pitzigoi (ce marfa suna  :P :P :P), deskide pls un topic despre vergeturi, ca ne intere (pe mine nu in mod deosebit, ca nu am, dar cred ca sunt fete interesate)...

pe mine m-ar intere despre dermoabraziune...unde se poate executa, costuri, procedura, efecte...

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 3 2006, 08:25 PM
Post #364

Musafir

:-*  :-*  :-* o sa deschid dar acum imi rod unghiile de stress pt miine la exam...pana una alta va doresc fetzishoare de bebe  si sa gasiti tratamentul minune ca eu nu prea am avut noroc... >:(
                                                            :fluierat:

+Quote Post
elle_ni
post Feb 3 2006, 08:37 PM
Post #365

Incurabil

te pupacim pitzigoi, din nou iti urez bafta multa maine si.....nu-ti mai roade dom'le unghiile, tu n-ai auzit de manikiura frumoasa?lasa-le in pace (unghiile), ingrijeste-le....da?

te pup  :-* si te asteptam la intalnirea acneicilor  :-*

+Quote Post
Cindy
post Feb 3 2006, 08:46 PM
Post #366

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

fetelor..m-am alaturat si eu voua pe noul forum  :floricele:

in legatura cu tenul meu, nu mai am cosuri dar ma exaspereaza semnele, gropitele din piele..nu stiu ce sa mai fac. vreau sa spun ca am ajuns atat de disperata incat ma uit tot timpul in oglinda sa vad daca a mai disparut sau nu ceva, daca sunt plecata la fel (umblu cu oglinda mereu dupa mine :hohote: ), dimineata la fel e primul lucru pe care il fac   :) ufff..

v-am citit toate post-urile..si am aflat ca brevoxyl nu merge cu alte produse pe baza de vitamina A..eu folosesc si isotrexin..este rau?(pe net am gasit insa ca isotrexin nu are efecte negative folosit cu alte produse). de fapt nici nu prea imi merge prea bine de cand le folosesc pe amandoua, dar ma gandeam ca e din cauza zilelor acelea fericite ale lunii..oricum,nu folosesc in fiecare zi brevoxyl pt ca imi agreseaza tenul, alternez cu sebium akn.  dar in ultimul timp nu mai imi place deloc sebium akn, imi face tenul sa luceasca (si asa gras, sensibil, deshidratat- le are pe toate  :'() nu inteleg cum poate sa fie deshidratat si in acelasi timp sa luceasca  ??? e un adevarat mister..acum vreau sa incerc si crema keraknyl, stiti cumva daca luceste tenul dupa  :D?

cred ca v-am innebunit , asa inca de la primul meu post.. :( dar chiar ma exasperaza "problema" asta..

o sa fac si eu o vizita la homeopat..va tin la curent .. poate cine stie? poate se intampla vreun miracol  :D

va pup pe toate fetelor  :-* :-* :-* 

+Quote Post
elle_ni
post Feb 3 2006, 08:59 PM
Post #367

Incurabil

sweet_girl, nu stiu ce crema poti folosi impotriva luciului fetei...sincera sa fiu, crema matifianta de la sebium mie mi s-a parut bunutza, dar nu intr-atat cat s-o recomand altcuiva....

pe tine de fapt ce te deranjeaza: luciul, semnele acneei, acneea propriu-zisa sau ce anume?k daca sun toate, din pacate nu eczista un asemenea produs...

apoi, eu stim ca brevoxyl-ul si retinul pot fi folosite, dar in momente diferite, adica unul dimineata, altul seara 9pentur un ten mai putin sensibil), sau unul o zi, altul in alta zi (pentru un ten ok), sau unul azi, altul peste cateva zile (pentru un ten extrem de sensibil)...

asteptam semnalmentle acneei tale si pana atunci  :-* :-* :-* si  :welcome:

am fost la plafar sa-mi iau pasta de dinti homeopata si nu am gasit inca....iar doamna de la plafar m-a sfatuit urmatoarele:

sa ma spal cu apa plata
sa folosesc sapunul moale vegetal de la hifigal
pasta de dinti sa nu contina nici fluor, nici menta...
fara nici cea mai mica urma de crema sau sapun pe fata....

alte completari sau obiectii, va rog...spuneti-mi, ce as mai putea face ca sa nu impiedic efectul remediilor homeopate?

ioannaraluk, daca mai tii mine de acum cativa anisori, pls, help me....

+Quote Post
Ariana
post Feb 3 2006, 09:41 PM
Post #368

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

:welcome: Sweet.:)

+Quote Post
Cindy
post Feb 4 2006, 09:58 AM
Post #369

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

multumesc fetelor pt intampinare  :hainoroc:
elle_ni, pe mine ma deranjeaza luciul fetei si semnele de la cosuri, micile gauri in piele (daca folosesc fond de ten, corector nu prea se mai vad, dar tot nu are tenul aspectul acela placut, intins, sanatos). si chiar nu pot sa inteleg cum un ten deshidratat poate sa fie in acelasi timp gras. ??? am nevoie de o crema baza de machiaj, care sa nu agreseze pielea, sa nu o faca sa luceasca..si m-am gandit la Keraknyl, dupa ce am incercat Cleanance K, Sebium AKN..cine a mai incercat-o? ati putea sa imi spuneti mai multe despre ea?

elle_ni, poti sa rezisti sa nu te dai cu nimic pe fata?  :o nu crema, nu fond de ten sau corector, nimic? uff...eu in mod sigur nu as putea sa tin tratamentul asta.. ?  :(

+Quote Post
elle_ni
post Feb 4 2006, 02:25 PM
Post #370

Incurabil

elle_ni, poti sa rezisti sa nu te dai cu nimic pe fata?  :o nu crema, nu fond de ten sau corector, nimic? uff...eu in mod sigur nu as putea sa tin tratamentul asta.. ?  :(

paaai, ce sa fac...rezist...atat de mare e dorinta de a ma vindeca, si iarasi imi repet mie insami ca va da rezultate homeopatia, asa cum da rezultate si la altii...

mi-e greu sa nu pun nimic pe fata, in specila in prima parte a zilei, cand tenul este proaspat spalat si arata putin mai bine decat shmirghelu', dar pe parcursul zilei pielea se inmoaie de la sebumul produs....in mod sigur ma voi obisnui si cu acest inconvenient, sau probabil ca in timp tenul se va obisnui cu absenta cremelor...sa vedem pana cand....

+Quote Post

471 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th June 2025 - 09:24 AM