IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 359 360 361 362 363 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
geoo
post May 16 2007, 10:39 PM
Post #3601

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

BG, (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
stiam de prospect, dar ai fost tare draguta sa-l scrii pt mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) m-a gandit ca eu oricum nu iau nici anticonceptionale, nici alte tratamente.....well, stiu totusi ca nu e bine! Dar observ ca aduce beneficii, si ca oricare alt lucru care mi-a priit, imi e cam greu sa nu mai iau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Stii cumva daca varianta simpla se poate lua zilnic, si care este cura?! poate ca daca eu iau doar o data la doua zile, echivalez cu un tratament normal! Oricum, cred ca am sa iau o data la 3 zile de acum....
Go to the top of the page

+Quote Post
bluetooth
post May 17 2007, 08:08 AM
Post #3602

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

geoo, vreau sa te intreb in legatura cu masca cu aspirina. Cum o folosesti acum cand esti sub tratament cu Retin A? Eu am facut aseara masca cu aspirina. Dar mi-a fost frica sa ma dau cu retin. Asa ca, am aplicat masca si m-am dat cu crema hidratanta. Spune-mi exact cand aplici masca cu aspirina. inainte sau dupa retin? Masca am facut-o cu miere. Mi-a fost lene sa mai ies din casa sa cumpar iaurt. Cand m-am trezit aveam un ten bestial, pana m-am spalat pe fata si cosurile alea au rasarit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Aseara am luat si vitamina A ( e de 50.000 UI) si clar, am sa o iau odata la 4 zile. Vitamina E e de 100 mg ( o fi si asta forte? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si am gasit zinc + calciu de la wallmark. Altfel de zinc nu mai aveau.
aa, mai e ceva. Mie nu mi se mai cojeste fatza absolut deloc de la retin a. Oi fi avand vreo piele super rezistenta?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 17 2007, 08:23 AM
Post #3603

Membru de Onoare

Member No.: 265

Geoo nici cea simpla nu se ia zilnic pe perioade foarte mari. Insa, daca iti place si iti face bine si te simti bine nu ai de ce sa renunti la ea dar poti sa faci cura pur si simplu. Adica iei 20 zile apoi stai cateva luni, apoi iei iarasi si tot asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Blue vitamina E de 100 mg este si ea forte din cate am inteles. E bine sa se ia impreuna cu Vitamina A pentru ca se completeaza foarte bine una pe alta.

Ma da' nu fraternizati deloc cu mine cu ceea ce am spus de Sensiblu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bluetooth
post May 17 2007, 09:54 AM
Post #3604

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Iasi
Member No.: 1,571

QUOTE(Bacardi_Girl @ May 17 2007, 09:23 AM) *
Blue vitamina E de 100 mg este si ea forte din cate am inteles. E bine sa se ia impreuna cu Vitamina A pentru ca se completeaza foarte bine una pe alta.

Ma da' nu fraternizati deloc cu mine cu ceea ce am spus de Sensiblu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

BG, ok, am inteles. Multumesc. Cred ca am sa fac o cura de 20 zile cu ambele vitamine si apoi sa le las cateva luni.
Eu sunt unul dintre oamenii care nu ma intra la Sensiblu de mai bine de un an. M-a scos din minti o "farmacista' de acolo. Prefer sa umblu in 20 farmacii sa imi gasesc produsele. Din fericire, la Iasi, este o farmacie grozava care e mult mai bine aprovizionata decat Sensiblu iar preturile sunt mai micutze (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
geoo
post May 17 2007, 11:33 AM
Post #3605

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

blue, eu am ajuns sa ma dau zilnic cu retin si fiindca ma cam cojesc, tot zilnic fac si masca cu aspirina si iaurt, dar doar o data pe saptamana stau efectiv cu ea pe fata cam 30 - 50 de min, in rest, fac o pasta dintr-o aspirina jojoba si iaurt si imi frec mocuta!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e asa fin si curat tenul.....I love IT!!!! Mie mi se descuameaza doar pe unde mai am un semn, dar vad ca in fiecare dimineata e si mai fad!!! Cred ca in 2 saptamani nu-mi mai trebuie machiaj! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

So, eu seara aplic masca, ori pt exfoliere, ori si pt actiune, dupa ce o spal bine, mai stau o ora si apoi aplic retinul, dupa 30 min aplic crema hidratanta!
E super ca nu ti se ia pielea, eu mai am si mici senzatii de usturime dupa ce ma mai dau si cu BHA-ul...
folosesti retin zilnic?

Eu am gasit tot de la W. Zinc cu Calciu si Magneziu (e un tub cu 100 de comprimate) si asa mai rezolv si problema calciului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cura de 20 de zile?! hmm....eu deja am doua luni cred!

Am mai facut niste investigatii....fac o pauza de o luna la Vit A, iar Vit E si Zincul iau doar o data pe zi!

Fraternizez, fraternizez......eu de fiecare data cand ma duc la Sensiblu si ma ia vre-una cu " Vreti sa va ajut?" ii raspund sec " Cred ca cel mai bine ma ajut singura, nu de alta dar daca incep sa va intreb de AHA, BHA sau substante comedogenice, mai mult ca sigur nu ma veti putea ajuta, dar multumesc mult de intrebare, sunteti taaaare draguta!!!!" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sunt satula de produse cumparate aiurea din cauza lor!!!

+Quote Post
bebe_maria
post May 17 2007, 03:52 PM
Post #3606

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Lol geoo asa le zici? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , super

Sweet tu de cat timp folosesti zilnic masca cu iaurt? E la fel de eficienta ca la inceput?

A, geoo acum am observat ca si tu o folosesti zilnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) maaaaaai eu de ce nu pot zilnic? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) gata nu mai sunt cuminte vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Girlish
post May 17 2007, 03:53 PM
Post #3607

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Eu iau Zn 20-30 mg/zi de vreo 6 luni si n-am murit inca.

+Quote Post
katy87
post May 17 2007, 04:24 PM
Post #3608

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

pot sa folosesc masca cu aspirina in amestec cu smantana(12%grasime),k imi este lene sa ma duc sa imi iau iaurt si nici miere de albine nu mai am.:* (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 17 2007, 06:04 PM
Post #3609

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(Girlish @ May 17 2007, 03:53 PM) *
Eu iau Zn 20-30 mg/zi de vreo 6 luni si n-am murit inca.

Si nici nu te doare stomacul?? Ce lipsa de zinc trebuie sa ai tu ca sa nu ti se fi facut plinul pana acum?!

+Quote Post
Girlish
post May 17 2007, 06:54 PM
Post #3610

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(bebe_maria @ May 17 2007, 04:04 PM) *
Si nici nu te doare stomacul?? Ce lipsa de zinc trebuie sa ai tu ca sa nu ti se fi facut plinul pana acum?!

Ba, uneori, ma gandeam eu ca poate de la aia, dar n-o sa renunt la el pana nu-si fac efectul anticonceptionalele. Mai bine ma doare un pic stomacul decat sa arat naspa.

+Quote Post

471 Pages V  « < 359 360 361 362 363 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:48 AM