![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
pai zincul trebuie sa fie luat in concentratii mari ca sa aiba efecte asupra problemelor pielii, asta insemnand cam peste 20, am citit ca cei cu probleme mai mari cu tenul trebuia sa ia 60g timp de 3 luni, ceea ce mie mi se pare chiar enorm..dar intre 20g si 30g mi se pare chiar foarte bine..ar trebui sa se ia insa si cupru..
bebe, eu cred ca folosesc masca cu iaurt de peste 2 ani..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inainte nu aveam probleme cu tenul si o foloseam destul de rar, dar imi placea ca imi facea tenul meu perfect foarte glowing..acum o folosesc in fiecare zi, mai mult ca sa impiedic uscarea tenului, pentru ca eu nu folosesc crema hidratanta si de asemeni pentru efectul de glow, cateodata o folosesc din motivul asta si inainte sa ies in oras..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si da, efectele s-au mentinut.. geo pe bune?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare! eu am multe carduri: Sensiblu, Helpnet, Dona, City Pharma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma duc unde imi este mai la indemana..plus ca unele produse se gasesc numai in anumite farmacii..intr-adevar, la Sensiblu sunt mai scumpe si adaosul ala se transforma tot in puncte.. eu mi-am folosit din puncte si mi-am luat o masca la 50ron..probabil as fi cheltuit aiurea banii separat..nu stiu ce sa zic.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) in legatura cu ce am scris eu nu stie nimeni nimic? e adevarat ca pe data de 20 se dubleaza (pt card silver) sau tripleaza (pt card gold) nr de puncte achizitionate in ziua aia?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ba, uneori, ma gandeam eu ca poate de la aia, dar n-o sa renunt la el pana nu-si fac efectul anticonceptionalele. Mai bine ma doare un pic stomacul decat sa arat naspa. Inseamna ca nu te doare rau, eu am luat zinkit vreo 2 luni (o pastila efervescenta pe zi parca, oricum era la recomandarea dct) si dupa o luna si jumatate a inceput sa ma doara stomacul si sa imi fie greata, abia mai mancam, aveam o stare f naspa, bine ca am fost la control si mi-a zis ca de la zic pentru ca nu imi dadeam seama de la ce este, am crezut ca este vorba de gastrita mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sweet super atunci, e bine daca nu s-a acomodat tenul, eu nu vreau s-o folosesc chiar in fiecare zi dar macar la 2 zile. si inca ceva, ca mi-am amintit acum: pana la urma ai incercat mastile montagne jeunesse? le observasem si eu pe aici prin farmacii de cateva luni pentru ca erau foarte ieftine dar nu mi-am luat atunci si cand am fost din nou zilele trecute se vandusera toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
nu mi-a raspuns nimeni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .dar,m-am riscat si acum sunt pe fata cu masca din iaurt si aspirina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
katy imi pare rau, eu n-am stiut ce sa-ti raspund... parca e buna si smantana dar e mai grasa si nu stiu daca merge la orice tip de ten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , oricum o data nu cred ca are cum sa-ti faca rau
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
katy, samantana e cam grasa....dar cred ca e hidratanta! Sincer nu stiu, sper sa fie ok!!
well, fetelor, da, asa le spun pt ca m-a enervat una la un moment dat ca imi baga pe gat tot felul de prostii luandu-ma de sus.....ca dom'le ea stie ca doar e farmacista!!! I'am dat peste nas cu prima ocazie....i-am demonstrat cat de limitate ii sunt informatiile (care se rezumau DOAR la prospect!!!!!) DZR la zinc este de 16 mg, asta inseamna ca pot lua zilnic (pe timp nelimitat) 8 mg (adica 55% DZR)! Ma duc sa-mi frec mocutza pe seara asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine imi mai cumpar si eu un iaurt si o sa-mi fac si o masca, pt ca nu mi-am mai facut de sapt trecuta cred! later edit: cred ca tousi imi fac o masca doar cu miere aspirina si jojoba....parca imi e dor de una (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi place cum mi-a facut tenul,e catifelat k de bebelusi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,sper sa nu am maine surprize neplacute. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
multa bafta! oricum cred ca va fi bine
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 2-May 07 From: Iasi Member No.: 1,571 ![]() |
folosesti retin zilnic? da, geoo. Zilnic. Am folosit aseara masca cu iaurt si aspirina. Imi place mai mult decat combinatia miere si aspirina. E mai luminos tenul, intr-adevar. Multumesccc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
fetelor , (am mai scris despre asta, dar acum vad ca s-a discutat mai mult) mie dr. dermatlolog gind mi-a recomandat vitE si vit A mi-a repetat ce citeva ori < 20 de zile pe luna 1pe zi si nu in zilele de menstruatie> . in urmatoarea luna cind m-am dus la ontrol i-am spun ca mi-a intirziat menstruatia , adica de la 30 de zile cum imi vine mie , mi-a venit la 37 aveam dureri mari de sini si eram plina de cosuri......asa multe si dureroase nu mai avusesem niciodata pe fata......ea atunci a tras concluzia ca aceste vit mi-a deraglat menstruatia si mi-a recomandat intreruperea lor......luna urmatoare mi-a venit normal.......
acum sa va zic si cum mai stau cu fata......pot spune ca nu mai sunt asa incintata de ce vad.....zilele trecute imi aparusera 2 monstrii nedurerosi in barba, i-am capacit eu dar nu asa repede ....acum am unul de ieri dimineata pe obraz.....am facut pistrui sau pete maro mai intinse pe frunte , nas si pometi, desi ma ung cu crema 50+..... oare cea de la uriage colorata nu o fi asa de buna ca cea de la bioderma???? cu toate ca de asta sunt mai incintata ca hidrateaza mai bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cind ma privesc dimineata si seara in oglinda nu imi vine sa cred ce ten pamintiu am.......daca ma dau seara cu zynerit dimineata sunt ok, daca nu ma dau , ma trezesc cu tenul gras.....dar nu pot folosi zyneritul asta daca nu am probleme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .....cind am inceput sa ma dau cu hyseac chiar imi placea dar acum nu stiu ce sa mai zic...... voi ce ma sfatuiti sa mai fac.....am citit si despre masca cu aspirina.....credeti ca mi s-ar potrivi si mie avind in vedere ca am tenul fff sensibil????? la cit incepusem sa fiu de optimista iar am cazut in depresie......incep sa cred ca nu voi mai avea niciodata tenul pe ca l-am avut pina prin 2002....... aaaa, si inca ceva imi puteti spune si mie o marca de fdt , bineinteles noncomedogen .......si daca ma pot da cu el peste sa zic , deocamdata hyseac si crema photoprotectoare?????? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu nu prea stiu ce sa-ti zic, dar banuiesc ca tenul tau a luat-o razna de la caldura si de la soare. poti incerca linistita masca cu iaurt si aspirina (prima oara stai mai putin cu ea sa vezi care e treaba) si daca nu-ti place o abandonezi. mie nu mi-a prins prea bine asta iarna cand aveam tenul varza de la retin dar acum imi place.
si eu am doua probleme cu tenul, de la caldura, stress si lipsa de somn (si de timp pentru a ma ocupa de el) mi-a aparut un vulcan mare si dureros (care nu va iesi niciodata dupa cum il vad). noroc ca e pe pometele stang, chiar spre radacina parului, mai jos de tampla, si il pot acoperi cu parul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . a doua chestie care ma ingrijoreaza e ca au inceput din nou sa se dilate porii, sa imi apara puncte negre, sa am tenul lucios. stiu sigur ca e de la caldura asta nesuferita si de la faptul ca m-am stresat mult la munca saptamana asta. promit ca azi imi fac timp sa ma ocup de tenul meu si sa bag un somn. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:04 AM |
|