![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
geoo, multam de raspuns.......dar nu cred ca voi incerca retinul daca zici ca-i mai puternic decit skinorenul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
aseara mi-am dat pe fata cu unitone si parca sunt mai 'luminata' putin si pe barba , ,ai mult pe maxilar ff timidut cu skinoren. deorece am inceput sa fac iar cosuri pe sub piele in zona aceea.....dimineata nu mai aveam asa incarcata barba si nici vreo arsura nu am avut.....imi voi da si in seara asta aaaa, si ce ma mai dispera de citeva zile si nici nu se gindeste sa dispara dupa ce-l atac cu zynerit este un cos mare tot desupra buzei de sus (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar cred ca e altfel de monstru ca mi-a aparut dupa ce mi-am smuls cele citeva fire de par, adica mustacioara mea (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) pinala urma chiar daca e tare asa il voi strivi si apoi voi pune zynerit sa nu ma infectez .......abia ma dezobisnuisem de obiceiul asta, dar parca imi sta pe creier.......... sweet_girl interesanta capsula Akneil cum termin cutiA asta de ceai imi voi cumpara si eu.....eu in fiecare zi imi fac 3 cani de ceai....am baut de 3frati patati. de cozi de cirese acum sunt la papadie si urma brusturele dar asta e ucigator rau chiar ma gineam cum am sa-l inghit, iar la final urzica.....dint toate trebuia sa beau 10 zile si sa le rapet.....imi daduse cineva schema asta ......bine ca am aflat de capsule si daca sunt si amestecate e mai bine.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pupici |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Geoo ia spune, tu ai luat vitaminele A si E si pe durata menstruatiei nu? Eu una asa am de gand pentru ca mi se pare aiurea si cam fara folos sa le iei cateva zile( pana in 20) apoi sa-ti vina menstruatia si sa te opresti, iar apoi sa continui...Bine se poate calcula chestia asta dar problema am pus-o pentru cele care nu au facut asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa te tina starea asta de optimism! BG, eu vit E o iau MEREU ( de 2 ori pe zi) iar A-ul l-am luat o saptamana zilnic, iar apoi o data la doua zile. Sincer, am observat ca mi-a intarziat menstruatia, prima luna chiar m-am oprit din administrare, iar a doua luna nu m-am oprit, am luat o data la doua zile. Cei drept mi-a intarziat mai mult ca de obicei, dar alte probleme nu am avut!!! Acum iau o pastila de vit A la 3 zile, nu cred ca se va mai cunoaste la nivel de hormoni. Eu nu as renunta la ea, pt ca alimentatia mea este practic lipsita de vitamina asta!!! Iar vit E este foarte bine tolerata de corp, nu e toxica si deci nu implica probleme de genul asta! Cat despre starea de optimism, ma va tine cat timp ma voi trezi in fiecare dimineata fara nici o problema noua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
a-mi, eu zic ca se merita..mai ales ca sunt naturale si nu o sa iti faca rau..am baut si eu int-un timp astfel de ceaiuri si intr-adevar mi s-au parut groaznice, mai ales cel de urzica..eu am avut capsule Akneil o singura cutie, dar deja nu mai aveam probleme cu cosurile in perioada aceea, asa ca nu pot sa spun cat de eficiente sunt.. Acnetol am luat mai mult, acesta este si detoxifiante contine aloe vera..ahh, uitasem sa scriu ca Acnetolul contine si urzica..Urzica contine amine, derivati flavonoidici, carotenoide, vitamina C, b-sitosterol, saruri de calciu, potasiu, acid silicic.
iar daca incepi sa iei capsule Akneil, exista si o crema din aceeasi gama, tot pe baza de plante, ma gandesc ca ar fi buna combinatia.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-May 07 From: Galati Member No.: 1,580 ![]() |
Buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
As dori sa stiu parerile voatre despre Bioderma, Photoderm AKN Spray, daca l-ati mai folosit. Cum ramane pielea, lucioasa, grasa? Multzam fain! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) As dori sa stiu parerile voatre despre Bioderma, Photoderm AKN Spray, daca l-ati mai folosit. Cum ramane pielea, lucioasa, grasa? Multzam fain! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Da, asa ramane. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Si eu am luat Acnetol si nu putin ci cate 3 luni de zile in vreo doua reprize dar n-am observat nici o schimbare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Am avut mari sperante cu el si de-asta am insistat atat de mult chiar daca nu parea sa ma ajute...
Am folosit si Akneil crema si mi s-a parut bunicica (inclin sa cred ca si pastilele sunt bune si ca se pot obtine rezultate bune combinandu-le) adica ceva ceva a facut dar ca eu am renuntat la ea dupa aproximativ o luna pentru ca am inceput sa merg la sedinte cu bioptron unde rezultatele au fost rapide dar nu tineau decat 1-2 zile adica ar fi trebuit sa merg non stop (lucru imposibil pentru ca erau destul de scumpe). Apropo de brusture, akneilul contine si brusture iar pentru urzica- exista remediul homeopat URTICA (=urzica), mult mai usor de luat. Pentru detoxifiere si implicit pentru piele mai erau la plafar niste pastile DENOXINAL le-a incercat cineva? diana_vgd s-a tot vorbit pe forumul asta despre BIODERMA, defat s-a vorbit atat de mult incat ar trebui ca fetele sa primeasca o parte din profitul firmei producatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Concluzia a fost: produse super! Photoderm da, este putin lucios dar daca aplici pudra dupa se rezolva si asta.. iar daca vrei o varianta la photoderm se pare ca exista un sunscreen si la URIAGE la fel de bun si mai ieftin. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Geoo pai atunci ramane cum am stabilit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica le iau pana la final daca nu intervine nimic nasol.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
bebe_maria , eu am folosit intr-o vreme denoxinal ( dupa ce folosisem si eu acnetol fara sa observ mare lucru) si tot ce pot spune este ca cel putin aparent imi usura digestia ( poate la asta s-a redus in cazul meu detoxifierea organismului ) . altfel, concret , eu nu am sesizat nimic spectaculos.
de cand cu caldura de afara ( exceptie facand ultimele doua zile ) amestecata cu poluarea si transpiratie si mizeriile care mai sunt in aer, m-am mai trezit cu cate un cos vesel si sfidator. voi ati observat asta cand da caldura mai mare pe afara? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
bebe_maria , eu am folosit intr-o vreme denoxinal ( dupa ce folosisem si eu acnetol fara sa observ mare lucru) si tot ce pot spune este ca cel putin aparent imi usura digestia ( poate la asta s-a redus in cazul meu detoxifierea organismului ) . altfel, concret , eu nu am sesizat nimic spectaculos. de cand cu caldura de afara ( exceptie facand ultimele doua zile ) amestecata cu poluarea si transpiratie si mizeriile care mai sunt in aer, m-am mai trezit cu cate un cos vesel si sfidator. voi ati observat asta cand da caldura mai mare pe afara? da! da! da! eu am mai scris... de cand cu caldura, trebuie sa am maaare mare grija cu tenul. am vut chiar doua cosuri urate, dar keracnylul si un somn bun au rezolvat treaba. acum ma pregatesc sa-mi trag si eu o masca. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
la mine nu are nici o treaba somnul..ce bine ar fi sa ma culc si a doua zi sa ma trezesc fara nici o imperfectiune! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
capsulele astea naturale merita incercate, nu au efecte secundare si oricum, din nefericire, nu poti sa stii daca ti se potrivesc sau nu pana nu le incerci tu! mie, de exemplu, nu prea mi-au placut produsele Bioderma, dar aici, pe forum, sunt foarte multe fane! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:11 PM |
|