IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 363 364 365 366 367 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bebe_maria
post May 20 2007, 03:28 PM
Post #3641

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Merci larri, ma gandeam eu ca nici ala nu are cum sa fie prea eficient pentru ca nu prea sa se inghesuia lumea la el.
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post May 20 2007, 04:27 PM
Post #3642

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

cu placere bebe_maria.

kitten, deci nu sunt singura in situatia asta ....adevarul e ca nici la mine somnul nu are legatura dar cred ca stresul da si am avut o perioada destul de stresanta , poate e si asta o cauza...

+Quote Post
Florina
post May 20 2007, 10:14 PM
Post #3643

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut fetelor,
Nu am mai intrat de mult pe aici deja imi era dor de voi. Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris de cand nu am mai intrat dar sper ca pana maine o sa reusesc.
Eu acuma ma duc la dermatolog in fiecare vineri. D-na doctor imi scoate toate punctele si fac si laser.
Ma dau in fiecare zi cu un preparat pe care mi la dat darmatoloaga iar seara ma dau ba cu Isotrexin ba cu Skinoren.
De o saptamana am inceput sa iau si Sotret 10. Incep sa vad rezultatele tratementului sper sa fie ok in continuare si sa scap de cosuri.
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ciresica
post May 20 2007, 10:47 PM
Post #3644

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

pup fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

eu folosesc in continuare keraknyl si hyseac... le alternez. si e ok, dar da, si eu de cand a venit caldura am fata lipicioasa si imi ies mici cosulete... puncte negre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pacat, ca mie imi place vara in general, dar din cauza asta incepe sa ma enerveze... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
katy87
post May 20 2007, 11:33 PM
Post #3645

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

si mie mi-au iesit vreo 5cosuri pe obrazul drept (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( si vreo 3pe barbie.offffffff si cred k de la caldura.

+Quote Post
Cindy
post May 21 2007, 01:19 AM
Post #3646

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

wow, florina, ai intrat in tratament ca lumea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) succes! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
hmm, mie nu mi-a iesit nimic de la caldura din fericire, dar e tenul putin mai gras (de fapt nu stiu sigur daca e de la asta sau din cauza ca ma dau cu cate 3 straturi de crema.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) cam cum e normal sa te dai? doar cu un strat?

+Quote Post
she_said
post May 21 2007, 11:30 AM
Post #3647

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,676

Hello everyone!
Eu folosesc niste chestii de la Bioderma, gel de curatare, unul exfoliant de 2 ori pe saptamana si crema, si sunt destul de multumita, dar ma supara ca imi apar cosulete pe cat (sub barbie mai mult) din cauza ca la birou stau cu mainile pe gat tot timpul....
A, si am mai folosit o masca de la Amway care mi-a placut foarte mult....
In rest...ce se gaseste si prin Farmacii......nimic deosebit.

+Quote Post
amana
post May 21 2007, 09:31 PM
Post #3648

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,683

QUOTE(claudia @ Dec 8 2005, 02:49 PM) *
Hopa si eu

Si acum sa trecem in paine  (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aseara m-am gandit ca ar fi cazul sa mai fac si eu un scrub la fata, dupa ce am aruncat toate cele luate din comert.
Asa ca mi-am cumparat o punga de malai, am amestecat putin cu miere si lapte si am scrabuit. Super senzatie, catifelare, curatare.
Sa incercati sa-mi spuneti cum vi se pare.

eu as recomanda tarate amestecate cu un galbenus de ou si cu o ligura de miere. lasa o piele f fina si mu zgarie pielea ca malaiul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Philia
post May 22 2007, 06:58 AM
Post #3649

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

scrubul se face doar pe pielea fara cosuri in eruptie,pentru ca altfel starea lor se agraveaza.
si intr-adevar,tarete sunt mai recomandate pentru ca se inmoaie si sunt si emoliente.

+Quote Post
OanaLc
post May 22 2007, 08:17 AM
Post #3650

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 711

Buna fetelor,

ieri am avut o saptamana de cand folosesc Retin-ul in fiecare seara... dupa primele utilizari cosurile pareau ca dispar, dar acuma am o invazie pe fata... cate unul mare strategic asezat... pe frunte, pe pometi in colturile gurii, si sub maxilare, spre gat e groaznic... de cojit nu ma prea cojesc, dar folosesc in fiecare zi crema hidratanta... nu stiu ce sa ma fac... trebuie sa mai dau cu ceva pe cosurile astea nou noutze?! sau sa le las ca vor trece? e normala reactia asta? arat ingrozitor, chiar ieri ma intrebat cineva ce s-a intamplat cu mine... nici fondul de ten nu mai reuseste sa le ascunda! incep sa alunec intr-o depresie...

help!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 363 364 365 366 367 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:05 PM