![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
din pacate nu ai ce sa le faci....asa am patit si eu. poti incerca sa dai punctual cu zineryt, dar daca dai sa nu fie in acelasi timp cu retinul! te rog mult sa nu umbli la ele, sa nu le scoti, incearca sa rezisti, pentu ca eu am ramas cu o gramada de gauri care nu mai trec (mai ales ai grija in zona pometilor, sub ochi, pentru ca acolo raman cele mai nasoale semne). si eu am trecut printr-o perioada in care toata lumea se ingrzea de fata mea (a durat vreo 2-3 luni). trebuie sa ai curaj si rabdare pentru ca merita. e singurul mod in care scapi de acnee....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 16-November 06 From: Arad Member No.: 711 ![]() |
kitten multumesc pt raspuns... wow asa de mult imi va lua?! si nu a trecut decat 1 saptamana. deci vara asta pot sa uit de plaja! am sa incerc sa nu renunt! am inceput sa fiu si mai atenta la ce mananc si poate asta va ajuta.
mai vroiam sa va intreb ceva... dimineata ma dau cu Hyseac AHA, si in zonele mai uscate cu Avene AC-Clean, dar la 2 ore fata imi luceste foarte tare... parca sunt far... e asa de neplacut! puteti sa imi recomandati o crema matifianta pe care ati folosit-o si de care sunteti multumite? si se poate folosi o crema matifinata peste Hyseac? multumesc de ajutor! si va doresc un ten care sa va aduca un plus de bucurie in viata! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Oana, sunt creme care matifiaza si in sunt in acelasi timp tratament antiacneic..de exemplu, din ce am incercat eu: Purif-Ac de la Roc, Normaderm de la Vichy, Aknorm de la Plante System..deci nu are rost sa te dai cu o crema matifianta peste alta, cred ca o sa iti incarci mai mult fata..pana acum sunt multumita si de Effaclar K de la La Roche Posay, dar astept sa treaca mai mult timp ca sa ma pot pronunta..ai grija cu cremele special matifiante, multe au problema ca nu mai poti intinde ca lumea fondul de ten. si poti incerca si un fond de ten cu finish mat..
in legatura cu cosurile, foarte nasol..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) te inteleg..incearca, cum spunea si Kitten, Zineryt sau Brevoxyl..Retin-a cred ca ar trebui folosit dupa o serie de tratamente, cand nu prea mai ai ceva de scos la suprafata, este demoralizator sa iti apara asa o eruptie sau ceva din senin..mie mi se mai pare eficienta si masca de la Plante System, curata bine tenul si usuca si bine cosurile, din cate imi mai aduc aminte (nu mi-au mai aparut de mult).. m-am apucat si eu iar de Retin (cred ca m-a influentat geo cu entuziasmul ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar eu ma dau peste Boreade si o data la 2 zile, ca sa previn eventualele uscaciuni.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
oana, eu in timpul tratam cu retin am folosit ivadermaseb. nu e grasa deloc, nu luceste, hidrateaza si ajuta in cazul probl de descuamare si roseata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Sau poti folosi pur si simplu putina pudra peste crema si gata luciul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,va solicit ajutorul!
dupa-amiaza am programare (din nou!) la dermatolog(al 3lea! in decurs de 4 luni) ce ar trebui sa stiu?ce creme sunt acelea care scot cosurile la suprafatza?skinoren,retin-a,brevoxyl?ca sa stiu sa-i zic sa nu-mi dea de-astea(am avut brevokyl si fatza mi-a reactionat ft urat,plus ca nu vreau sa-mi fie rusine sa ies din casa) va intreb pe voi,pt ca noi,suferindele,stim mai bine decat ei anumite lucruri legate de afcetiunea asta va pup si va multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
fetelor, daca vit E 100 e varianta forte, E200 ce mai este? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu de-aia mi-am cumparat si scrie pe ea ca se ia una pe zi..
blu dea: skinorenul nu scoate cosurile, le ucide direct (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , eu cel putin nu am auzit sa dea agravare; retin-a le scoate intai, curata toata mizeria care e sub piele; zynerit-ul le usuca, la fel ca si brevoxylul desi sunt persoane care s-au plans de brexoyl pentru ca le irita tenul sau le provoaca cosuri/ chisturi |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va povestesc c-am castigat, de curand, o consultatie gratuita la Vichy. Au ei o promotie zilele astea. M-am prezentat ieri la locul cu pricina, in fata, la Unirii. Voiam sa mai intreb o parere despre dermatita seboreica, cu care ma confrunt. La mine e numai pe fata si am episoade...adica nu-i tot timpul. Medicul dermatolog de acolo a zis ca mai recomanda pacientelor sa se spele pe fata cu sampon Vichy pentru matreata grasa si mi-a mai si spus de niste fiole. Pe alea nu le-am retinut....parca incepeau cu D....
So, am aflat c-am un ten mixt, ff dezhidratat si aveam si ceva pete pe el (le-am vazut la UV). Tipa de acolo a zis sa nu ma ingrijorez, ca tenul meu arata ok. Acum stiu si ce factor minim imi trebuie la crema de protectie solara. La sfarsit, mi-au spus ce produse din gama Vichy mi se potrivesc. Sedinta mi s-a parut cam superficiala, dar tinand cont ca era gratuita, n-am ce sa regret. Ma bucur c-au avut o asftel de initiativa. Pentru cosuri (mai imi apar si mie inainte de menstruatie) mi-a recomandat zynerit. O sa mai citesc pe aici ce-ati mai scris despre el. Eu folosesc dimineata si seara spuma de curatare a tenului de la Vichy, care mi se pare f ok. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
roxanica, unde are loc consultatia asta? esti din bucuresti?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxanica si tu ai dermatita seboreica? eu m-am saturat de ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. combinatia cosuri, puncte negre, gaurele si dermatita seboreica e superrrr (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
exista un topic despre dermatita seb ca sa ma mut acolo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) a, sweet, citisem pe alt forum despre caravana vichy, ar trebui sa fie in fata la unirea |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:11 PM |
|