![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Acuma cu caldura si transpiratia asta ma gandeam sa-mi iau niste servetele demachiante. Am vazut de la Nivea, Garnier si L'Oreal pt ten sensibil. Or fi bune pt. tenul cu probleme sau e nevoie de ceva mai specializat?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai lua-i-ar toti dracii pe doctorii astia impreuna cu aia care produc si scot pe piata toate produsele astea pline de substante iritante, comedogene si cu nu stiu ce efecte secundare.Mi-am luat exoderma si al 2 lea lucru scris la ingrediente dupa apa e petrolatumul...
Eu una nu as folosi servetele demachiante nici in ruptul capului.Numai cand ma gandesc ca sunt inchise intr-o punga de plastic inghesuite pe niste rafturi cu lunile ma ia toate alea.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
nici eu nu sunt mare fana a servetelelor.....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nici eu nu optez pt servetele....ma apuca toti dracii numai daca ma ating de ceva pe fata in timpul zilei....daramite sa-mi frec fata cu panaramele alea!!!! Sunt bune pt maini....sau restul corpului pt fata: CAH!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ma, nu stiu ce dracu' am patit dar astazi am o dispozitie extraordinar de proasta! Dintr-un lucru fac o suta, toate negative, sunt plangacioasa si vad numai defecte! Cred ca trebuie sa-mi dau cateva palme sa revin dracului la normal ca asa nu e bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Folosesc crema glycon de aproape 6 saptamani si vad ca nu mi-am mai aparut cosuri din acelea mari si dureroase, decat asa cate unul (dar fata cum eram).
Dar de vreo 2 saptamani, am pe toata fata niste bubite mici, asa ca o iritatie, care se extind pe zi ce trece si vad ca de la glycon nu prea trec. Am incercat si cu masca cu iaurt, masca cu argila, cu ulei din sambure de struguri dar tot nu trec. Le acopar eu ziua cu fdt si nu se mai vad asa de rau, dar ma enerveaza ca nu trec deloc. Ce ma sfatuiti, cu ce as putea sa-mi dau ca sa-mi treaca? La glycon nu vreau sa renunt, ca mi-e frica sa nu reapara cosurile alea mari. Ala, Andreica, voi ati patit asa de la glycon? I-am scris si lui Mugea si mi-a zis sa ma dau in strat fffffffff subtire. (dar eu oricum ma dadeam cu f putin). |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Dana, nu stiu ce sa-ti spun. Eu nu am patit asa ceva. Poate ar trebui sa intrerupi pentru o perioada tratamentul cu glycon.
Eu nu prea mai stiu ce sunt acelea cosuri, de cand cu crema asta. Sunt foarte multumita de ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, poate ar fi mai bine sa faci o pauza si eventual daca iti mai apare vreun cos sa te dai strict pe el.E posibil sa fie chiar de la aceasta crema:(
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 25-May 07 Member No.: 1,704 ![]() |
sint noua pe aici
am o intrebare ce credeti despre produsele din seria normaderm de la vichy? face sa le folosesc sau totusi sa merg mai intii la dermatolog si sa fac tratament cu medicatie. va multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bine ai venit Angelica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe mine una nu ma incanta nici una din optiunile pe care le ai tu....De produsele Vichy in general sunt putine persoane multumite|(mai ales de cele de care se spune ca trateaza) iar de dermatologi...ce sa mai spun, e o adevarata loterie.Depinde totusi si de situatia in care esti adica de "gravitatea" problemei tale. Poate poti sa-i rezervi ceva timp sa ne citesti si poate vei culege mai multe informatii folositoare.Totusi o vizita la doctor poti incerca, cine stie...poate faci parte din norocosi din acest punct de vedere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:31 AM |
|