IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
kale
post Feb 4 2006, 04:12 PM
Post #371

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

elle_ni, in ce consta tratamentul tau de fapt? am tot citit ce anume nu ai voie, dar concret ce iei sau ce faci?
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Feb 4 2006, 05:03 PM
Post #372

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

iau numai 2 remedii (nu le voi da denumirea tocmai pentru a nu tenta pe cineva sa le ia - medicul mi-a explicat ca ceea ce mie imi face bine, altuia ii poate face rau acelasi remediu, pentru ca un remediu sau mai multe se recomanda pe baza mai multor simptome si caracteristici proprii)...

deci, iau 2 remedii timp de 2 luni, peste o luna si 10 zile trebuie sa-i comunic medicului aspectele pozitive si cele negative cobstatate de mine (bine, il pot contacta si mai devreme, dar dansul a presupus ca mai devreme e posibil sa am ce comenta), primul remediu il am in concentratie foarte mare (CH 200), iar celalalt in concentratie medie (CH 30).

remediul definitv (cel care va stabili vindecarea in sine)- medicul il numeste miasma - il voi lua peste cateva luni bune.cam in asta consta tratamentul meu, este usor de tinut, ceea ce trebuie sa evit in alimentatie este menta, cafeaua, tutunul, alcoolul.remediile nu le iau decat la 15 zile cate 10-12 granule mici, tinute pe limba pana la absorbtie, nu am voie sa mananc inainte si dupa luarea remediului timp de 30-40 de minute.

cam atat...sper sa fi fost destul de explicita, in limita a ceea ce inteleg si eu (sunt destul de novice in ale homeopatiei)...

+Quote Post
kale
post Feb 4 2006, 05:08 PM
Post #373

Dependent

ok, deci ideea de baza ar fi ca fiecare persoana interesata de asa ceva are un tratament personalizat....de azi am inceput sa iau zinc, pe asta nu-l incercasem, sa vedem daca misca ceva  ;)

+Quote Post
elle_ni
post Feb 4 2006, 05:11 PM
Post #374

Incurabil

elle_ni, pe mine ma deranjeaza luciul fetei si semnele de la cosuri, micile gauri in piele (daca folosesc fond de ten, corector nu prea se mai vad, dar tot nu are tenul aspectul acela placut, intins, sanatos). si chiar nu pot sa inteleg cum un ten deshidratat poate sa fie in acelasi timp gras. ??? am nevoie de o crema baza de machiaj, care sa nu agreseze pielea, sa nu o faca sa luceasca..

sweet_girl, luciul fetei e cam greu de combatut, pentru ca ceea ce eu am incercat nu a avut rezultate chiar multumitoare, si-mi amintesc ca chiar angelito nu s-a declarat multumita de multitudinea de produse incercate.

in timpul liber, poti opta pentru zeama de lamaie amestecata cu apa (mai multa apa decat lamaie), are efect de matifiere pentru ceva timp, cateva ore, ustura sau pisca, in functie de ten si de cantitatea de lamaie pusa pe fata, nu te poti makia imediat pentru ca pielea nu este pregatita prin hidratare pentru asa ceva, ce mai...e o alternativa pentru un week-end petrecut in casa, sau pentru seara, cand numai de matifiere nu ai nevoie....

aspectul acela "placut, intins, sanatos), nu stiu daca il vei vedea vreodata la tine (si nu vreau sa te descurajez, dar tenurile acneice si grase pe deasupra nu prea au cum sa arate precum "piersicutza", din pacate)....

in ceea ce priveste baza de makiaj, numai pe incercate vei descoperi produsul potrivit, si uite de ce: eu am tenul gras, acneic si, daca imi dau inainte de makiaj cu o crema matifianta, makiajul ulterior creeaza senzatia de masca, cand rad arat ca un clown, si atunci prefer sa aplic o crema obisnuita, necomedo, dar nici prea garsa, dar care sa imi hidrateze suficient tenul, astfel incat dupa aplicare fdt-ului sa nu mi se vada fiecare firicel de rid (prefer sa imi luceasca putin fata, poate chiar mai mult, decat sa mi se stranga ca o punga)....

ok, deci ideea de baza ar fi ca fiecare persoana interesata de asa ceva are un tratament personalizat....

da, asa este, ideea de baza ai retinut-o...eu pana sa merg la acest medic, observasem pe net ca se tot recomanda diferite remedii pentru acnee, pentru stafilococ, streptococ si late minuni care scot la iveal o imunitate deficitara.apoi, mergand la acest homeopat si citind site-ului dansului, m-am edificat cum ca e periculos sa imi administrez un remediu de capul meu.

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 4 2006, 05:33 PM
Post #375

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Elle, cam astea ar fi, o singura chestie...cred ca ti-a spus medicul, nu trebuie atinse granulele cu mana, nici cu ceva metalic, deci le arunci din tub in capac si de acolo sub limba  :P...desi, acum ma gandesc, ai putea sa folosesti o lingurita de plastic, daca ele sunt in recipient de plastic, nu? (atunci asa erau)...sau poate sunt in cutiuta de sticla  :-X.
Si off-topic: La Multi Ani, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor! :floricele:

+Quote Post
elle_ni
post Feb 4 2006, 11:39 PM
Post #376

Incurabil

ioanna, multumesc is pentur urari, si pentru atentionare...nu, medicul nu mi-a spus, dar eu am luat din farma homeopata un pliant si de acolo am aflata ca nu am voie sa ating granulele cu mana...le pun pun pur si simplu in capacelul de plastic al flaconului si spoi direct pe limba...asa am facut si cele ale bebelului, numai ca pe ale lui le-am dizolvat intr-o lingurita de plastic in putina apa...

:-*

+Quote Post
Cindy
post Feb 5 2006, 02:24 AM
Post #377

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

elle_ni, sunt dispusa sa fac chiar orice pt a avea un ten perfect  :frustraree:
cred ca am si ceva probleme hormonale, trebuie sa ma duc la ginecolog sa vad (dermatologul la care am fost mi-a spus chiar ca s-ar putea sa am chist), o sa ma duc si la homeopat (desi daca imi spune ca nu trebuie sa ma dau cu nimic pe fata,  nu o sa urmez tratamentul), iar daca nimic nu merge, o sa apelez la microdermabraziune  :) a facut cineva? cosuri nu mai imi apar, dar trebuie sa scap o data pt totdeauna de semnele astea enervante  :magandesc: vreau sa spun ca ma complexeaza atat de tare, incat cand mergeam intr-o excursie cu prietenii, ma sculam inaintea tuturor, ma duceam la baie, ma dadeam cu crema, fond de ten, corector, ca atunci cand se trezeau ei sa ma vada frumoasa, cu tenul frumos..va dati seama ce obsedata sunt :D

acum vreau sa imi iau si lotiunea tonica Tea Tree Water de la Lush, sper sa fie buna, am vazut ca multe persoane o lauda pe net :)si bineinteles crema Keraknyl cu care v-am innebunit deja f tare  :D

elle_ni, iti doresc mult succes cu tratametul de la homeopat si un ten frumos ca al bebelului tau  ;)  (si tuturor elady-urilor)
pupici tuturor  :-* :-* :-*

+Quote Post
kale
post Feb 5 2006, 09:57 AM
Post #378

Dependent

elle_ni, spune-mi rogu-te...de cand nu mai dai cu nici un smac pe fata ti s-au mai inchis porii?

+Quote Post
Amicutz
post Feb 5 2006, 12:47 PM
Post #379

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Big Bad Bucharest ;)
Member No.: 183

Salutare fetelor!

Dupa ce am citi ca un copil cumintel ce sunt  :D toate mesajele voastre, as vrea sa va intreb un singur lucru.
Retin-a merge combinat cu Skinoren?
Eu ma gandisem la schema urmatoare: seara din 2 in 2 zile Retin-a, iar in dimineata urmatoare Skninoren.
Eu am mai folosit Skinoren cu destul de mult succes dar am trecut la Retin-a din cauza punctelor negre. Am inceput sa observ efectele asupra lor, dar din pacate nu la fel se intampla cu cosurile cu cap alb. Si atunci la ce m-am gandit eu, sa introduc si Skinorenul...
Ce parere aveti? Ar fi ok? Sau risc sa ma trezesc cu alte probleme si mai rele decat am pana acum?

Va pupic dulce pe toate si astept cu nerabdare sfaturile voatre  !

+Quote Post
Ciresica
post Feb 5 2006, 01:00 PM
Post #380

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

bag de seama ca esti noua pe forum asa ca  in primul rand :welcome:  :floricele:

in ceea ce priveste intrebarea ta, eu o vreme le-am folosit pe amndoua si nu am patit nimic. insa nici unul de dimineata pentru ca amandoua sunt fotosensibilizante si te poti trezi cu arsuri sau pete pe fata. eu le-am folosit chiar una peste alta, adica ma dadeam cu skinoren si peste vreo 20 de minute dadeam si cu retin_a si tot nu am patit nimic. dar repet, pe timpul noptii. si acum depinde si de cat de rezistent este tenul tau. eu nu ma "laud" cu un ten sensibil...  :D
:-* si sper sa te fii ajutat

+Quote Post

471 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th June 2025 - 06:56 AM