![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu mi am gaist aseara de lucru.
in consecinta,am umblat pe la 2 puncte negre si acum sunt rosii si vor sa se transforme in cosuri. sa vad cu ce le dau in cap. doamne de as putea sa imi tin mainile acasa,fata mea ar arata super.... |
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie ce parere aveti despre DUCRAY - ADERMA GEL SPUMANT X 250 ML FLACON X 250ML LABORATOARELE DUCRAY(daca ati folosit).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 26-May 07 Member No.: 1,708 ![]() |
Florina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mi-as dori sa stiu de unde ai procurat fondul de ten Estee Lauder ,pentru ca stiu ca nu se gaseste chiar oriunde .Din bucuresti unde as putea gasi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..multumesc anticipat
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ce fdt ti-ai luat, florina? duble wear sau maximum cover? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in buc, estee lauder se gaseste in foarte multe locuri: beauty shop, sephora etc... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 26-May 07 Member No.: 1,708 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am cautat si nu am gasit ..de aceea am intrebat..dar cu siguranta dau eu de el (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) multumesc sweet_girl
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Salut
Miam luat fdt - double wear de la magazin Unirea din bucuresti . Eu is din Baia Mare dar mi la luat tata cand a fost pe acolo. La inceput nu mi sa potrivit culoarea dar am mai fost um pic la solar si acuma e perfect. Trebuie sa imi iau ceva crema pentru plaja cu factor mare de protectie noncomedogen si dak se poate sa fie si um pic coloranta sau sa aiba fdt in ea. Puteti sa imi recomandati ceva? Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
fetelor, mie mi-au iesit cosuri micute (doua) de la caldura asta infecta.... si am tenul gras, nicio crema matifianta nu mai face fata pentru ca dimineata imediat ce ma urc in autobuz imi transpira fata groaznic.....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
off kitten cu aceeasi problema ma confrunt si eu......sunt asa dezamagita parca iar mi s-a incarcat fata.........seara ma demachez si ma dau cu hyseac iar dimineata ma trezesc cu tenul gras si parca si porii de pe nas s-au deschis iar......nu mai zic , ziua e o teroare sa ies din casa......transpir asa mult de e ceva se speriat......cred ca de la crema photoprotectoare ca altfel nu imi pot explica ce se intimpla..........azi la 17.30 cind am iesit cu fetita in parc nu m-am mai dat cu nimic pe fata ..........parca a fost mai bine dar imi e tare frica sa nu fac pete.......sunt disperata imi pusesem asa multe sperante in tratamentul asta............
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Fetelor nu e nimeni din Cluj sa-si dea cu parerea la ceea ce am postat mai sus?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu sunt si am si fost unde zici...insa banuiesc ca am fost la alta doctorita. Mie mi-a facut doar analiza secretiei din cosulete, mi-a gasit stafilococ si candida si inca ceva (am mai pove pe undeva) si mi-a recomandat autovaccin. Dupa 2 ture parca de cate 10, d-na de la laborator mi-a soptit sa merg la un medic homeopat recomandat tot de dansa (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Si de aici e alta poveste. Mentionez ca au trecut 10 ani...
Policlinica are doar doua doamne la derma, banuiesc ca e vorba fix de cealalta, am auzit si eu ca e f buna, poate imi fac curaj si merg la ea. B-girl, fata respectiva e din Cluj? Ti-a dat si numele doamnei? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:26 PM |
|