![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai si daca ai fost, m-ai lasat acilea in bezna....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, fata e din Cluj iar doctora la care a mers se numeste Hindli Raluca. Iti suna familiar?
Cum adica "2 ture de cate 10" ? Si cu homeopatul ce s-a intamplat? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Si n-am rezolvat decat in linii mari, asta zic, daca tot pe topicul asta ma invart (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am facut autovaccin 10 injectii in 10 zile, de doua ori parca. In rest am primit doar niste creme preparate direct in farmacie. Apoi dupa ce a vazut ca nu au efect, d-na care imi facea injectiile a zis s-o lasam balta si sa incercam prin homeopatie. La dr. homeopat am observat o ameliorare, dar nu semnificativa, dupa ce mi-a dat un tratament mai mult de dezintoxicare. Trebuia sa merg la control dupa 3 luni, evident ca n-am mai ajuns. Insa, in timp, probabil de la toate tratamentele combinate, situatia s-a cam stabilizat si intre timp am descoperit puterea machiajului. Plus ca eu cu semnele am probleme mai mari. Imi suna cunoscut, nu e cea la care am fost, dupa cum banuiam...la asta merge sotul meu pentru niste chestii, sa vedem. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eu vad ca tenul meu incepe sa arate mai bine caldura nu ma prea afecteaza. Sper numai sa scap de cosuri ca deja disper. Imi iau tot timpul pastiluta dar cremele mai sunt zile in care uit mai rar dar se intampla.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
In goana mea prin farmacii am dat peste laptele bronzant de la Avene pt ten si corp.
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-co...t-hidratant-811 NU stiu daca este permis sa dau un link, daca nu este permis imi cer scuze. Este noncomedogen si as vrea sa mi-l cumpar. L-a folosit cineva? As fi vrut mai mult o crema colorata dar sa nu contina fond de ten si sa fie noncomedogena. Si am mai gasit la Sensiblu niste masti cu colagen dar am uitat firma. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am reusit sa mai scap de nenorociti, cu zinerytul, dar s-a racorit si pe afara.....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Si n-am rezolvat decat in linii mari, asta zic, daca tot pe topicul asta ma invart (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am facut autovaccin 10 injectii in 10 zile, de doua ori parca. In rest am primit doar niste creme preparate direct in farmacie. Apoi dupa ce a vazut ca nu au efect, d-na care imi facea injectiile a zis s-o lasam balta si sa incercam prin homeopatie. La dr. homeopat am observat o ameliorare, dar nu semnificativa, dupa ce mi-a dat un tratament mai mult de dezintoxicare. Trebuia sa merg la control dupa 3 luni, evident ca n-am mai ajuns. Insa, in timp, probabil de la toate tratamentele combinate, situatia s-a cam stabilizat si intre timp am descoperit puterea machiajului. Plus ca eu cu semnele am probleme mai mari. Imi suna cunoscut, nu e cea la care am fost, dupa cum banuiam...la asta merge sotul meu pentru niste chestii, sa vedem. Imi pare rau ca nu a dat rezultate, poate sotului tau ii va fi mai bine si poate o sa te hotarasti si tu sa mergi la aceasta doctora.Pare totusi sa fie mai deosebita, in sensul ca, pare sa-si dea mai mult interesul. Sa ne tii la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Michellemary eu am vazut pe site-urile straine (beaute-test) ca nu prea sunt bine cotate cremele colorante cu spf. Sunt mai bine cotate cele normale. Dar bineanteles ca difera si daca pe tine te incanta, merita sa incerci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
mie mi-au trecut cosurile,mai am vreo 3-4 semne de la cosuri din alea rosiatice si bineinteles gaurele.sper sa nu-mi mai apara k decate ori ma bucuram,a 2 zii imi ieseau iar.eu mi-am facut infuzie de galbenele si menta si mi-am pus intr-un castronel si am stat cu capul deasupra si acoperit cu un prosop si stau cam 10-15 min si imediat dupa asta imi fac o masca cu aspirina si o las 10 min,am facut asa cam 4 zile si mi-au trecut.si am incercat o gramada de metode si nici una nu a avut efect asa rapid.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,220 ![]() |
si mie mi se ingrasa tenul...dimineatza lucesc ca un bec cand ma trezesc...e ciudat inainte aveam un ten mai mult uscat ...acum gras (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) uf..si pe caldura asta..machiajul o ia razna (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 26-May 07 Member No.: 1,708 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cine imi recomanda si mie o crema hidratanta cu autobronzant pentru fata acneica..mai precis ceva sa nu-i faca mai rau decat ii e (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Eu nu stiu ce sa mai fac, cand incepusem si eu sa prind curaj cu crema glycon (nu mai imi apareau cosuri dureroase), de cateva zile iar au reaparut. Si am 6 saptamani de cand o folosesc. Sunt asa de dezamagita de toate tratamentele. In fiecare tratament mi-am pus speranta, dar degeaba. Imi vine sa plang dimineata cand ma uit in oglinda (si asta de 5 luni de zile). Nu stiu ce sa mai incerc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 05:21 PM |
|