![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Dana1, un tratament intern ai incercat? Eu in timp ce am folosit glycon am luat si capsule cu borago. Acum am un ten foarte frumos (cu foarte mici exceptii), dar nici nu am avut probleme foarte grave. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si inca ceva, petele si cosurile au inceput sa se vindece mult mai repede dupa ce am inceput sa folosesc demachiat si apa termala vichy. Tu ce demachiant folosesti? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
fetelor,n`am stat sa citesc 187 de pagini,asa ca imi cer scuze daca intrebarea mea s`a repetat.eu am tenul mixt,e foarte ciudat..uneori il simt deshidratat si ma tine si trebuie sa aplic crema,alteori luceste.plus ca am cateva cosuri care pur si simplu ma dispera.vreau sa si scap de ele,dar sa si am tenul curat si cu aspect sanatos.ce program de ingrijire antiacneica imi recomandati ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vreau un program complet : demachiere tonifiere hidratare + ceva tratament eficient impotriva lor inafara de zynerit ca imi usuca foarte tare portiunile unde am cosuri..odata cu ele,si se decojeste foarte urat fata.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am obs ca produsele pentru ten gras/mixt mai rau imi fac pentru ca sunt foarte astringente.inca n`am gasit nimic sa ma satisfaca in totalitate doar produse ok...... si atat.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 15-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,347 ![]() |
Dana1, un tratament intern ai incercat? Tu ce demachiant folosesti? Ca tratament intern am baut ceai de trei frati patati, dar se pare ca nu m-a ajutat. Poate o sa incerc si eu capsule borago + vit. E. Am incercat pe cat posibil sa nu mananc multe dulciuri, sa beau apa multa. Nu stiu ce sa mai zic, e clar ca nu ma ajuta nimic din cauza sarcinii. Dar mai am vreo 5 saptamani si nasc, apoi ma tratez si eu ca lumea (daca oi mai avea timp atunci, cu 2 bb). Folosesc gelul spumant Sebium de la Bioderma. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cel mai bine e sa mergi dupa nastere la un dermatolog.
Cu ce te clatesti dupa ce aplici gelul spumant? Ideal ar fi ca tenul tau sa nu intre in contact cu apa de la robinet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Ala, e prima data cand aud de capsulele borago. Am dat un search pe google si m-am lamurit, o sa-mi cumpar si eu daca gasesc pe aici.
Dana, imi pare rau ca nu ti-a reusit trat cu Glycon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Lasa ca dupa ce nasti o sa se normalizeze cat de cat tenul tau, mai ales ca ai spus ca inainte nu aveai probleme grave. Pe mine ma bate gandul sa incep si trat cu usturoi de care am citit si pe celalalt forum, bine, eram hotarata sa-l incep ca adjuvant in cura de slabire si, de altfel, este f bun pt mai multe probleme. Cu tenul sunt ok, la mine a dat rezultate crema, dar intotdeauna se poate si mai bine. Glycon forte folosesc acum doar pe frunte, pe restul fetei doar la 3-4zile pt ca mi se pare prea agresiva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Daca e problema hormonala = sarcina, nu prea are ce face crema.
Am mai auzit de treaba asta, nu pot sa spun decat ca o sa ma pregatesc sufleteste la momentul potrivit (si la mine banuiesc ca e de la hormoni). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Da, este din cauza hormonilor. In timpul sarcinii organismul femeii se modifica iar dupa nastere revine la cum era inainte (de cele mai multe ori). Am auzit/vazut multe femei care inainte de a ramane insarcinate aveau tot felul de probleme datorate unei dereglari hormonale (mama lor...) ca apoi totul sa se "aseze" foarte frumos sau, femei care erau ok si dupa aveau tot felul de probleme.
Mada, ca demachiant este indicat sa folosesti un produs care sa nu necesite clatire, sa nu contina prea mult sau deloc alcool -irita si usuca tenul, si sa nu fie agresiv(Sebium sau Sensibio H2O-Bioderma, lapte demachiant-Elmiplant,demachiant pentru ten mixt-Vichy). Apoi iti trebuie o crema foarte hranitoare pentru a impiedica uscarea tenului si a-i conferi acestuia hidratarea de care are nevoie (Ictyane-Ducray, Clean-Ac-Avene,crema hidratanta si calmanta-Avene,emulsie fluida echilibranta-Avene). Ca tratament impotriva acneei sunt bune cremele cu AHA (Keracnyl-Ducray,Retin A, Brevoxyl,Boreade 12 exfoliant fort-Noviderm, Diacneal-Avene). Majoritatea cremelor tratament exfoliaza si usuca putin tenul, tind sa-ti scoata la suprafata (la inceput) impuritatile de aceea o crema hidratanta este foarte importanta pentru a nu-ti agresa si mai mult pielea.Zynerit-ul este bun si el dar contine cam mult alcool de aceea ti-a si uscat fata asa.Incearca sa-l folosesi numai pe portiunile cu probleme sau strict pe cos pentru a-l usca. Un gomaj si o masca 1-2 pe saptamana sunt de asemenea necesare.Sper ca ti-am fost de folos si te mai asteptam cu noutati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
Ca tratament impotriva acneei sunt bune cremele cu AHA (Keracnyl-Ducray,Retin A, Brevoxyl,Boreade 12 exfoliant fort-Noviderm, Diacneal-Avene). BG, Retinul nu este cu AHA, ci este retinol, sau tretinoin, adica vitamina A (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am reusit sa domolesc un pic problema cu porii re-deschisi, cantitatea de sebum care o luase razna, cele cateva cosuri mici aparute si punctele negre care incepusera sa revina. chiar m-am speriat rau de tot, pentru ca de cand cu caldura si cu soarele puternic, tenul meu s-a degradat vizibil intr-o saptamana (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) incepusem sa ma simt ca anul trecut in vara, chiar inainte sa izbucneasca explozia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asa ca ieri am trecut la masuri: mi-am facut mai intai o masca cu iaurt (fara aspirina) dupa-amiaza, apoi mai pe seara m-am dat cu retin, si inainte de culcare cu hyseac. arata mai bine tenul azi, dar cosurile tot rosii sunt si cred ca voi mai ramane cu un semn-doua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) intentionez ca pe perioada verii sa incep din nou retinul, dar numai o data la 3-4 zile, intre timp ramane keracnylul si hyseacul + masca cu iaurt cam la doua zile. sper sa scap cu viata!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
kitten, eu te incurajez la greu!!!!! Eu folosesc cu sfintenie in fiecare seara retinul, din cauza caldurii vad ca imi mai luceste fata uneori, dar de la cosuri mi-am luat adio!!!! Acum sa vedem cum ma comport in perioada respectiva a lunii, ca sapt viitoare astept musafirii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca trec si de perioada asta fara probleme dau de beut!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mersi geoo pt sustinere! eu nu o sa ma dau in fiecare zi ca nu as vrea sa ma cojesc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:22 PM |
|