![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Kitten asa-i! Graba strica treaba ...my mistake (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Am fost miercuri sa-mi ia secretie din gat si ieri mi-a zis ca raspunsul e negativ, iar azi ca am streptococ sau stafilococ sau cum i-o fi zicand, iar maine mai analizeaza sa vada exact de care e si apoi sa-mi dea tratament. Sper c-am descoperit cauza, ca ma miram eu ca iar au inceput sa apara minunatiile.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Girlish, cred ca e vb de stafilococul auriu, asa imi descoperise si mie anul trecut.
Fatele, am intrat in posesia Glycon-ului, din seara asta incep tratamentul si pe fata si pe corp,fiinca mi-am luat si laptele de corp, acum sa vedem efectele. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Si e vindecabil?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Da, bineinteles, momentan ei iti fac antibiograma (adica vor afla care antibiotic este mai eficace, care distruge mai complet si rapid bacteria).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
da....ma declaram multumita de moaca mea,insa acum,cred ca de la nervi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am descoperit o frumusete de umflatura care se face tot mai mare exact in mijlocul obrazului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
Si cam cat timp dureaza tratamentul?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Depinde ce bacterie ai; in general, trat cu antibiotice dureaza 7-10zile (min 5, pt ca altfel dezvolti germeni rezistenti la antibiotice si mai rau faci). Oricum, cand te duci cu antibiograma la medicul de familie/dermatolog, o sa-ti spuna exact.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 1-June 07 From: bucuresti Member No.: 1,732 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buna fetele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ..sunt noua p'aci,da pan acum v-am citit de n ori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar o parte din sugestiile voastre au fost de ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si m-am gandit sa fiu si eu de folos la randu'meu.de 4 ani ma tot lupt sa scap de acnee(acu am 19),rezultate spectaculoase nu pot spune k am obtinut,dar makr e relativ sub control problema,adik nu-mi m ies asa multe chestii imense si dureroase p fatza,dar de semne si gropitze bineinteles k nu am scapat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..sa va spun ce am incercat si a dat rezultate: -in primul rand tot ce inseamna produs fara alcool si parfum,ma demachez cu un gel de l EUCERIN,gama verde pt ten gras,nu are parfum,sapun,nici conservanti si curata f bine tenul de fond de ten;) -apoi un regim alimentar cat m sanatos,multe lichide,am urmat un tratament homeopat pt detoxifierea organismului care m-a ajutat mult; -ce chiar a avut rez vizibile chiar din prima zi a tratamentului este o crema pe baza de isotretinoin preparata dupa reteta in farmacie,mi-a dat-o o dr.din iasi(din pacate aici in buc nu am gasit o farmacie care sa o faca); -de curand am fost la dr.leventer si mi-a dat pastile AKNEIL,de la Aboca si Zinc,si Brevoxyl(cu kre ma dau numa p spate si e ok); -mastile cu argila de la ASLAVITAL sunt ff bune,preparate doar cu apa; -nu in ult rand nelipsitul fond de ten nonacnegenic,recomand PERFECTLY REAL MAKEUP de la Clinique,100%far parfum dak a incercat cineva gama PURIF AC de la ROC si i-a placut..mi-am luat Crema reparatoare pt piele acneica aflata sub tratament dar se pare k am tenul mult prea gras pt ea.am luat-o cu 530mii de la Centrofarm..o dau cu 300,e intacta in cutiutza,o data am folosit-o.n-as vrea sa o las sa expire sau sa o arunc(nu k ar fi prima data cand patesc)!cine e interesat,mailu meu este:roxxana33 at yahoo.com.va pupacesc |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) rossana!
in primul rand, iti recomand sa nu iti mai postezi adresa de mail in locuri publice, pentru ca o sa te trezesti cu o gramada de spam. acum sa trecem la ale noastre. mersi de sfaturi, cu siguranta parerile tale vor fi utile pentru multe dintre noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am bucur ca ai scris de fdt-ul asta si aici, si la topicul fdt-uri, pentru ca eu am de gand sa il incerc. vreau sa va zic ca dupa doar doua aplicari de retin o data la 3 zile deja ma cojesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oare chiar nu e o metoda de a scapa definitiv de acneea asta infecta? nu as vrea sa o aiu de la inceput acum cu tratamentul, dar nu am ce face.... oare asa o sa fie toata viata? o sa-mi explodeze porii in fiecare vara? cred ca ma mut la polul nord, pentru ca e foarte clar ca de la caldura si soare mi se trage! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 11:17 PM |
|