IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 372 373 374 375 376 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Bacardi_Girl
post Jun 1 2007, 10:47 AM
Post #3731

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Kitten asa-i! Graba strica treaba ...my mistake (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Girlish
post Jun 1 2007, 12:11 PM
Post #3732

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Am fost miercuri sa-mi ia secretie din gat si ieri mi-a zis ca raspunsul e negativ, iar azi ca am streptococ sau stafilococ sau cum i-o fi zicand, iar maine mai analizeaza sa vada exact de care e si apoi sa-mi dea tratament. Sper c-am descoperit cauza, ca ma miram eu ca iar au inceput sa apara minunatiile.

+Quote Post
ioanat
post Jun 1 2007, 04:54 PM
Post #3733

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

Girlish, cred ca e vb de stafilococul auriu, asa imi descoperise si mie anul trecut.
Fatele, am intrat in posesia Glycon-ului, din seara asta incep tratamentul si pe fata si pe corp,fiinca mi-am luat si laptele de corp, acum sa vedem efectele.

+Quote Post
Girlish
post Jun 2 2007, 02:31 AM
Post #3734

Dependent

Si e vindecabil?

+Quote Post
arissuca
post Jun 2 2007, 08:21 AM
Post #3735

Membru de Onoare

Member No.: 104

Da, bineinteles, momentan ei iti fac antibiograma (adica vor afla care antibiotic este mai eficace, care distruge mai complet si rapid bacteria).

+Quote Post
Philia
post Jun 2 2007, 09:29 AM
Post #3736

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

da....ma declaram multumita de moaca mea,insa acum,cred ca de la nervi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am descoperit o frumusete de umflatura care se face tot mai mare exact in mijlocul obrazului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

+Quote Post
Girlish
post Jun 2 2007, 11:42 AM
Post #3737

Dependent

Si cam cat timp dureaza tratamentul?

+Quote Post
arissuca
post Jun 2 2007, 12:30 PM
Post #3738

Membru de Onoare

Member No.: 104

Depinde ce bacterie ai; in general, trat cu antibiotice dureaza 7-10zile (min 5, pt ca altfel dezvolti germeni rezistenti la antibiotice si mai rau faci). Oricum, cand te duci cu antibiograma la medicul de familie/dermatolog, o sa-ti spuna exact.

+Quote Post
rossana_buc
post Jun 2 2007, 01:28 PM
Post #3739

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,732

QUOTE(Ariana @ Dec 8 2005, 02:19 PM) *
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

buna fetele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ..sunt noua p'aci,da pan acum v-am citit de n ori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar o parte din sugestiile voastre au fost de ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si m-am gandit sa fiu si eu de folos la randu'meu.de 4 ani ma tot lupt sa scap de acnee(acu am 19),rezultate spectaculoase nu pot spune k am obtinut,dar makr e relativ sub control problema,adik nu-mi m ies asa multe chestii imense si dureroase p fatza,dar de semne si gropitze bineinteles k nu am scapat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..sa va spun ce am incercat si a dat rezultate:
-in primul rand tot ce inseamna produs fara alcool si parfum,ma demachez cu un gel de l EUCERIN,gama verde pt ten gras,nu are parfum,sapun,nici conservanti si curata f bine tenul de fond de ten;)
-apoi un regim alimentar cat m sanatos,multe lichide,am urmat un tratament homeopat pt detoxifierea organismului care m-a ajutat mult;
-ce chiar a avut rez vizibile chiar din prima zi a tratamentului este o crema pe baza de isotretinoin preparata dupa reteta in farmacie,mi-a dat-o o dr.din iasi(din pacate aici in buc nu am gasit o farmacie care sa o faca);
-de curand am fost la dr.leventer si mi-a dat pastile AKNEIL,de la Aboca si Zinc,si Brevoxyl(cu kre ma dau numa p spate si e ok);
-mastile cu argila de la ASLAVITAL sunt ff bune,preparate doar cu apa;
-nu in ult rand nelipsitul fond de ten nonacnegenic,recomand PERFECTLY REAL MAKEUP de la Clinique,100%far parfum
dak a incercat cineva gama PURIF AC de la ROC si i-a placut..mi-am luat Crema reparatoare pt piele acneica aflata sub tratament dar se pare k am tenul mult prea gras pt ea.am luat-o cu 530mii de la Centrofarm..o dau cu 300,e intacta in cutiutza,o data am folosit-o.n-as vrea sa o las sa expire sau sa o arunc(nu k ar fi prima data cand patesc)!cine e interesat,mailu meu este:roxxana33 at yahoo.com.va pupacesc

+Quote Post
Kitten
post Jun 2 2007, 01:55 PM
Post #3740

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) rossana!
in primul rand, iti recomand sa nu iti mai postezi adresa de mail in locuri publice, pentru ca o sa te trezesti cu o gramada de spam.

acum sa trecem la ale noastre. mersi de sfaturi, cu siguranta parerile tale vor fi utile pentru multe dintre noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am bucur ca ai scris de fdt-ul asta si aici, si la topicul fdt-uri, pentru ca eu am de gand sa il incerc.

vreau sa va zic ca dupa doar doua aplicari de retin o data la 3 zile deja ma cojesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oare chiar nu e o metoda de a scapa definitiv de acneea asta infecta? nu as vrea sa o aiu de la inceput acum cu tratamentul, dar nu am ce face.... oare asa o sa fie toata viata? o sa-mi explodeze porii in fiecare vara? cred ca ma mut la polul nord, pentru ca e foarte clar ca de la caldura si soare mi se trage!

+Quote Post

471 Pages V  « < 372 373 374 375 376 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 11:17 PM