![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
vreau sa va zic ca dupa doar doua aplicari de retin o data la 3 zile deja ma cojesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) oare chiar nu e o metoda de a scapa definitiv de acneea asta infecta? nu as vrea sa o aiu de la inceput acum cu tratamentul, dar nu am ce face.... oare asa o sa fie toata viata? o sa-mi explodeze porii in fiecare vara? cred ca ma mut la polul nord, pentru ca e foarte clar ca de la caldura si soare mi se trage! offff, kitten, nu te demoraliza!!!! Te rog!!! Stiu ca e greu sa o iei de la capat, dar sunt sigura ca daca te tii de el (la infinit doar cu aplicari mai rare odata ce dispare problema) vei fi foarte incantata de rezultate!!!! Si la mine a fost greu in prima luna, eram disperata dar am incercat sa continui, mai mult eu de disperare ma dadeam zilnic dupa numai 3 zile de teste sa vad cum reactioneaza.....inca ma dau zilnic, si de multe ori nici cu crema hidratanta nu ma mai dau peste!! In fiecare zi mi se ia pielea pe langa nasuc si in barbie....alea sunt locurile cu multe puncte negre ramase!!! Porii mei s-au inchis, textura pielii este uniforma si nu-ti spun ca nu mai am cosuri, deci merge extraordinar!!! Ceea ce urasc momentan e ca ma apropii de data cu musafiri si mi s-au cam marit iar porii am unele puncte negre noi....si rosii (foarte mici, dar ma seaca!!!) stiu din experienta ca daca ma abtin sa nu umblu la ele, totul trece fara probleme, dar daca ma zgandar ma fac de toata frumusetea!!!!!!!! Asa ca si eu sunt un pic suparata momentan....si cred ca o saptamana dureaza la mine starea asta....sa dea domnul sa-mi tin mainile acasa |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si mie mi s-a cam exfoliat tenul de la Retin-a..o sa ma dau prin urmare de 2 maxim 3 ori pe sapt, eu nu ma dau nici cu crema hidratanta, doar cu crema cicatrizanta de la Uriage cateodata..o data m-am enervat atat de rau cum aratam cu fata exfoliata, incat nici nu imi venea sa ma mai duc la examen! lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la cate aveam pe cap atunci, asta imi mai trebuia..lol
oricum, am niste cicatrici care mi se pare ca sunt foarte adanci, am impresia ca nu vor mai trece nicodata! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cu fdt, zici ca am un ten fara probleme, aproape perfect..nici nu suport sa ma vada cineva nemachiata, m-am saturat sa fie asta primul lucru in fiecare dimineata... rossana, foloseste crema hidratanta doar cand ai nevoie, nu tot timpul sau ca baza de machiaj..in mod sigur o sa ai tenul uscat sau exfoliat in anumite perioade ale tratamentului antiacneic..si atunci, in mod sigur o sa iti foloseasca! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) geo, atunci incearca sa te abtii! gaseste-ti alte precupari, umple-ti timpul si stai departe de oglinda cat mai mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
M-a mancat undeva si m-am apucat sa-mi "aranjez" toate chestiutele de pe fata iar acum, degeaba m-am demachiat si m-am dat cu apa termala ca tot au ramas urme rosii si umflate unde am umblat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca-mi fac o masca cu aspirina (simpla, dupa vreo 30 min ca sa se mai calmeze pielea) e oare ok? Sau agraveaza mai rau? UF!
Nu e nimeni sa-si dea cu parerea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asa ca-mi voi face una ca am numai semne pe fata.Habar n-am ce o sa iasa dar daca nu va fi de bine va spun de pe acum ca am sa bomban ca nu ati sarit sa-mi spuneti si mie daca e bine sau nu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
BG, eu zic ca te va ajuta!
geoo, mersi de sustinere inca o data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
BG, pe mine mareu ma ajuta, calmeaza pielea foarte mult......
Sweet, ce pot spune, desi abia acum am ajuns acasa si e apoape 2 noaptea......nu m-am putut abtine sa nu ma ciupesc un pic pe fata......(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca am nevoie de sedinte terapeutice de alt gen (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ah, ce-mi doresc ca maine sa ma trezesc ok......ma urasc momentan (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
pe mine ma ajuta f mult argila cand am iritatii sau daca umblu la vreo minune, apoi aplic cutadem sau skinoren (cateodata ambele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si pana dimineata trece (sau macar trece mult mai repede:)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si eu de ceva timp incoace ma dau cu o crema pe care am gasit-o la maica-mea, Reviken... care dupa miros, consistenta si culoare pare a fi exact acelasi lucru ca si cutedenul. usuca destul de bine si mai repara din nenorociri... aseara m-am dat cu retin doar pe cele doua cosuri care ma chinuie, si azi parca dau sa moara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) u girls. Mi-am facu "masca aspirina" si apoi mi-am dat cu Boreade.Se putea si mai bine dar e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Depinde ce bacterie ai; in general, trat cu antibiotice dureaza 7-10zile (min 5, pt ca altfel dezvolti germeni rezistenti la antibiotice si mai rau faci). Oricum, cand te duci cu antibiograma la medicul de familie/dermatolog, o sa-ti spuna exact. Mersi, marti cel tarziu o sa primesc antibiograma. Stiu ca doxicilina nu-si face efectul, a fost primul tratament pe care mi l-a prescris dermatologul pe o luna. Inca o intrebare: tre sa faca tratamentul asta si cei cu care m-am pupat, adica prietenul meu? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Prietenul tau ar fi bine sa-si faca si el un exsudat pt a fi sigur ca nu s-a molipsit, altfel nu are sens sa faca tratamantul.
Doxiciclina se prescrie intr-adevar in cazurile de acnee microbiana (acolo tratamentul e de 4saptamani), dar ea este activa numai pe anumite bacterii. Deci cel mai bun lucru este sa iei antibioticul conform antibiogramei pt ca altfel risti sa te indopi cu tot felul de antibiotice care nu numai ca nu-ti vor vindeca infectia, dar iti pot crea si o groaza de probleme. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:14 AM |
|