IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 375 376 377 378 379 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
katy87
post Jun 6 2007, 06:45 AM
Post #3761

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

kitten acelasi lucru pot sa spun si eu k numai am nici un cos si mai ales sunt in perioda aia.dar,eu am observat k am probleme mai mult iarna-primavara,k tin minte k si anul trecut in vara tot asa numai aveam nik,k ieseam afaraa fara sa ma dau cu fond de ten.
eu as vrea ceva care sa ma ajute sa scpat de gaurelele ramase,stie cineva cu ce pot sa ma dau sa treak cat de cat.
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Jun 6 2007, 07:31 AM
Post #3762

Membru de Onoare

Member No.: 104

QUOTE(Kitten @ Jun 5 2007, 10:22 PM) *
arissuca, pai asta e rolul retinului!!! sa scoata afara!!! deci nu ies cosuri pentru ca ar fi comedogen (dovada e faptul ca folosit pe perioada indelungata vindeca acneea), ci pentru ca "rascoleste" prin derm, exfoliaza profund, impiedica formarea legaturilor stranse intre celulele epiteliale, si astfel ies la suprafata chestiile - daca ele sunt acolo: a se vedea cazul lui geoo, sau al lui sweet, la care nu a scos nimic! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Kitten, ai dreptate, stiu multe persoane carora le-a facut f bine, chiar s-au vindecat complet dupa o perioada de 3-4luni si care il folosesc ocazional. Doar ca la mine nu a mers, adica ma umpleam de toate prostiile, in schimb, cand foloseam Smooderm nu-mi iesea nimic pe fata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si e ciudat, dar imi aduc aminte ca incepusem trat cu Retin_A, dupa o saptamana l-am intrerut, ulterior am trecut pe Smooderm si totul a fost ok, cand am terminat tubul am trimis pe altcineva la farmacie si mi-a adus Retin-A, am inceput din nou aplicarile si iar m-am trezit cu probleme. M-am incapatanat sa-l folosesc vreo 3luni la rand (pe ideea ca scoate la suprafata tot ce e de scos si apoi scap de necaz, dar n-a fost asa, adica la 1saptamana trebuia sa storc toate comedoanele, cum sa spun, nu-mi apareau in plus fata de ce aveam de obicei dar nici nu treceau. Deci, la mine nu a mers. Nu vreau sa sperii pe nimeni si eu cred ca, de vreme ce la fete s-a ameliorat considerabil problema, e clar ca le prieste. Eu l-as fi folosit incontinuare daca in privinta punctelor negre ar fi actionat ca Smoodermul, pt ca, spre deoasebire de acesta, Retin-A nu e agresiv si e un pic emolient, nu aveam nevoie sa aplic si crema hidratanta dupa el si tenul nu mi se descuama deloc, puteam sa folosesc si fdt fara probleme, lucru care nu era valabil pt Smooderm, in urma caruia tenul imi devenise f sensibil (bine, am si aplicat asa, in prostie).

Deci, de vreme ce la voi functioneaza, nu abandonati! Eu m-am lamurit ca depinde f mult de cum reactioneaza tenul fiecareia.

+Quote Post
dana1
post Jun 6 2007, 08:02 AM
Post #3763

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Asa de greu imi e fetelor sa ma obisnuiesc cu tenul meu acum in sarcina (desi sunt asa de 5 luni). Am renuntat de cateva zile si la glycon, mi-am pus niste masti cu argila in fiecare seara, am inceput si o cura de usturoi....dar ABSOLUT NIMIC NU MA AJUTA. Stiu ca din cauza hormonilor am patit asta, dar totusi am sperat ca pot tine sub control acneea cat de cat....dar nu mai am putere sa caut solutii, am fost increzatoare in toate tratamentele. De abia astept sa nasc (cam o luna mai am) si poate se rezolva si la mine ceva. Mi-e rusine sa merg si la maternitate sa nasc.....cu fata asta......Va pup!

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 6 2007, 08:59 AM
Post #3764

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(dana1 @ Jun 6 2007, 09:02 AM) *
Asa de greu imi e fetelor sa ma obisnuiesc cu tenul meu acum in sarcina (desi sunt asa de 5 luni). Am renuntat de cateva zile si la glycon, mi-am pus niste masti cu argila in fiecare seara, am inceput si o cura de usturoi....dar ABSOLUT NIMIC NU MA AJUTA. Stiu ca din cauza hormonilor am patit asta, dar totusi am sperat ca pot tine sub control acneea cat de cat....dar nu mai am putere sa caut solutii, am fost increzatoare in toate tratamentele. De abia astept sa nasc (cam o luna mai am) si poate se rezolva si la mine ceva. Mi-e rusine sa merg si la maternitate sa nasc.....cu fata asta......Va pup!

dana1 nu ai incercat sa folosesti skinoren ? nu afecteaza bebele in nici un fel,din cate am citit.sanatate!

+Quote Post
diana vgd
post Jun 6 2007, 12:24 PM
Post #3765

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Galati
Member No.: 1,580

Buna!

Eu am avut acnee si am tratat-o 1an si acum am ramas cu petele si cicatricile. Am o intrebare pentru voi, de fapt am mai pus intrebarea asta si pe forumul despre retin-a/smooderm: Pot sa folosesc retin-a sau smooderm pentru tratarea petelor si/sau a cicatricilor lasate de acnee, tinand cont ca acneea e tinuta sub control (de fapt nu-mi mai apar cosuri de loc)?

Multzam fain!

+Quote Post
geoo
post Jun 6 2007, 12:40 PM
Post #3766

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bebe_maria @ Jun 6 2007, 12:40 AM) *
dar de ce mai mergi la cosmetica geoo daca folosesti retin? nu exfoliaza el destul? si scoate punctele negre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. eu nu m-as mai chinui cu cosmetica.. sper sa fii bine maine dimineata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

bebe, am mers la cosmetica sa urgentez putin procesul, peste 2 saptamani plec la mare si vreau sa fiu cat mai aproape de perfectiune (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

diana, retinul sau smoodermul, precum orice alt agent care produce o exfoliere fortata a tenului, ajuta la disparitia semnelor pe care le ai!!!!

+Quote Post
diana vgd
post Jun 6 2007, 01:16 PM
Post #3767

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Galati
Member No.: 1,580

multumesc, geo

spor la toate!

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 6 2007, 02:41 PM
Post #3768

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(dana1 @ Jun 6 2007, 08:02 AM) *
Mi-e rusine sa merg si la maternitate sa nasc.....cu fata asta......Va pup!

dana nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji din cauza asta, nu esti nici prima nici ultima persoana care are probleme cu tenul si sigur toata lumea a mai vazut asa ceva...sa fii tu bine, sa ai o nastere usoara, sa fie bebelusii bine si apoi rezolvi si cu acneea, poate dispare de la sine daca tot e cauzata de o dereglare hormonala. hai curaj, nu lasa nesuferitele astea sa-ti strice o perioada asa de frumoasa cum e cea cand esti gravida (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Amicutz
post Jun 6 2007, 03:52 PM
Post #3769

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Big Bad Bucharest ;)
Member No.: 183

Fetelor, eu recunosc ca ma numar printre norocoasele (daca se poate zice asa) care tin acneea in frau destul de usor cu zynerit sau skinoren (nici nu am avut o forma prea grava, slava domnului) . Dar stau si ma intreb...cat timp oare o sa aiba eficacitate tratamentele de genu asta? La un moment dat nu va ajunge pielea sa se obisnuiasca? Plus ca nu mi se pare chiar normal sa folosesc o solutie pe baza de antibiotic (cum e zyneritul) toata viata. LA mine din pacate daca intrerup tratamentul dupa ceva timp cosurile sunt inapoi pe baricade.
So... intrebarea de 1 milion de dolari este...ce putem face pentru a trata definitiv problema?

Si acelasi lucru ma deranjeaza foarte tare si cand e vorba de punctele negre. Am folosit retin mai demult, m-a ajutat , s-a mai curatat fata, dar dupa o vreme parca au aparut mai multe ca inainte. Acum am reinceput cu retinul, dar ce pot face ca sa previn aparitia lor?

+Quote Post
Cindy
post Jun 6 2007, 10:13 PM
Post #3770

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

geo, super! sa te distezi cat mai mult! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
si sa folosesti protectie solara minim 30 si no retin of course! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti-ai revenit dupa cosmetica?

eu cu tenul asta al meu vai de steluta lui, nu cred ca mai ajung la mare..mi-e si frica sa il expun in soarele ala puternic, nici nu vreau sa imi inchipui ce o sa iasa..dar, o sa vad eu pe unde ma duc..poate in afara ceva..we'll see..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 375 376 377 378 379 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 11:05 AM