IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 376 377 378 379 380 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
katy87
post Jun 7 2007, 07:16 PM
Post #3771

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

fetelor retin-a este crema?k mi-am luat si eu.imi spuneti si mie cum sa folosesc?
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 7 2007, 07:19 PM
Post #3772

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

katy la inceput folosesti doar 1 data la 2 zile si la 30 de minute dupa aplicare se da cu crema hidratanta.
mai asteapta sa iti mai spuna si fetele!
bafta!
eu azi am dat o raita prin farmacii si am vazut apa termala care avea si protectie solara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
tare m ar tenta,pentru ca observ ca de cand a dat soarele mai puternic ma cam inrosesc la fata si cu skinorenul meu...imi e frica sa nu ma prajesc...
stiti ceva de apa asta?

+Quote Post
katy87
post Jun 7 2007, 07:25 PM
Post #3773

Incurabil

merci poke.zimi si mie despre ce apa termala e vorba?

+Quote Post
Philia
post Jun 7 2007, 07:28 PM
Post #3774

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

era de la avene cred (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
nu am putut studia prea bine ca era farmacia plina si cum am refuzat ajutorul angajatelor stateau cu ochii pe mine mai rau decat pe butelie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si avea factor de protectie 60 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci ar fi super pentru mocutele noastre

+Quote Post
katy87
post Jun 7 2007, 08:00 PM
Post #3775

Incurabil

aha.merci.deci sa ma duc sa ma uit dupa ea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
OanaLc
post Jun 8 2007, 09:06 AM
Post #3776

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 711

Buna fetelor,

am aproape o luna de cand folosesc Retin A, si nu pot spune ca vad rezultate prea satisfacatoare... inr-adevar nu mai am cosuri foarte mari si dureroase si pe obraji sunt chiar ok, dar pe maxilare spre gat am inca o "minunata pepiniera" de ele! Inca nu disper si vrea sa fiu cat mai perseverenta, desi am zile cand imi vine sa dau cu toate de pamant cand ma uit in oglinda!

ok, dar am inceput sa scriu nu pt a ma plange, ci pt a va intreba daca voi ati luat sau luati anticonceptionale... si daca da, ati vazut rezultate?! Si cum le luati... v-ati facut analize? mai multa lume mi-a recomandat si desi la inceput nici nu am vrut sa aud, acuma iau in calcul si varianta asta...

mulltumesc pt ajutor!
sunteti grozave! dermatologii superficiali au pierdut mult, pt ca voi ii intreceti!

va pupic, si binenteles va doresc un ten cat mai perfect!

+Quote Post
MissM
post Jun 9 2007, 03:45 PM
Post #3777

Contaminat
*

Group: Membru
From: Constanta
Member No.: 851

QUOTE(OanaLc @ Jun 8 2007, 09:06 AM) *
Buna fetelor,

am aproape o luna de cand folosesc Retin A, si nu pot spune ca vad rezultate prea satisfacatoare... inr-adevar nu mai am cosuri foarte mari si dureroase si pe obraji sunt chiar ok, dar pe maxilare spre gat am inca o "minunata pepiniera" de ele! Inca nu disper si vrea sa fiu cat mai perseverenta, desi am zile cand imi vine sa dau cu toate de pamant cand ma uit in oglinda!

ok, dar am inceput sa scriu nu pt a ma plange, ci pt a va intreba daca voi ati luat sau luati anticonceptionale... si daca da, ati vazut rezultate?! Si cum le luati... v-ati facut analize? mai multa lume mi-a recomandat si desi la inceput nici nu am vrut sa aud, acuma iau in calcul si varianta asta...

mulltumesc pt ajutor!
sunteti grozave! dermatologii superficiali au pierdut mult, pt ca voi ii intreceti!

va pupic, si binenteles va doresc un ten cat mai perfect!

OanaLc, eu iau anticonceptionalele Yasmin de cateva luni (cred ca de vreo 4 ) si ce am observat e ca mi s-a uscat parul destul de tare( avea tendinte de ingrasare) si, cred eu, ca tin in frau secretiile de sebum. Efecte secundare, de care ma plang eu, sunt durerile destul de puternice de cap in perioada de pauza. Anticonceptionalele mi-au fost prescrise de dermatoloaga dupa vreo 3 luni de tratament cu Roaccutane ptr ca a considerat ca am niste dereglari hormonale. De aceea, te-as sfatui sa le iei la sfatul unui medic ptr ca numai el stie ce anticonceptionale ti se potrivesc sau daca este nevoie sa le iei.
Nu e nici o problema daca te plangi, sunt destul de multe fete dragutze aici care te inteleg si te pot ajuta. Multa bafta!
Va pup pe toate! Va urmaresc aproape zilnic si iau aminte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 9 2007, 06:03 PM
Post #3778

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Oana, nu renunta, retinul da rezultate dupa 4-6 saptamani deci esti 'in grafic'. Partea grea aproape a trecut, de acum incolo o sa fie doar mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ioanat
post Jun 9 2007, 06:55 PM
Post #3779

Tratabil
**

Member No.: 314

Dupa o saptamana de Glycon,am revenit printre voi.
Pana acum pot spune ca sunt relativ bine.Normal,ca au inceput sa-mi cam apara cosulete,dar e de inteles,oricum nu e eruptie fe mare.
Intrebarea mea la voi, acum a venit caldura,eu transpir f tare pe fata si nu vreau sa mai folosesc Fdt-ul.Imi e relativ indeajuns corectorul,dar totusi parca as avea nevoie si de o pudra ca sa estompeze excesul de sebum.Ce recomandati?
Si inca o pb, pe frunte sunt toata brobonatamna enerveaza,mi-am facut masca cu aspirina,dar tot asa sunt.Arat precum o adolescenta la pubertate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Ce sa mai fac?

+Quote Post
unicorn
post Jun 11 2007, 03:46 AM
Post #3780

Contaminat
*

From: timisoara
Member No.: 1,778

salut sunt noua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si putin cam ne pusa in tema cu acest forum sper sa ma integrez ............. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si eu ma lupt zilnic cu problema asta, si am incercat la tratamente si am cheltuit la bani de numa dar nimic nu am gasit rezultate,
am gasit la voi multe tratamente dar nu stiu pe care sa il incerc ??????????????????? sau cu care sa incep .
ma ajuta cineva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 376 377 378 379 380 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 11:07 AM