IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 377 378 379 380 381 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bebe_maria
post Jun 11 2007, 06:00 AM
Post #3781

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Bine ai venit unicorn! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
katy87
post Jun 11 2007, 06:23 AM
Post #3782

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

:welcome:Bine ai venit unicorn! deja te-ai integrat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 11 2007, 09:45 AM
Post #3783

Membru de Onoare

Member No.: 265

Unicorn (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Spune-ne putin ce fel de probleme ai si asa va fi mai usor sa incepi un tratament adecvat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
unicorn
post Jun 11 2007, 12:46 PM
Post #3784

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

merci pt. primire................. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pai nici nu stiu ce fel de acnee este (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , in orice caz nu am acnee agresiva dar i-mi iese cate un mutant in zona barbiei , pometi si in lateralul fetei, mai am cateodata si pe gat si spate i-mi iese cate un elefant din ala ca ma tine cate 2 saptam
eu am avut probleme cam de cand mi-a venit prima data menstruatia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar nu am avut pe fata am avut pe spate ffffffffffff multe de asta am fost ffffff complexata insa ma-am bucurat ca nu am pe fata, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cand intr-o zi iacata ca apare si acolo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,abia de cativa ani incoace mi-au disparut de pe spate cu toate ca i-mi mai iese cate unul mare o data sau de doua ori pe luna (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ,dar cu astea de pe fata nu stiu ce sa mai fac iar cu punctele negre nici atat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Jun 13 2007, 01:19 AM
Post #3785

Musafir

suferinda de acnee vulgara vin cu "raportul" dupa 2 sapt de tratament.
Ultimul dermato.mi-a dat niste antibiotice(UNIDOX SOLUTAB).10 zile cat am luat kiar nu mi-a mai aparut nimik.Cand am terminat,in primele 2 zile au revenit "monshtrii" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am fost din nou si mi-a zis sa continui cu aceste antibiotice dar la 48h,inca o perioada.
Ca si crema,mi-a dat Efaclair K de la La Roche Possay.Iar pt cosuri,cand apar,de aplicat local,Eyfluid sau un alt produse de la Uriage ,al carui nume nu mi-l aduc aminte acu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Mai nou observ ca porii s-au dilatat enooorm si am deprins prostul obicei sa le storc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (eu care nu ma atingeam de coshuri nici daca ma picai cu ceara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )..si au lasat niste urme de speriat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ..mai ales in barbie,acolo e zona "preferata" a cosurilor mele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 13 2007, 02:24 AM
Post #3786

Membru de Onoare

QUOTE(blu_dea @ Jun 13 2007, 01:19 AM) *
suferinda de acnee vulgara vin cu "raportul" dupa 2 sapt de tratament.
Ultimul dermato.mi-a dat niste antibiotice(UNIDOX SOLUTAB).10 zile cat am luat kiar nu mi-a mai aparut nimik.Cand am terminat,in primele 2 zile au revenit "monshtrii" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am fost din nou si mi-a zis sa continui cu aceste antibiotice dar la 48h,inca o perioada.
Ca si crema,mi-a dat Efaclair K de la La Roche Possay.Iar pt cosuri,cand apar,de aplicat local,Eyfluid sau un alt produse de la Uriage ,al carui nume nu mi-l aduc aminte acu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Mai nou observ ca porii s-au dilatat enooorm si am deprins prostul obicei sa le storc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (eu care nu ma atingeam de coshuri nici daca ma picai cu ceara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )..si au lasat niste urme de speriat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ..mai ales in barbie,acolo e zona "preferata" a cosurilor mele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

blu_dea de cele mai multe ori antibioticele au efect atata timp cat sunt utilizate (+ inca o saptamana doua eventual pt ca se fac depizite de antibiotic in corp) plus ca te alegi cu alte multe efecte secundare (distrug flora intestinala prin urmare afecteaza sistemul digestiv unde se asigura echilibrul intregului organism; candida; gastrita) despre care din pacate nu ti se spune de la inceput.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 13 2007, 11:22 AM
Post #3787

Membru de Onoare

Member No.: 265

Blu si eu am luat UNIDOX SOLUTAB.Degeaba.Bebe are perfecta dreptate.Eu una nu le-as mai lua.
Unicorn citeste putin pe aici, sigur ai sa gasesti niste produse sa-ti surada.Anunta-ne la care te decizi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ioanat
post Jun 13 2007, 10:06 PM
Post #3788

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

unicorn, bine ai venit
Fetele ,credeti ca are ceva ca mi-am facut masca cu aspirina efervescenta?Am pus doar miere si o aspirina efervescenta ca nu mai aveam alta.Sun tpe frunte parca prea brobonata si simteam nevoia unui peeling.
Eu am inceput a doua saptamana cu Glycon, pana acum sunt ok, imi mai ies cateva cosulete dar nu din cele sub piele, sa vedem de acum inainte.
Va intrebam cu niste pg in urma ce corector imi recomandati, fiinca eu pe perioada verii transpir mult pe fata si evit fondul de ten,de aceea prefer corectorul si pudra.Asa ca tb sa ma duc sa-mi mai achizitionez.Acum am unul de la rimel cu care ma inteleg bine,dar mai vreau un altul ca o sa se am termine si asta.Iar ca si pudra am un 2 in 1 de la Max Factor.Voi ce ziceti?

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 13 2007, 10:25 PM
Post #3789

Membru de Onoare

si corectorul meu tot de la rimmel este si sunt multumita de el dar din pacate se ia foarte repede (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
geoo
post Jun 14 2007, 12:28 AM
Post #3790

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

eu am crema colorata de la SEBAMED (cica si videca!) si o combin cu un corector verde de la Radiant! Partea buna e ca se poate amesteca pana se obtine tonul perfect pt piele!!! Si mai dau si pudra pe deasupra....de rezistat rezista cam 6, 7 ore daca nu ma sterg sau altceva, dar daca ma dau pe parcursul zilei cu apa termala, apoi tamponez fata cu servetele.......cand ma demachiez seara am observat ca nu se mai ia nimic pe discheta demachianta!
Oricum sunt foarte multumita de ele si cred ca trebuie sa-mi iau un alt corector verde ca asta se cam termina....foarte nasol ca in Gl nu se gaseste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 377 378 379 380 381 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 04:47 PM