![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, spune-mi rogu-te...de cand nu mai dai cu nici un smac pe fata ti s-au mai inchis porii? da, porii sunt mai inkisi, dar pielea este cam...stransa, ca sa zic asa....in primele 2 zile m-am spalat cu sapun de bebe si era ok pielea, tare fina....dar la sfatul unei doamne de la plafar, am cumparat acel sapun moale vegetal de la hifigal si tare imi usuca fata, senzatia nu e tocmai placuta, dar imi doresc cu disperare sa urmez indicatiile medicului, caci stie el de ce imi recomanda acest lucru...am deplina incredere in el, doar el mi-a vindecat si puiul de dermatita atopica (ceea ce nu se vindeca alopat)... dar mi-e teama sa nu mi se rideze pielea in jurul okilor in aceste 2 luni de nehidratare cu crema, voi ce ziceti, se poate ca lipsa cremei sa imi afecteze in timp asa scurt aspectul ? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Elena, daca nu te vei hidrata din exterior, fa-o din interior :)
Si anume bea multe lichide, evri dei, macar un lirtru jumate, doi. Apa plata cu lamiie, sau ceaiuri detoxifiante - daca e voie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
asa ar trebui: sa ma hidratez, dar nu prea imi sta in fire, desi cunosc foarte bine implicatiile lipsei de hidratare...incerc din rasputeri sa ma oblig sa beau mai multa apa...pana cum nu am reusit, dar in viitor, who knows.....dar, multzam fain pentru sfat...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Pai no, alta solutie n-ai, daca nu te lasa sa pui nimic pe fetisoara... ???
Da, am si io o intrebare: cum ti-o explicat el masura asta drastica? De ce nu e voie nimic? |
|
|
![]()
|
|
nu am voie sa pun nici o "bariera" in cale arespiratiei pielii....adica orice crema, demakiant, makiaj blokeaza respiratia pileii...asa mi-a recomandat si in cazul bebelului, desi medicina alopata recomanda hidratarea (in cazul dermatitei atopice avute de bebe), homeopatul mi-a explicat cum ca nu are nevoie de aceste cosmetice.la fel si pentru mine...dar trbuie sa am rabdare, ca nu's decat la inceput...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
o sa radeti, dar dupa doua zile in care nu am folosit decat sapun moale vegetal si apa calduta pt fata, prietenul meu imi spune acum in pauz ade masa " ce ten curat ai " :o :o..asta o fi secretul? fara creme?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
o fii bine pentru ten si fara creme, dar eu ma gandesc la riduri.. adik inca sunt tanara, dar peste un timp...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Da kale sa stii ca ai dreptate. Acum o jumatate de an inainte sa incep sa ma "documentez" ce nebunii se pun in produsele cosmetice. Si m-am gandit sa nu mai folosesc creme 2 saptamani :o
Luciul mi-a disparut dupa 3 zile si sotul meu chiar mi-a spus ca am prins o culoare "roza", mai sanatoasa. Apoi am renuntat la pastile si m-am umplut. Asa a inceput toata nebunia cu Skinoren si tratamentul anti-acnee. Pentru ca pielea este agresata si se usuca usor mai folosesc din cand in cand crema dar nu imi lipseste cea de protectie. Acum mi-a trecut dar din cand in cand mai apar mici imperfectiuni. Dar arat de un milion de ori mai bine decat atunci cand imi plezneau dulapurile de creme si cremute. :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Ei... daca nu mai prea intrati pe celalalt forum (pe care am reusit in sfarsit sa-l citesc in intregime... ) intru si yo aici ca singura chiar nu ma descurc ... si, cu riscul de a va stresa :-X
va intreb: 1 crema ivatherm (cea cu apa termala de la herculane) va priit? adik a hidratat sau ce anume face? 2 crema ducray keranyl, cea de aplicat direct pe cosuri e buna? sau cea icytane tot de la ducray? 3.se gasesc la noi produse neutrogena? total :offtopic: sediul firmei sentia, de unde as putea sa-mi ridic comanda bioderma e in buc sau in afara orasului? :magandesc: pup merci and :floricele: pt floricele :D |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Buna girl17. Eu pot sa iti raspund la intrebarea nr. 3. Da, se gasesc. Le-am vazut in farmacii si chiar drogherii tip Helpnet.
Cat despre sentia din pacate nu stiu de unde se pot ridica produsele dar ma intereseaza si pe mine. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th June 2025 - 03:58 AM |
|