![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) fetelor noi!
eu arat cam groaznic cu caldura asta, imi transpira pielea si imi luceste tenul.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) nici machiajul nu mai sta ca lumea..trebuie sa ma refreshuiesc tot timpul.. cred ca a sosit timpul sa incerc crema matifianta de la Boreade..sper sa fie buna de ceva.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) voi ce mai faceti? cum o duceti pe caldurile astea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu sunt bine...
cu exceptia faptului ca lucesc ca un bec,dar asta nu ma prea deranjeaza pentru moment... mi am facut singura o bubita dar nu se vede daca o astup cu pudra... ma enerveaza porii astia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma mai tenteaza ceva de la Boreade..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ar trebui sa ma plateasca astia pentru promovare..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Soin Lissant Descriptif : Soin lissant visage aux esters d’AHA (Alpha Hydroxy Acides) et de vit. C. Soin kératolytique progressif. Antiradicalaire (diminue les ridules et améliore la femeté de la peau), régénérant (diminue les cicatrices superficielles) et matifiant (lisse les imperfections cutanées, affine le grain de peau). Eclaircit le teint. La peau redevient lisse et douce, et retrouve son éclat et son aspect mat. Indications: Soin kératolytique pour les peaux Grasses à imperfections persistantes, et les peaux grasses à problème sensibilisées. Prévention du vieillissement cutané. ce parere aveti? pe beaute-test are review-uri foarte bune..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 7-March 07 Member No.: 1,313 ![]() |
eu stau ff prost cu tenul......la fel ca tine lucesc ......transpir f rau si daca mai merg si in Ratb e jale.....imi sterg crema photoprotectoare si mi-au aparut pistrui mari/intinsi......porii inca ii mai am inchisi si la locul lor , inschimb iar au inceput sa imi apara cosuri din acelea tari /rosii cam tot in vechile locuri....nush ce sa mai zic.....dau vina pe caldura......dar tot sunt dezamagita.........ma batea un gind sa imi cumpar retin a dar imi e frica ca e vara si eu am avut si un episod naspa cu skinorenul...............desi in barba a-siavea nevoie ca mi s-a incarcat iar............off viata mea.............
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet suna bine ce zici tu, mai ales daca nu ai probleme maaari, deci go for it! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
andabella cum anume ti-a trecut acneea? ai spus doar ca ti-a 'luat o proba din focarele acneei apoi am facut niste analize si acum nu mai am nimic'. detaliaza putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iulia_f daca ai nevoie de demachiant iti recomand unul de la BIODERMA: lotiunea micelara SENSIBIO (daca ai tenul mai sensibil) sau SEBIUM H2O si apoi Retin-A asa cum ti-au zis si fetele, este bun atat pentru ten cat si pentru spate (sa citesti cu atentie instructiunile de utilizare si sa le urmezi intocmai). Daca te hotarasti sa folosesti Retin-A care este cam agresiv pentru perioada de vara ar fi bine sa iti iei si ceva de protectie solara cu fps minim 30 (de ex PHOTODERM tot de la BIODERMA). Iar pentru hidratare recomandati voi fetelor pt ca eu nu am avut experiente placute cu nici un 'hidratant' in afara de uleiul de samb de strugure/ migdale dulci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
bebe, o sa il iau maine sau oricum,zilele astea..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) suna bine, are in compozitie AHA 7%, BHA 1%, vitamina C, E, pudra matifianta..nu mi-am terminat Effaklar`ul de la LRP, dar am impresia ca nu prea da rezultate la mine, sunt cam dezamagita.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
ami, probabil si de la crema cu protectie solara iti luceste tenul, majoritatea lasa un film gras pe piele..incearca o crema matifianta si un fdt cu SPF mai ridicat.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
andabella, ne dai vesti bune. In toamna poate merg si eu la peeling.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 16-June 07 Member No.: 1,812 ![]() |
Buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Merci mult Diana, esti o scumpica. Ohhh si voi fetelor.. ma faceti sa rosesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , sunteti foarte dragutze! Diana, wow.. sa sti ca este pentru prima oara cand aud ce asa analize,(desi de multe ori m-am gandit ca ar trbui sa imi fac niste analize la Cosuletze), dar in rest, chiar ca nu aveam habar. Oricum merci mult, dar mai am o intrebare, cam pe unde as gasi un doctor capabil si binevoitor, care sa imi faca analizele astea? Mi-e usor sa merg in Bucuresti asa ca... daca stiti pe cineva pe-acolo.. spune-ti-mi si mie.. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Va pupic dulce si... succes (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
hey! ce mai faceti? nu mai postati deloc? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am ramas singura imperfecta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eu mi-am luat Creme lissante de la Boreade, mi-am pus toata increderea in ea..desi nu ma dau de mult timp, mi se pare ca am tenul putin mai lisse (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sper sa nu fie doar autosugestie.. voi cum va intelegeti cu fdt pe timpul verii? eu plec de dimineata la job, apoi ma mai duc in oras etc., in fine ideea e ca sunt mai tot timpul plecata si am observat ca de la caldura, a inceput sa mi se stranga fdt, ceea ce se vede ff naspa, mult mai rau decat daca nu as fi machiata, plus ca imi mai luceste si tenul.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la cateva ore, trebuie in mod obligatoriu sa ma refreshuiesc, ca altfel.. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) cum e faza aia cu fdt si apa termala la final pt fixare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu am incercat o data si tot ce am rezolvat a fost sa imi curga machiajul lol..probabil ca m-am dat eu cu prea mult.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet bafta cu noua crema, sa ne tii la cuernt cu rezultatele, poate o mai gaseste si altcineva folositoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
eu continui cu glycon, incet dar sigur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si deja m-am obisnuit sa acopar imperfectiunile cu fond de ten si e mult mai bine asa. nu e perfect nici pe departe dar macar nu-mi mai e rusine sa ma priveasca cineva insistent. mie nu mi se strange fondul de ten nici daca stau mult data cu el si merg prin caldura, in schimb mi se cam usuca pielea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . fiecare cu ale lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:30 PM |
|