![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
sweet eu nu am probleme mari cu tenul, am cosuri in limitele bunului simt, problema mea sunt porii, dar de cand iau pastile de zinc, de vreo 3 luni am remarcat schimbari in bine, adica nu mai am tenul asa de gras, pot sa nu ma dau cu fond de ten si pudra si arat normal toata ziua, nu mai luceste, nu mai fac cosuri in perioada critica a lunii, si in sfarsit pot sa ma spal si eu pe cap la 3 zile, (inainte ma spalam aproape zilnic).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
deci...ma DEPRIM (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . afurisita caldura . transpir de mor, curg apele pe mine si imi apare cate un zbenghi din ala miiiiiiiic si afurisit cu capul alb ....si eventual in varful nasului daca se poate , nu stiu ce sa le fac sunt genul tipic de cosulete aparute de la caldura dar nu pot sa stau cu capu-n frigider toata ziua sau cu fata la aerul conditionat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Si pe mine ma enerveaza nu atat caldura cat umiditatea (60% (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ), transpir continuu, parca imi fierbe tot corpul si desigur si tenul arata mult mai rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
clara, cred ca o sa reincep si eu cura cu zinc..eu cosuri nu am deloc, nu mi-au mai aparut de nu mai tin minte cand, dar in schimb mi-au ramas cateva semne pe obraji..si luciul tenului ma streseaza in zilele astea de canicula, poate ma ajuta zincul.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu am mai luat, dar in perioadele acelea, nu aveam probleme cu luciul, asa ca nu mi-am putut da seama prea bine de efectele lui..
larysa, te inteleg perfect..nu mai suport caldura asta.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
roxanica, la noi nu se gasesc? eu mai citisem pe Beaute-Test ca sunt unele la The Body Shop, dar intr-adevar nu stiu daca se gasesc si la noi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca mai spuneau fetele aici ca se gasesc si de la Sephora..mie mi-e cam teama sa folosesc servetele normale, fiindca banuiesc ca se ia si fondul de ten si nu mai arata asa uniform..de-asta ma tentau servetelele astea speciale, din cate am inteles eu, ele pretind ca nu indeparteaza fondul de ten.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) interesanta ideea cu ventilatorul..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sweet, se gasesc la sephora (in plaza costa 11 ron), sunt mult mai bune decat alea de la body shop pt ca nu lasa pudra pe fata, fdt nu se ia. ideea e sa te tamponezi cu ele nu sa te stergi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ally, thx (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) o sa ma duc chiar maine la Sephora sa imi iau..si acum o intrebare de obsedat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : nu contine nici un ingredient potential comedogen, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
uite ce am gasit pe beaute-test: http://www.beaute-test.com/keep_matt_sephora.php (ti-am pus link si ca sa vezi cum arata, sa iti fie mai usor sa le identifici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
deci inteleg ca ar contine doar talc, caolin, oxid de zinc si bioxid titan dar nu stiu daca sunt comedo. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu nu am avut probleme. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nici mie nu imi place fata mea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
transpir,lucesc,sunt multumita totusi ca nu mi au aparut cosuri,dar ma spal de acte 3 ori pe zi (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
cu ce te speli poke?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pai dimineata si seara cu sapun borax,iar pe parcursul zilei am un spumant care e mai slabut,dar care nu imi place cum spala.
as incerca tot cu boraxul,dar mi e teama ca e prea greu pentru fata sa suporte... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:34 AM |
|