IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 383 384 385 386 387 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Jun 27 2007, 11:00 PM
Post #3841

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ally, ma uitasem si eu dinainte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar bineinteles ca nu sunt trecute toate ingredientele, ci doar cele bune, cum fac toti in descrierea produsului..o sa ma uit si eu maine si probabil o sa mi le iau..si daca spui si tu ca sunt bune..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pokemon, nu este bine sa folosesti sapun, distruge stratul lipidic al pielii..incearca ceva mai delicat.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 28 2007, 04:44 AM
Post #3842

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

vai urasc umiditatea asta, a crescut la 80% (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , am un ten gras de 2 zile ... nu vad alt motiv decat vremea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 28 2007, 06:58 AM
Post #3843

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sweet il folosesc cam de 6-7 luni de cel putin 2 ori pe zi si inca imi place (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
poate dupa ce o sa se linisteasca un pic vremea,daca o sa lucesc asa si in continuare,trec si eu la cautat de altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 28 2007, 10:41 PM
Post #3844

V.I.P.

cred ca ar trebui sa treci la altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ce o mai fi facut andreica? stiu ca trebuia sa faca niste tratamente cu laser la dna leventer..andreica, mai da-ne si noua un semn de viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 28 2007, 10:51 PM
Post #3845

Membru de Onoare

sweet si eu stiam la fel ca tine cum ca sapunul distruge stratul lipidic al pielii dar ai vazut ce zice doctorita catre ne-a dat diana link zilele trecute? sapunul, cu un ph ok, este bun si demachiantele nu sunt bune...

+Quote Post
michellemary
post Jun 29 2007, 06:46 AM
Post #3846

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Sweet, eu am fost la dna Leventer si mi-a prescris ultima cutie de roaccutane. Mi-e o frica groaznica sa nu recidiveze. Am vorbit si despre laserul Fraxel, insa este f f ff scump. Am sa fac cel putin 4 sedinte la 6 luni dupa terminarea tratamentului. Andreica daca tu ai inceput intre timp, asteptam parerile tale. Pupici.

+Quote Post
Cindy
post Jun 29 2007, 11:46 AM
Post #3847

V.I.P.

michelle, cat de scump este? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ce anume face el si ce efecte se obtin? ti-a mai spus ceva dna Leventer?

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 29 2007, 01:48 PM
Post #3848

Membru de Onoare

michelle si eu am auzit aici in america despe fraxel ca ar fi cea mai buna solutie care exista in momentul asta pentru cicatrice... dar nu stiu cat costa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jun 29 2007, 02:12 PM
Post #3849

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Fetele, vin si eu in vizita la voi daca ma primiti.

De obicei nu am probleme cu acneea, doar cateva cosuri tupeiste in perioada dinainte si in timpul ciclului.

Insa acum (cand NU sunt in perioada aia) nu stiu ce Dumnezeu se intampla de vreo saptamana, sunt efectiv plina de cosuri, pe toata mocuta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Nu pot sa-mi explic de ce (nu iau anticonceptionale, nu am o perioada stresata rau, nu mananc mai gras, nu am pus produse noi pe fata), dar tot ce vreau e sa treaca mai repede.

Va rooog, aveti vreun remediu naturist pentru mine? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 29 2007, 03:35 PM
Post #3850

Membru de Onoare

claudia, poate e de la caldura?

+Quote Post

471 Pages V  « < 383 384 385 386 387 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 10:10 AM