![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De ce diferentele astea de pret fata de Romania? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Salut fetelor,
Tenul meu incepe sa arate mai bine (iau Sotret de 1 luna juma 10 mg/zi) dar... acuma miau iesit niste monstri din aia durerosi pe un obraz ca imi vine sa mor numa cand ii vad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi puteti recomanda ceva crema cu factor de protectie maricel dak ar fi si um pic coloranta ar fi nemaipoment ca eu de vreo 2 ani nu ies din casa fara fdt pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 16-December 06 From: Constanta Member No.: 851 ![]() |
Pentru fetele care au probleme cu luciul fetei, ati incercat IVAMAT de la Ivatherm? Eu il folosesc de vreo luna si sunt multumita; e adevarat ca la munca am aer conditionat, iar acasa e destul de racoare, deci nu prea am treaba cu transpiratia, dar si asa imi dau seama ca sebumul e tinut in frau. Si eu am terminat tratamentul cu Roaccutane si in prezent nu mai folosesc nicio crema ptr acnee, pentru ca dermatoloaga a zis ca nu mai este nevoie. Continui sa iau Yasmin pana la sfarsitul anului si as vrea totusi sa mai folosesc Diacneal de la Avene pentru ca am vazut ca au inceput sa-mi iasa puncte negre pe nas, iar crema asta mi s-a parut o adevarata binecuvantare. Va pup pe toate!!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 181 Joined: 8-April 06 Member No.: 296 ![]() |
Andreica, si mie tot asa mi-a zis, daca platesc in avans cele 4 sedinte achit 500 euro de fiecare, daca vreau separat 750 euro. Eu trebuie sa astept 6 luni dupa terminarea tratamentului cu roaccutane, dar mi-e frica sa nu recidiveze. Mi-a aratat niste poze before-after tratamentul cu fraxel dar nu am vazut rezultatele asa laudate. Andreica, sa ne tii la curent si sper din tot sufletul asta sa fie o solutie pentru ca aproape o sa ma falimenteze. Inca ceva. Este dureros? Ce simti de fapt? Iti da cu solutia aceea albastra pe fata?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 2-July 07 Member No.: 1,885 ![]() |
buna....sunt cam noua pe acest forum...am si eu probleme cu coshurile.....poate nu asa grave ca altii...dar am un complex de inferioritate din cauza lor....si m-am decis sa citesc din cazurile altora, deoarece cu sfaturile medicilor dermatologi m-am lamurit (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ; in afara de zynerit nu stiu sa recomande altceva....nu spun ca nu mi-a mers dar nu a avut rezultate stralucite. coshurile imi apar pe frunte in jurul nasului si barbie.... am pori dilatati... exces de sebum si pcte negre mai ales pe nas...si marea problema care ma deranjeaza pe mine este ca dupa ce ma spal pe fatza (acum folosesc un gel de curatzare de la artistry de la amway) mi se inroseste fatza si mi se irita zonele unde am avut coshuri, acum practic fiind doar pete sau cicatrici...nici nush cum sa le numesc. am folosit tot felu de creme impotriva coshurilor....si skinoren si de la farmec si de la avon....o gramada...nici una nu mi-a ajutat din pacate. am citit la mai multe persoane despre aceea crema brevoxyl....si sunt curioasa daca chiar da rezultate. eu imi doresc sa scap de aceea rosheatza dupa ce ma spal pe fatza...sau pur si simplu ma ud cu apa. va multumesc anticipat
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
[quote name='Bacardi_Girl' date='Jun 15 2007, 11:50 AM' post='101470']
Ioanat pudra pe care o am eu e cea mozaic translucida. Si cum e creionul ala?E bun? Este ok,il fol doar in combinatia cu Fdt, si uneori seara prin casa.Am obs ca usuca putin. Eu dupa o luna de Glycon sunt bine, adica inca mai am cosulete care mai apar razlet,dar nu mai sunt monstrii dureroris de pe gat si obraji.In mom de fata m doar unul micut dureros pe obrazul drept,da care sper sa treaca repede.M-am expus si la soare si am fost ok, nu f mult,dar indeajuns.Ieri de ex am stat la orele de varf, e adev ca aici nu erau decat vreo 30 de gr,dar oricum am stat de pe la 11,30 la 17,30,dar catunci cand nu eram in apa stateam acoperita pe fata si chiar m-am dat cu glycon cat am stat la soare,daca tot se zice ca are factor de protectie. Am sa incerc sa fac poze zilele astea si sa le pun pe cele dinainte de Glycon si cele de dupa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
mariuca (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si mie mi se inroseste pielea daca ma spal cu apa si asta pt ca apa contine clor care irita pielea. ar fi bine sa folosesti un produs care nu necesita clatire cum ar fi o lotiune micelara (SENSIBIO, SEBIUM H2O de la BIODERMA) si apa termala pentru desensibilizarea tenului. iar daca pielea ta reactioneaza asa la apa e posibil ca brexoxylul sa te irite si mai rau.
ioana ce bine ca iti merge cu glycon, eu tot nu vad rezultate dar ma rog, nici nu o aplic de 2 ori pe zi ci o data la cateva zile pt ca altfel ma irita prea tare. sunt curioasa sa vad poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bacardi ar fi bine sa fie 2-300 sedinta aici pt ca asa mai trag si eu sperante... nici nu stiu cate sedinte mi-ar trebui mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , gaurelele mele nu sunt adanci dar sunt f multe.. doar 3-4 sunt mai adanci.. bafta andreica, sa ne spui cum e dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,ce bine era daca aveai si niste poze before and after, nu cu toata fata ta ci localizat ca sa ne dam si noi seama ce-a fost si ce-a ramas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . oricum bafta multa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fetelor, eu nu am dat bir cu fugitii!!! Va citesc constant, numai ca de bagat in seama prea des nu ma mai bag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu inca folosesc retin pentru mentinere....si ma mai dau zilnic doar pe locurile care nu-mi convin mie!!! Cosuri mari si dureroase nu mai am....doar in perioada vesela (care se cam apropie) imi apar unele fooooooarte micute! Dar inca ma mananca degetele cu punctele negre si am reusit sa-mi fac niste semne de ti-e mai mare dragul de ele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine am iar programare la cosmetica....sa ma mai killareasca putin si o profesionista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ultimile doua saptamani m-am dus periodic la plaja, fara nici un fel de problema cu retin-ul....chiar ma mai dadeam si dimineata pe unele puncte!! Si am o problema......inca nu am incredere in cremele cu fp pt fata, chiar daca o am pe aceea de la Paula....am folosit-o doar de doua ori, in rest raman doar cu un strat de pudra cu fp 15! Eu va pupacesc si sper sa va fie bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
geoo esti foarte curajoasa daca stai la soare dupa ce dai cu retin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si nu ai decat fps 15, inseamna ca ai si piele rezistenta... eu cred ca as fi prajita precum un ou ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . dar nici eu nu mai am incredere in cremele cu fps pt ten pt ca toate imi provoaca puncte negre, pori super dilatati si cosuri, asta e, stau fara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
uai nici eu nu prea am incredere in cremele cu fps ca vara trecuta imi arata destul de bine tenul si dupa ce am folosit o crema de la avon cu fps miau aparut o groaza de cosuri nu is sigura ca numai crema a fost de vina dar sigur a ajutat macar um pic cosurile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acuma ma tot interesez de creme am vazut ceva la Avene dak nu o sa ma multimeasca aia cred ca o sa merg la plaja cu fdt ca am de la Estee Lauder si nu curge de pe fata chiar dak intri in apa numai ca are fps doar 10.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 03:42 PM |
|