![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,eu mai am extrem de putin si termin tratam.u antibiotic(Unidox Solutab).Am luat intai 2 sapt zilnic,,apoi la 48h,iar acum la 72.E drept ca n-au mai aparut "monshtri" absolut deloc,dar tare mi-e teama sa nu recidiveze.Intentionez sa intru pe anticonceptz.luna asta,poate am noroc sa mai diminueze si astea acneea...
Intrebare:e ok sa aplic fdt si pudra peste lotiune de plaja(am de la vichy,cu factor +50,speciala pt fatza)Se "aseaza" bine,dar ...e ok? Cu ce va "aparati" de soare in perioada asta ? va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
bebe maria, eu m-am tinut de Glycon, am inceput cu o seara da una nu, apoi in fiecare seara si din a treia sapt dim si seara, nu mi-a provocat nici o alergie sau vreo iritatie.
Uite aici pozele cu inainte si dupa. http://s159.photobucket.com/albums/t142/ioanat/Glycon/ Nu-s f reusite ca mi le-am facut singura,dar sper sa se vada cat de cat. Oricum inca sunt pete se vad si mai ales focalizate de aproape si mai si.Asa fara lupa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu se vad f mult, de multe ori ies pe strada doar data cu baton corector si pudra. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
bebe maria, eu m-am tinut de Glycon, am inceput cu o seara da una nu, apoi in fiecare seara si din a treia sapt dim si seara, nu mi-a provocat nici o alergie sau vreo iritatie. Uite aici pozele cu inainte si dupa. http://s159.photobucket.com/albums/t142/ioanat/Glycon/ Nu-s f reusite ca mi le-am facut singura,dar sper sa se vada cat de cat. Oricum inca sunt pete se vad si mai ales focalizate de aproape si mai si.Asa fara lupa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu se vad f mult, de multe ori ies pe strada doar data cu baton corector si pudra. Bravo ioana, super, sa continui cu glycon daca iti face asa bine... nici eu nu renunt dar nu pot sa dau asa des cum ar trebui, sper sa isi faca efectul si asa mai incet. |
|
|
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar Ioanat,Glycon a facut minuni pe tenul tau! Chiar o imbunatatire! Super! Tine-o tot asa!
Acum ma pui pe ganduri parca s-o cumpar si eu. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 2-July 07 Member No.: 1,885 ![]() |
ioana intr-adevar crema glycon a facut minuni pe fatza ta....de cat timp o folosesti? si cum ai achizitzionat-o? si inca o intrebare.....folosesti intocmai pasii care sunt recomandati pe net?"Recomandam laptele demachiant Plant Activ cu ulei de catina , care datorita pH-ului sau usor acid, pregateste optim pielea pentru actiunea cremei"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ioana, bafta in continuare cu glyconul! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
geo, foarte rau ca ne-ai parasit acum ca ti-ai facut piele mumoasa! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ai grija totusi cu soarele, probabil ca da, ai piele rezistenta si efectele nu se vad imediat, dar in timp, in mod sigur o sa fie! si SPF-ul, din cate stiu eu, protejeaza de razele UVB, nu si UVA, care sunt mult mai profunde, iar la plaja mai ales, ti-ar trebui protectie pt ambele. verifica totusi ingredientele.. nu stiu daca e bine sa ne dam cu fdt la plaja..doar sa fiti sigure ca este waterproof, altfel riscati sa curga si sa aratati horror (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) sau nu intrati deloc in apa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mie Maximum Cover de la EL, pe care pe cutie mi se pare ca scrie ca este waterproof, imi curge ceva de speriat..intr-o perioada mai depresiva, din cauza unor probleme de-ale mele, cand m-a apucat plansul, am putut observa asta live si pe pielea mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noroc ca eram acasa.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Andreica zi-mi si mie te rog cat de adanci sunt semnele tale? daca aplici fond de ten se mai vad? Crezi ca poti face o poza mica la zona problematica din mom asta si apoi de la sf tratamentului cu fraxel? Merci
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
ioana intr-adevar crema glycon a facut minuni pe fatza ta....de cat timp o folosesti? si cum ai achizitzionat-o? si inca o intrebare.....folosesti intocmai pasii care sunt recomandati pe net?"Recomandam laptele demachiant Plant Activ cu ulei de catina , care datorita pH-ului sau usor acid, pregateste optim pielea pentru actiunea cremei" Mariuca, am cam 1,5 luni de cand folosesc Glyconul.Mie mi-a c-dat cineva crema si mi-a trimis-o,fiinca nu-s in tara si nu, nu am folosit in combinatie cu Plant Activ ci cu un al demachiant. De folosit am folosit exact cum scrie, in prima saptamana o seara da una nu, a doa sapt, in fiecare seara si din a treia sapt si dimineata si seara. Sper sa isi faca si pe mai departe efectul, s a nu mi se obinuiasca fata cu ea si sa revin ca la inceput. Multumesc fetele pt incurajari,chiar am nevoie, mai ales ca la mine cand sunt in stres fata e cea mai afectata ca-s tot timpul cu mainile pe ea . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 2-July 07 Member No.: 1,885 ![]() |
ioana... daca folosesti de abia o luna jumate esti pe drumul cel bun zic eu....pt ca pe site-ul unde este prezentata aceasta crema scrie ca in cam 3 luni se vad asa rezultatele k-lumea.....asa k fii tare si tzine de ea....o sa o cumpar si eu sa vad care-i treaba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
La mine Glyconul nu mi se pare ca a avut prea mult efect si cred ca m am dat cam 2 luni jumate. Dupa aia am facut prima sedinta de fraxel si m am oprit.
Michelle, de durut doare fraxelul, dar suportabil. M-a durut incomparabil mai rau peelingul, imi venea sa urlu de durere. Ca sa nu mai spun ca dupa fraxel, cam dupa 2 zile, se poate iesi din casa. Dupa peeling a trebuit sa stau o saptamina in casa, pina mi a picat coaja aia care se formeaza. Dupa fraxel nu se face coaja din aia ca la peeling. Si, da, se da la inceputul sedintei cu o solutie albastra, pentru ca fraxelul citeste doar portiunile date cu solutia asta. Dar, dupa sedinta, te spala cu o solutie speciala si se ia toata albastreala. Dupa prima sedinta nu mi se pare ca vad nici o diferenta, dar sper sa vad dupa citeva. Dna dr spunea ca sigur o sa fie diferente vizibile, dar, sincer, nu prea mai cred in nimic. Din cite stiu eu, si in afara sedinta de fraxel costa la fel, daca nu mai mult. Inainte sa ma duc la prima sedinta, am cautat un pic pe net, sa vad si eu care e treaba cu fraxelul asta si am gasit si filmulete, si forumuri din afara, pe tema asta. Daca pun mina pe un aparat foto digital, fac si poze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 03:49 PM |
|