IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 388 389 390 391 392 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Philia
post Jul 14 2007, 02:39 PM
Post #3891

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

roxuta...da ne detalii daca vrei sa te ajutam.
ca daca vii si ne spui sa ai cosuri si incepi sa plangi,nu o sa putem sa zicem nimic.
Go to the top of the page

+Quote Post
17girl
post Jul 14 2007, 08:29 PM
Post #3892

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

buna... ce mai faceti? eu am descoperit o potentiala cauza a cosurilor mele .. am ovare polichistice si momentan fac un tratament cu anticonceptionale.. dupa 3 luni trebuie sa merg la control (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si sa vad cum o sa fie... nu pot spune ca am multe cosuri dar am asa o obsesie sa am un ten perfect uniform (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

crema melkfett de galbenele e comedo?

+Quote Post
Cindy
post Jul 15 2007, 09:52 AM
Post #3893

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

hey! long time, no see! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce ai mai facut intre timp?
eu stiu o tipa care avea chisturi si avea foarte multe cosuri, iar dupa un tratament cu anticonceptionale (bine, o mai fi folosit ea si altceva, nu stiu exact), are un ten perfect curat.

+Quote Post
roxutza
post Jul 15 2007, 11:15 AM
Post #3894

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,939

Oki...Am acnee de la 12 ani si acum am 17.Am fost la 3 dermatologi si nu au reusit sa faca nimik pt a-mi imbunatati situatia.Am folosit Zyneryt ,Skynoren,Retin-A dar n-au folosit.Mi-au dat si doxicilina dar nu o pot suporta k sunt sensibila la stomac.Am pielea fffff. grasa .Am folosit acum 2 ani crema de la gerovital Plant si mi-au trecut toate cosurile.Aveam o fatza super.Dar acum nu se mai fabrica crema de-aia k a aparut noua gama Stop Acnee care nu ma ajuta cu nimik.Dak poate cineva sa ma ajute sa gasesc o crema asemanatoare cu cea de la gerovital plant ar fi super.Sau alte sfaturi ar fi binevenite.
Am trim celalalt mesaj num-asa sa vad dak imi raspunde cineva.Mersi mult k mi-ai raspuns.A..si vreau sa zic k am folosit ceva masca de argila dar numa de la Aslavital si n-a fost buna.Poate imi ziceti ceva firme mai bune pt argila.Please ajutati-ma! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
geoo
post Jul 15 2007, 01:22 PM
Post #3895

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Roxutza, e foarte ciudat ca te-a ajutat crema de la gerovital si nu Retin-ul care are o forta de patrundere si vindecare muuuult mai mare decat orice produs dermatocosmetic! Rugamintea mea pt tine ar fi ca tu sa te duci la un ecograf si sa faci o mica inspectie a stomacului, tiroidei si a ovarelor!!! E foarte posibil ca dereglarea hormonala de la inceputul pubertatii sa fi cauzat alte probleme care sa aduca dupa ele si acneea!!! Desi stau si ma gandesc ca daca te-ai dus la dermatologi, in primul rand ei trebuiau sa ceara astfel de investigatii si mai apoi sa dea tratamentul!

+Quote Post
georgias
post Jul 16 2007, 11:09 AM
Post #3896

Musafir

Mda, deci aveam niste nici cosulete in obrazul stang, si de, am zis ia sa umblu eu putin acolo (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si maare greseala am facut ca acum am o buba de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Acum trebuie sa astept sa se refaca tesutul si bineinteles sa nu mai umblu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
denis_pericol_pu...
post Jul 16 2007, 02:35 PM
Post #3897

Contaminat
*

Member No.: 1,947

eu am folosit zineryt si este f bun ptr cosuri nu are reactii adverse asa scrie pe el costa 260.000 si e f bun am citit la mai multe fete ca el usuca fata parerea mea e ca usuca fata ptr ca va dati f mult am avut probleme f grave cu cosurile si eu recomand zineryt.

+Quote Post
michellemary
post Jul 17 2007, 08:35 AM
Post #3898

Dependent

Member No.: 296

Andreica, cred ca ai fost deja la a doua sedinta de laser. Cum a fost? Se vede vreo imbunatatire?

+Quote Post
angeldust
post Jul 17 2007, 10:16 AM
Post #3899

Musafir

Fetelor eu intru pe aici doar cand am probleme, rusine sa imi fie. Am avut o perioada destul de lunga slava domnului fara evenimente majore si m-am gandit ca deh...am scapat de stres. Stiti cum sunt eu, nu ma stresez pt un cosulet doua sau niste puncte negre. Dar acum iar a luat-o tenul meu razna urat si am inceput sa ma cam panichez. Nici cu 3 straturi de fond de ten nu reusesc sa acopar tot si asta in dictionarul meu inseamna GRAV.

De ultima oara cand am scris am folosit tot Hyseac care nu prea face mare lucru pentru mine. Zilele trecute mi-am luat iar Keracnyl...ca asta tin minte ca m-a ajutat cat de cat. Habar nu am ce sa mai incerc. Imi propusesem sa imi iau Glycon dar in toamna. Daca totusi nu vad nici o ameliorare, cred ca mi-l iau acum. Ca in rest cred ca le-am incercat pe toate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 17 2007, 02:06 PM
Post #3900

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Angel dar eu am vazut poza cu tine si nu pareai sa ai absolut nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Later edit: de ce nu incerci si tu borago, Ala zicea ca a ajutat-o... asta pt ca extern nu stiu ce sa-ti recomand, probabil ca stii si tu tratamentele posibile..

+Quote Post

471 Pages V  « < 388 389 390 391 392 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:51 PM