![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
pe cine intere produsele sentia sa ridice mana suuuuuuuuuus....mai suuuus ;D
QUOTE total :offtopic: sediul firmei sentia, de unde as putea sa-mi ridic comanda bioderma e in buc sau in afara orasului? :magandesc: IN Bucuresti, la contact vei vedea adresa corecta: Bdul Agricultorilor numarul (nu mai stiu numarul). Daca esti din Buc iti explic cum ajungi acolo. QUOTE 1 crema ivatherm (cea cu apa termala de la herculane) va priit? adik a hidratat sau ce anume face? 2 crema ducray keranyl, cea de aplicat direct pe cosuri e buna? sau cea icytane tot de la ducray? 3.se gasesc la noi produse neutrogena? 1.angelito stiiieeeee :P..parca ea o are in dulapul magic, dar nus tiu daca a apucat s-o desfaca, dar ne va spune cu siguranta, ct de curand.... 2.prima e pentru ten acneic, tratament, iar cea de-a doua e pentru hidratare, pentru un ten agresat,deshidratat, uscat... 3.da, in farmaciile mari (cel putin in Buc se gasesc sigur). :offtopic:...mai intram si pe dincolo, dar e prea multa mahala....io intru doar sa citesc, si mult prea rar sa sciu....apoi, se incarca asa de greu, ca parca vad cum imi creste parul din cap, pana imi deskide o pagina,ceea ce ma dispera >:(. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Fetelor, eu am incercat viarianta "minimalism total", si la mine nu merge. Adica fara creme, fara nimic. Pielea mea e si foarte sensibila si se si deshidrateaza foarte usor (in ciuda faptului ca-i grasa :-), deci nu am ce sa fac decat sa ma tot cremuiesc...
17girl, crema Ivatherm e buna, teoretic e antiacneica, hidratanta si calmanta. Intr-adevar e calmanta, hidratanta, cel putin pe vremea asta, nu prea, iar efectul antiacneic nu am avut cand sa-l constat ca am folosit-o prea putin (cum eu sunt in tratament nu mai folosesc decat creme foarte hidratante). Oricum face pielea fina, si are si o compozitie ok, eu spun ca merita incercata, dar nu trebuie uitat de crema hidratanta. Crema Keracnyl nu se aplica numai pe cosuri, ci pe toata fata, eu am incercat-o si mi-a placut (desi mirosul m-a cam deranjat, dar se duce repede si oricum eu sunt foarte sensibila la mirosuri). Se poate sa simti asa niste piscaturi la inceput cand o aplici, dar eu, desi am tenul foarte sensibil (repet), n-am avut probleme cu ea. Mie mi-a placut pentru ca avea o textura ok, intra in piele repede fara sa faca scuame (cum am patit cu multe altele, gen Cleanance K si Clean-AC de la Avene si multe produse din gama Sebium) si a avut rezultate destul de bune (intr-o perioada am folosit Keracnyl, crema Akneil de la Aboca si ulei pur de tea tree si chiar arata tenul super! pacat ca acum nu mai am ulei din ala, era adus din afara). Ictyane e o crema hidratanta si emolienta pt ten uscat (dar e necomedogena, se poate folosi pt orice tip de ten), nu are rol de tratament in probleme de ten gras si acnee. Dar oricum e o crema buna, mie imi place mult. Produse Neutrogena se gasesc la noi in farmacii, dar nu game pentru ten cu probleme (eu cel putin n-am vazut). Sweetie, daca ai si probleme hormonale s-ar putea sa ai manifestari de genul: ciclu menstrual neregulat (sau chiar dereglat), dureri de burtica, pilozitate in exces etc. Bineinteles ca cel mai bine este sa mergi la medic si sa faci analize (ginecologice si endocrinologice). Eu am avut lotiunea Tea Tree Water, e agreabila, dar fara efecte spectaculoase (cel putin in cazul meu)... Amicutz, cum zicea si Ciresica, e bine sa folosesti Retin-A si Skinoren numai seara, si eventual alternativ, macar pana vei vedea cum reactioneaza tenul la tratament. Si nu uita de crema hidratanta! Cat despre cremele matifiante, offff, grea lupta :D! Eu pana acum am fost cat de cat multumita de Zeniac de la Led (dar am impresia ca nu se mai gaseste la noi), in rest, n-am observat cine stie ce rezultate. Folosesc hartiute matifiante si cam atat... As vrea sa incerc baza matifianta de la Sephora, am vazut ca multe fete sunt incantate de ea, dar sa vedem cum reactioneaza pielea mea super deshidratata. Si da, Sweetie, este foarte posibil sa ai tenul gras si (foarte) deshidratat, se intampla de fapt foarte frecvent - gras inseamna un ten bogat in sebum=grasime, lipide, in timp ce deshidratarea vine de la lipsa de apa. Deci bea multa apa si foloseste o crema hidratanta (mai ales seara, cand nu iesi din casa, pt ca daca e foarte frig afara nu se recomanda crema hidratanta, ci emolienta). :-* P.S.: scuze pentru lungimea postului, incerc sa respect regulile de editare ;)! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
mai am un strop de ictyane si vreo doi stropi de hydrabis....si nu stiu ce sa-mi mai iau ??? sa incerc sebium, sa incerc ivatherm, sa continuu cu ictyane......habar nu am :(..uff...
...adica sensibio, am vrut sa zic, da' mereu le incurc :rusinosul: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Ahhh..ca tot vorbiti de cremute. Am si eu o problema.
Cum se stie deja Skinoren agreseaza un pic pielea dar dermatologul mi-a recomandat pentru piele grasa, activa o crema - fluida. Nu-i vorba nu imi mai straluceste deloc fata si in conditii normale este bestiala sub machiaj dar simt in jurul gurii si pe frunte ca ma tine pielea. As lua si eu de la Bioderma o crema. Am sa ma uit pe site sa vad. Aveti sfaturi totusi? :( Sa le folosesc paralel. Si Elena, pe mine ma intereseaza Bioderma. Cum fac si ce. Dar o sa te mai intreb cand voi dori sa comand. Pupice |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Ciresica, angelito va multumesc mult pentru raspunsuri. :-*
Eu am mai folosit Skinoren la indicatia medicului, il foloseam zilnic dimineata si seara si nu mai dadeam cu nimic altceva pe fata (nici crema hidratanta, nici cu factor de protectie) si nu am avut nici o problema. De fapt nici la Zineryt nu am avut nevoie de crema hidratanta, din punctul asta de vedere tenul meu a reactionat f bine. De cand am inceput Retin-a -ul am inceput si crema hidratanta pentru ca s-a simtit clar nevoia acesteia si mai ales pentru ca am citit toate avertismentele voastre. Ce ma deranjeaza e ca pana acum nu prea vad cine stie ce rezultate, cosuri continua sa imi apara iar punctele negre sunt cam tot acolo. Sper ca daca folosesc in paralel si Skinoren macar nu or sa mai imi apara cosuri si o sa arate cat de cat decent fata mea pana isi face Retin-a ul efectul asupra punctelor negre. La voi cam cat a durat pana s-au vazut rezultatele? Si inca ceva, chiar ati scapat de punctele negre? Ca pe mine astea ma omoara, cosurile le tin in frau si cu alte produse Gata, ma opresc ca am scris un mesaj lung lung cat o zi de post :D Pupicei multi pentru toata lumea Amy |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
merci mult mult pt raspunsuri :-*(angelito, elle_ni, aureliapanait & co.) Elle_ni, nu stau in buc. dar vin zilele astea pe acolo si vreau sa-mi i-au si produse bioderma (la mine in oras nu stiu de ce nu se prea gasesc)
Chiar ma gandeam ce magazine misto mai sunt? Mall Vitan , Orhideea ... nu mai stiu k n-am mai fost de 29560 de ani :frustraree:.... help me ... pe unde sa ma mai plimb? Pupici and hugs and :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
bioderma le gasesti in farmacii...e bine sa eviti totusi farmaciile din mall si orhideea deoarece practica preturi mult mai mari
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
:offtopic:. am vazut k sunt o tona de produse misto la beauty shop dar nu stiu unde-i magazinul? nu stie careva?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
in Bucuresti: in mall-ul din Vitan, in Plaza Romania, pe Magheru, in Orhideea.
poate mai sunt si altele ... |
|
|
![]()
|
|
merci mult mult mult!!!! pup & hugs
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:19 PM |
|