IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 389 390 391 392 393 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
angeldust
post Jul 17 2007, 03:36 PM
Post #3901

Musafir

Pai pozele nu sunt chiar asa recente. PRobleme am de vreo 2 saptamani doar.
Sa vad...maine imi fac inventaru si sa vad ce mai imi iau..ceva apa termala, ceva suplimente draku stie...
Mi s-a acrit. Vreau transplant de piele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ioanat
post Jul 17 2007, 06:42 PM
Post #3902

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

Salutare tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .Nu vreau sa ma ia gura pe dinainte, dar inca ma mentin bine dupa Glycon,deja mi-am c-dat a doua cutie de Glycon pt august.
Duminica am stat la soare, pe fata imi dau doar cu Glycon, nu am fost sa-mi cumpar altcefa cu factor de protectie,dar ocium nu prea stau cu fata la soare,doar ce ma prinde in apa, ca in rest imi pun ceva pe fata.Pb cau care ma lupt in schimb este excesul de sebum de pe frunte,nu-s ce sa-i mai fac.Abia acum a inceput sa fie mai cald pe aici,dar si pana acum tot imi lucea fruntea, ma du acum cu pudra si dupa max 2 ore tb iara a ma pudrez daca nu vreau sa fiu pe post de bec.
Voi ce folositi pt asa ceva?
Eu inafara de creion corector si pudra pt a tine in frau sebuumul nu mai fol nimic, simt ca e prea incarcata fata si daca tot nu necesit,de ce sa nu profit, la iarna am sa ma dau daca e nevoie ,fiinca oricum cu semne rosiatice am ramas.
Si al meu sot se mira cat de bine mi-a facut crema,chiar si pe spate imi spunea ca mi-au disparut din cosulete.
Sper din tot sufletul sa nu se obisnuiasca pielea cu Glyconul si sa nu-si mai faca efectul.
De Dana mai stiti ceva, a nascut?

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 17 2007, 06:47 PM
Post #3903

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

A nascut 2 bebe superbi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Angel si euuuuuuuuuuuu (vreau transplat de piele:) )

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2007, 07:16 PM
Post #3904

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

DA DA DA, si eu vreau transplant de piele, eventual de la Scarlett Johansson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angel, daca folosesti crema cu protectie solara dimineata, nu este nici o problema in a folosi Glycon`ul seara..eu nu am avut pana acum nici o problema cu tratamentele de genul asta pe timpul verii. Sau daca este ceva de moment, poti sa folosesti cum spunea si Denis_pericol_public (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zineryt, ar trebui sa isi faca efectul foarte rapid..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxutza
post Jul 17 2007, 09:17 PM
Post #3905

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,939

Ti-am urmat sfatul si m-am dus la endocrinog...Sper sa rezolv ceva mai tre sa-mi fac nishte analize dar cred k dereglarea hormonala e cauza totusi.....Mersi mult geoo esti o scumpa k m-ai ajutat.Dar ceva produse cosmetice cu care sa-mi ingrijesc fatza nu poa' sa-mi spuna cineva?

Am fatza tare grasa

Please help me!!!!!!!I'm desperate..Imi stric in fiecare an vacanta din cauza cosurilor.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sper k macar la anu sa nu mai fie asa

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2007, 10:44 PM
Post #3906

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxutza, stiu ca e destul de dificil pentru ca sunt foarte multe pagini, dar incearca sa citesti ce s-a scris pe aici, sunt sigura ca o sa gasesti foarte multe lucruri interesante si o sa poti sa decizi chiar tu ce ti se potriveste mai bine..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
geoo
post Jul 18 2007, 05:09 PM
Post #3907

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

rox, eu pe scurt o sa-ti spun ce m-a adus pe mine intr-o stare cat de cat acceptabila:

Bioderma - Sebium H2O
Paula's Choice - 2% BHA Liquid (asta nu se gaseste in Ro)
Ivatherm - Crema pt ten gras cu tendinta acneica
Jojoba Oil
si aspirina cu iaurt (folosita ca masca + scrub) - si pe asta o cam fac zilnic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
SI RETIN pe care il folosesc de 2 ori pe saptamana sau in perioada aia nasoala a lunii....cand fac figuri

+Quote Post
andreica
post Jul 18 2007, 09:39 PM
Post #3908

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Da, Michelle, vineri, pe 13, am facut a 2 a sedinta de fraxel. Deocamdata nu prea imi dau seama cum sunt, pt ca tre sa treaca o perioada de timp pina creste colagenul (asta e ideea, acolo unde intra fasciculul de lumina a laserului stimuleaza producerea de colagen si umplerea din interior a gaurelelor). Desi, mi se pare oricum ca un pic mai bine sunt. Mi a zis dna doctor ca, cel putin, 6 sedinte imi face. Deci mai am o gramada. Pe 3 august urmatoarea. Din 3 in 3 saptamini.
Eu am citit pe internet ca daca nu se fac sedintele de fraxel la intensitate f mare, nu prea au efect vizibil si ca doctorii nu prea stiu cum sa foloseasca aparatul, pt ca e destul de nou. Cel putin la noi. Am inteles ca intensitatea maxima e 70 si mie mi a facut prima data cu 40 si dupa aia cu 50. Spunea dna dr Leventer ca i a facut cu intensitate mare de la inceput fratelui Mihaelei de la receptie, care avea niste cicatrici f adinci.
Sincer, cam cred ca totul e o bijbiiala, nici dna dr nu stie prea bine daca chiar are efecte vizibile sau nu si dupa cit timp. Prima data, cind m am dus la consultatie sa ma programez la fraxel, mi a spus ca o sa imi faca 4 sedinte si, daca dupa aia, in fctie de rezultate decid eu ca mai e nevoie, mai facem 2 sedinte. Acum spune ca imi face musai 6.... Din ce am mai citit, tot pe net, rezultate vizibile cit de cit apar dupa a 3 a sedinta.
Va tin la curent, oricum.

+Quote Post
17girl
post Jul 19 2007, 02:10 PM
Post #3909

Incurabil

Member No.: 185

eu sunt ok cu tenul... mai putin vreo 2 pete care nu cred ca trec de la anticonceptionale, nu? oricum am fost si plecata la munte unde e cam imposibil sa imi ingrijesc tenul ca acasa si s-a vazut... ceva pt pete eficient stie careva?
eu folosesc masca cu aspirina si apa o data la doua zile pt ca stiu ca acidul salicilic deblocheaza porii.... dar la un moment dat imi provoca cosuri... ce-i drept atunci o amestecam cu miere... si mai am o masca de la Cattier se cheama"masque a l`argile verte" (si am si cu argila roz)... dupa ce o folosesc pielea are un aspect f fain, mat si uniform.. intins

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 19 2007, 07:12 PM
Post #3910

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Despre fraxel:

Laserul Fraxel, ultima invenţie īn domeniul esteticii faciale, vindecă in proporţie de 70% toate tipurile de cicatrici fară intervenţie chirurgicală şi fără īngrijiri speciale.

Īncepānd din luna iulie a acestui an, clinica de dermatologie Dermastyle a adus īn Romānia laserul Fraxel, cea mai nouă tehnică īn domeniul esteticii medicale. Folosind lumina fracţionată, noul laser Fraxel ajută la modificarea īn profunzime a dermului, generānd noi celule care repară ţesutul deteriorat şi care duc la ameliorarea structurii pielii.

Folosind această metodă de recontrucţie, bazată pe lumina fracţionată, noul tip de laser vindecă cicatricile cele mai profunde ale pielii īn proporţie de 70% īn funcţie de gravitatea lor, īn cazul cicatricilor superficiale rata de vindecarea fiind de 100%. Pentru ca rezultatele tratamentului să fie cele scontate, trebuie efectuate un număr de patru sedinţe la un interval de o lună şi jumatate, preţul unei şedinţe fiind de 700 euro.

Noua tehnologie pentru tratarea cicatricilor este non-invazivă, nu arde pielea şi nu necesită o īngrijire specială, imediat după efectuarea tratamentului, pacientul putānd aplica orice fel de machiaj, sau se poate chiar bărbieri.

“Noul tip de laser este de zece ori mai rapid decat un laser obişnuit, ceea ce īnseamnă că faţa şi gātul pot fi tratate īn maximum 25 de minute, fără anestezie. Īn urma tratamentului cu Fraxel rezultatele se văd īntr-o lună, iar cicatrizrea este extrem de rapidă, chiar imediată, īn comparaţie cu alte metode.“ a declarat Dr. Mihaela Leventer.

“Īn doar cāteva şedinţe se obţine o suprafaţă cutanată proaspătă, uniform colorată, catifelată, fără pansament, fără rană şi fără durere” a adăugat Dr. Mihaela Leventer.

Cicatricile cauzate de accidente, acnee, arsuri, boli sau infecţiii sunt leziuni foarte grave ale pielii, uneori foarte greu de vindecat, care au īn general repercursiuni majore asupra psihicului celui afectat, uneori ele manifestāndu-se chiar la nivel simptomatic. Noua tehnică Fraxel reuşeşte să recontruiască dermul īn profunzime, generānd creşterea unuia nou fără a implica durere sau o perioadă recuperatorie.

Remodelarea cicatricilor continuă după īncheierea tratamentului, astfel īncīt pacientul se prezintă ameliorat la 12 luni de la ultima şedinţă cu Fraxel. Colagenul nou format este mai rezistent şi mai elastic, efectul de īmbunătăţire a texturii pielii fiind permanent şi nu unul tranzitoriu ca īn cazul utilizării unei substanţe de umplere care se metabolizează. Pentru cicatricile de acnee cu aspect de vīrf de ac, Fraxel este singura soluţie. Toate tipurile de piele răspund bine la tratament.

Pe lāngă tratarea multiplelor tipuri de cicatrici, tratamentul cu laserul Fraxel substituie cu succes şi liftingul facial, īn Statele Unite observāndu-se īn ultimul timp o scădere a cererilor pentru această intervenţie. Īn prezent, sisteme similare laserului inventat de americani există şi īn clinici din Germania, Franţa, Belgia şi Olanda, o sedinţă costānd īn jur de 2.000 de dolari.

+Quote Post

471 Pages V  « < 389 390 391 392 393 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 03:37 AM