![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Ce frumos suna, ar fi bine sa fie si adevarat ! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ideea e sa nu te descurajezi daca nu vezi rezultate spectaculoase dupa cele 4-6sedinte pt ca se pare ca asta actioneaza pe termen lung deci starea o sa se imbunatateasca pana peste 1 an de la fraxel
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, intr-adevar, suna foarte bine, cu exceptia costurilor! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Andreica, nu te descuraja! Sunt sigura ca o sa fie mai bine! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cum mai esti, momentan? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-July 07 Member No.: 1,939 ![]() |
oki mersi mult geoo o sa incerc cate ceva de la tine dar Retin-A chiar nu-mi face nimik..nush de cedar cum se face aspirina cu iaurt este ceva la farmacie sau o prepari tu?
tre sa urmez si sfatul lui sweet_girl si sa mai citesc ceva de pe-aici........dar simt k ma doare capul de la atatea pagini. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o sa gasesc o gramada de creme si lotiuni si nu stiu pe care sa le-aleg (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ivathem unde pot gasi?In farmacii sau si in magazine?Si Biotherma e pt cosuri ?nu-mi spui dak te rog frumos ceva info de pe cutie ce scrie exact la indicatii adica pt ce e exact?plssssssssssss sweet_girl nu-mi spui te rog tu cam ce folosesti plssss k vad(din poza) k totusi fatza ta e frumushik:) si poate ma poti ajuta si pe mine stiu ca ai scris cam ce folosesti dar m-ar interesa tratamentul complet oki?dak vrei.....va tzuc pe toate |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxutza, in poza aia nu e sweet, e kiera nu stiu cum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sweet e sigur si mai frumoasa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
masca cu iaurt si aspirina o prepari tu singura. ai nevoie de 1 aspirina simpla (netamponata, sa-ti spuna fetele care e mai buna) si 1-2 lingurite de iaurt simplu (danone de ex) si o lasi pe fata 20-30 min |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Fata mea incepe sa arate mai bine tot imi ies cosuri dar e mai bine chiar mult mai bine. Urasc cosurile astea sper sa dispara odata. Ieri am cautat in doua farmacii sensiblu Bioderma Sebium H2O dar nu am gasit o sa mai caut pe luni pana atunci vad eu cum ma descurc cu ce mai am pe acasa.
roxutza, Bioderma Sebium H2O - e un demachiant special pt pielea grasa si cu probleme Sébium H2O is a micelle solution that uses an original micro-emulsion system to remove dirt. It is designed for the everyday cleansing and purifying of teenage, combination and oily skin, and oily, problem skin. Consisting of non-irritating, purifying agents, Sébium H2O gently cleanses the skin and regulates excess sebum. Gama Ivatherm o gasesti in farmacii (de ex in sensiblu si help net) Eu am mai folosit: Retin A , eritroacnol, Isotrexin, Skinoren ( si multe altele dar astea au dat rezultate) O sa iti mai zica si fetele ce parere au si ele si ce tiar recomanda sa folosesti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
florina, eu stiu ca sensiblu nu colaboreaza cu gama de la Bioderma! Incearca in City Pharma.....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
eu am vazut pe www.beaute-test.com ca nu se mai comercializeaza sebium
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut acum 5 minute la o farmacie Donna de la mine... exact asta, ceva cu Sebium si Sensibio. nu stiu daca e ceea ce cautati voi
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,salvati-ma cu un sfat,va rog!
mi-a aparut in barbie si pe obraz cate un cos(cel de pe obraz nu e asa mare),sub piele.E ca un gogoloi,dureros,nu pot stoarce nimik,e ca o umflatura care tot pare ca creste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azi nu sunt nevoita sa ies din casa si e ok,dar ce fac maine? va rog mult,daca aveti vreo idee,ajutati-ma! si eu,ca si angel,postez doar cand lucrurile nu mai merg bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Azi eultima zi de antibiotice si tare mi-e teama de ce va urma.sunt sigura ca va trebui sa iau altceva-anticoncept.sunt o solutie?mai spunea ala ca a folosit ceva intern si a ajutat-o...of,mai fetelor,greu cu cosurile astea blestemate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 03:25 AM |
|