IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 393 394 395 396 397 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
divi2007
post Jul 24 2007, 05:30 PM
Post #3941

Musafir

mie vichy mi a cauzat aparitia cosurilor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

mi am luat produse sa l hidratez si m am trezit cu niste cosuri pe fata abia dupa 2 luni am scapat
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 24 2007, 07:35 PM
Post #3942

Musafir

Simona acum depinde si ce probleme ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Solutiile difera de la persoana la persoana. Normadermu nu m-a incantat iar Dermogentul well...eu una nu l-as folosi pe fatza pentru ca e un extract hidroalcoolic din mai multe chestii si deci e agresiv de-a binelea. Unde mai pui ca lasa si o frumoasa culoare galbena din cauza propolisului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca tu ai descoperit totusi ca Normadermul iti face bine pt problema ta, poti sa il folosesti in continuare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
jolie
post Jul 24 2007, 09:00 PM
Post #3943

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Si mie vichy oligo 25 mi-a facut rau. De la vichy doar samponul si balsamul il recomand, unde intr-adevar am vazut efecte miraculoase.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 25 2007, 10:25 AM
Post #3944

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Mie de vreo cateva zile (de cand am inceput sa stau la soare mai exact) mi-au aparut o gramada de cosuri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tocmai cand eram si eu ok....zdranc! Eu nu pricep cum dracu' vine asta. Inainte daca aveam vreun cos si stateam la soare imediat imi disparea.Acum ma pun la plaja fara nici unul si-mi apar 4-5! Si zonele cu probleme mi se umfla parca si ies in evidenta. Chiar am o stare proasta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mor cand vad pe altele ca nu se dau cu nimic, fac ce le trece prin cap, stau la soare exact cand nu trebuie, nu le apar nici cosuri, nici pete, nimic-nimic, se bronzeaza ok, unele mai stau si cu fdt si n-au nici pe dracu' iar la final se spala si se dau cu o crema care la ingrediente are in locurile fruntase lanolina si tot felul de alcoale....Imi vine sa ma impusc!

+Quote Post
geoo
post Jul 25 2007, 01:35 PM
Post #3945

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

BG stai linistita! Asta e ...trebuie sa o luam asa cum vine, nu sta sa judeci prea mult pt ca te demoralizezi de tot! Nici eu nu am zile mai bune, din cauza caldurii mi s-a inflamat parca tenul, e foarte nesuferit zilele astea! Nici nu ma pot odihni cum trebuie noaptea iar ziua stau numai intr-o caldura...a inceput sa se cunoasca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 25 2007, 01:51 PM
Post #3946

Musafir

BG, ia-ti apa termala de la Avene ca face minuni. Eu am ascultat-o pe Ala si nu regret. Sfatul meu e sa te feresti de soare cat poti, ca-n ultimii ani a devenit nociv. Si mie imi apar cosuri de la soare, de regula, nu prea am, iar de pete sa nu mai pomenesc. Si-mi apar unele mari de tot. Bine ca nu-mi apar pe fata sau cel putin nu se sesizeaza cu ochiul liber. Cand am fost la consultatia aia oferita de Vichy, am vazut c-am multe pete si pe fata, la un aparat din ala cu UV; dar mi-a zis tipa ca sunt normale, asa ca m-am linistit.

+Quote Post
OanaLc
post Jul 25 2007, 02:39 PM
Post #3947

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 711

Buna fetelor,

chiar daca nu am mai scris de mult, va citesc in continuare!
fata mea e tot asa! folosesc de mai bine de doua luni Retin-A si intr-un timp parea mai ok, dar de vreo 2 saptamani tenul meu a luat-o razna! Si chiar nu-mi dau seama de ce! N-am stat la soare decat o singura data, si am fost foarte atenta la ce mananc...

m-am cam impacat cu situatia ca am altele 'pe cap'!
vreau totusi sa va intreb daca credeti ca as putea sa folosesc autobronzantul de la Avene pe fata, avand in vedere ca folosesc Retin-A... merg la o nunta si sunt groaznic de alba, iar de bronzat n-am nici o sansa... so pls help me cu o parere... sau daca ati folosit voi, e si mai bine...

multumesc mult!
va pup

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 25 2007, 09:13 PM
Post #3948

Membru de Onoare

Pai asa mi s-a inflamat si mie zilele trecute Geoo, cand am stat la soare si nici macar nu am stat mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am kilarit azi ca deh....si apoi mi-am facut o masca cu aspirina ca acum sa ma kilaresc iar! Ma razbun tot pe mine ca o bleaga ce sunt dar chiar imi veneau pandaliile cand imi aminteam ce griji imi faceam zilele trecute la plaja si cum restul persoanelor cu care am fost probabil credeau ca sunt o pupaza din aia mironosita ca pe ei ii durea in paispe! Si chiar ma oftic pentru ca inainte de treaba asta aratam chiar ok, nici nu ma mai dadeam cu fdt, doar cu putina pudra sa uniformizez si sa nu-mi luceasca tenul. N-aveam decat o pata maro mai proeminenta (care bineanteles ca-i si acum) pe care o "tratam" cu lamaie dar acum m-am lasat pagubasa.Ma gandesc sa-mi iau o crema din asta gen white si nu mai stiu cum dar asta din toamna.
Rox am apa termala de la Avene, o folosesc de vreo 4 ani cred daca nu mai de demult dar nu-mi dau cu ea decat de 2 ori pe zi, la demachiere da' acuma cand am citit postul tau m-am ridicat de la pc si m-am dus sa-mi pulverizez iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca mai dau o data pana ma culc si nu mi-o sterg sa vad maine daca e vreo imbunatatire.
Acum asta este, stau cuminte vreo cateva zile si sper sa-mi treaca. Maine trec pe la farmacie si-mi iau Photoderm AKN ul spf 30 ca am dat comanda de altceva si astept de vreo saptamana dar se pare ca nu au momentan. Sper sa-mi fie bun si sa ma bronzez cu el ca sa ma las de tot de soare nu-mi vine...e totusi vara. Asta daca nu o sa-mi faca iarasi surprize din astea ca atunci...
Da' oricum va multumesc tare mult ca ma imbarbatati asa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) face tare bine!

Oana parerea mea (nu am incercat autobronzantul) ar fi sa nu te dai cu el. Daca se inrautateste? Mai bine inarmeaza-te cu rabdare si da-ti cu fdt si pudra si acopera cum poti tu mai bine ca o zi n-o fi bai!

+Quote Post
geoo
post Jul 25 2007, 10:07 PM
Post #3949

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

offfff si eu incep sa cedez psihic!!!! Tocmai mi-am tras o killareala buna si mi-am scos niste puncte negre care dadeau sa faca urat!! Daca nu ar fi atat de cald....poate as putea sa tin in frau mai bine situatia, dar cum naiba daca ma trec 50 de ape pana dimineata!!!!! Hmmmmmm.....cred ca in noaptea asta imi iau sticla de avene langa pat!!!! Tare sper ca maine dimineata sa nu am nici o surpriza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 25 2007, 11:18 PM
Post #3950

Membru de Onoare

Am facut si eu o vizita la baie si vad ca situatia se prezinta cam nasol....tenul e tot inflamat de la caldura asta....am mai dat o data cu apa si gata.Astept sa se usuce si ma dau cu crema iar maine dimineata imi fac iar o masca cu aspirina. Sper sa nu se intample nimic si sa-mi mai usuce din tampeniile astea!

+Quote Post

471 Pages V  « < 393 394 395 396 397 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 02:47 PM