![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Nu tre' sa vizitez si endocrinologu'? in mod normal trebuia sa iti spuna sa faci si o vizita la endocrinolog pt verifcarea sistemului hormonal! eu chiar te incurajez sa faci singurica vizita asta...si in cel mai scurt timp! Sa fie lista completa poti face si o ecografie la ovare, stomac si glanda tiroida...sa nu fie cauza undeva acolo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 31-July 07 Member No.: 1,957 ![]() |
va rog sa mi zica cineva daca se ia acneea de la om la om va rog raspunde ti mai repede multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, acneea nu se ia de la om la om, nu este o "boala contagioasa".
Informatii gasesti si in site: Acneea : Informatii generale:CLICK! Prevenirea aparitiei acneei:CLICK! Acneea: Tratamente:CLICK! Acneea: Simptome si cauze:CLICK! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
you're a guy welcome (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . din cate stiu eu, boreade 12 se aplica dupa demachiere si nu se spala nici dupa o jum de ora nici dupa 5 ore. sweet_girl a folosit-o si a fost multumita de ea, poate iti povesteste ea mai multe
dydyku acneea nu este cotagioasa dar daca este provocata de ex de un stafilococ/ streptococ se poate transmite acesta si poate avea ca manifestari si aparitia acneei la persoana care l-a contactat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 31-July 07 Member No.: 1,953 ![]() |
mc mult de raspuns, cat despre demachiere, nu e cazul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca nu trebuie sa inteleg prin asta curatarea fetei in general, mc again, talk to u'all later poate mai aflu ceva
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
FIRST (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) celor noi
2: subliniez ce a spus maria, daca acneea la o peroana este cauzata de un stafilococ inseamna ca acel stafilococ se poate transmite destul de usor si pe la 'vecini' deci.....ar fi contagioasa, insa aceasta este SINGURA cauza transmisibila!!! Determinarea cauzelor bolii nu poate fi facuta decat de medicul dermatolog si endocrinolog deci iti recomand sa nu intri in panica si nici sa nu te izolezi, pentru ca in primul rand sansele sunt mici si in al doilea rand nu 'se ia' daca dai mana cu persoana respectiva sau daca o pupi pe obraz o secunda! draga u're a guy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pasul asta cu demachierea il putem traduce in cazul tau prin termenul 'CURATARE'! Dar asta nu te absolva de la posibilitatea achizitionarii unui "demachiant / solutie de curatare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) " foarte bun/a!!! Personal recomand Sebium H2O, este un lichid albastru....cu putina vata sau na....o discheta demachianta iti stergi fata cu el sa poti curata bine porii! Pt ca fara curatarea asta buna (nu te gandi la sapun + apa INTERZIS) te cam poti da cu ce vrei tu fara rezultate remarcabile! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 31-July 07 Member No.: 1,953 ![]() |
k, asta am spus si eu curatare in general, i'm doing that, dar cu boreade cum ramane? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sweet girl please be sweet and tell me how the story goes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ce sa zic... cum e un forum de fete... girl power (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa nu ma atace cineva pe aici, can't beat them join them (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) see'u later
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
demachiere=curatare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu ininuam ca te-ai machia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu ma demachiez dimineata fara sa fi fost machiata adica imi curat tenul si asta e primul pas pe care trebuie sa-l faca oricine are probleme cu tenul pt a obtine rezultate cu tratamentul facut. you're a guy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te dai cu crema dupa spalare si o lasi acolo linistita, eventual pana se acomodeaza pielea cu acidul glycolic aplici un strat ff subtire. eu de ex folosesc tot o crema cu acid glycolic dar in concentratie mult mai mare pt ca dupa primele aplicatii aveam intepaturi, roseata la nivelul tenului, chiar arsuri asa ca am aplicat crema o data la 2 zile si abia mai tz in fiecare zi. defapt nici acum nu suport zilnic, inca ma arde (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
I'm a guy (sugestiv nume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), cum spuneau si fetele, dupa curatarea tenului si eventual ce mai faci tu (apa termala, lotiune tonica etc), pur si simplu aplici crema, ca pe orice alta crema obisnuita si gata. Nu este o crema agresiva, deci nu iti face probleme. Tu ce anume vrei sa tratezi?
Bebe, Glycon (daca nu ma insel, asta foloseai, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )nu are concentratie mai mare de acid glicolyc, ci pur si simplu este probabil mai agresiv, pentru ca nu are alte ingrediente care sa hidrateze mai mult pielea.. Intr-adevar, nu sunt eu in poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar seamana cu mine aici, mai ales in lunga perioada in care foloseam activ spuma de par..Bebe, ce draguta esti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, am incercat sa-ti trimit un PM dar ai inboxul full. Cred ca trebuie sa faci un pic de curatenie.
Scuze de (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:29 PM |
|