![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
roxanica, aveam intr-adevar inboxul full, dar gata, mi-am facut curatenie..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) poti sa imi trimiti PM`ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 31-July 07 Member No.: 1,953 ![]() |
k, mc de raspuns, din cate am inteles e nevoie de o exfoliere, entering the stage boreade, or am i wrong?, anyway i couldn't be so off, sunt destul de sigur ca mi a spus sa il las pe fata intre 15 si 40 min progresiv, dar intra in piele si acum ca imi spune ti si voi ca nu ar trebui sa ma spal (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o sa aleg varianta de la mijloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mcmcmc, cat despre poza... u or not, the girl in the picture is nice, after all... "i'm a guy" i should know (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) talk to u'all later si mc mult (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
pai care mai este sensul sa te dai cu ea daca o indepartezi dupa 15-40 minute? las-o saraca sa isi faca efectul! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
mi-am luat si eu aspirina de la Bayer, voi remarcati diferente fata de cea de la Sicomed, de exemplu? este mai buna? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 31-July 07 Member No.: 1,953 ![]() |
quote " aspirin is aspirin " spunea Donald Trump (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu e relevant da mi a venit in minte citatu', dupa el ar trebui sa o alegi pe aia mai ieftina, "filosofia miliardarului", i kind of agree nu la faza cu pretul dar ce i drept aspirina e aspirina asa ca ... nu, nu vad nici o diferenta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) but what do i know
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
" sint un tip" ud iu laic to meic za efort sa spicuiesi romaneste? Sa stii ca fetele o sa te considere la fel de cul, bre!
Acu`, gluma-gluma, sa nu te superi, da` rom-engleza asta nu te face mai interesant si nici mai usor de inteles ! io fac eforturi mari sa anderstend ce rait iu ouvar hier. Sau, pliz, du ior best. Bafta si sa te "dregi" repede, ca un bebe sa te faci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) peseu: e gluma, da` are un simbure de adevar. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
nu incercam sa fiu "cul" ci sa aflu cum sa fol ceva, doar ca imi vine mai usor sa ma exprim asa, prea multa cultura pop la mine la tv I GUESS, nici interesant nu am incercat sa par, 'CAUSE I'M NOT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , NO BIG DEAL, nu ma supar (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) still (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , deranjat doar de efectul Pruteanu, just joking to (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , n am vrut sa cauzez probleme mai ales ca sunt singur pe aici :-SS, fiind forum pentru fete and all, mc pentru raspunsuri inca o data, they really helped si pana data viitoare, la cererea imperativa pe care am primit o, traditionalul papa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-August 07 Member No.: 1,966 ![]() |
buna...sunt noua pe aici. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) m-am chinuit mult sa-mi fac un cont..nu-mi mergea..nush d c (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )....oare andreica ce imbunatatiri o fi avand de la fraxel..ma gandesc sa apelez si eu la dna leventer
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, i`m a guy, e rusine sa vorbesti romaneste , bre? de cind? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nu, nici gand, fac asta de cand eram mic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sunt chiar nationalist mei si mandru ca sunt roman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , doar ca, asa cum ti am spus, imi vine mai usor sa ma exprim asa, cand tst cel putin, si acum asta fac, nu am primit plangeri pana acum, uff : crying : ups the smiley face.... it's written in english (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
You're a guy lasa mai crema pe fata si n-o mai spala!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aculta ce spun fetele ca stiu ele ce stiu sweet, eu cred ca are concentratie mai mare pt ca de la glycon, in ciuda arsurilor, am vazut si rezultate la nivelul porilor, punctelor negre, pe cand de la boreade doar mi-au aparut mai multe cosuri si mi s-a ingrasat tenul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Defapt asta e motivul pt care nu renunt la glycon, desi ma arde pe alocuri imi reduce punctele negre si marimea porilor cand reusesc sa ma dau cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tu de unde stii ca boreade are concentratie mai mare de acid glycolic? ai aflat dintr-o anume sursa? eu parca citisem ca cineva l-a intrebat pe mugea cat glycolic este dar nu mai stiu valoarea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , mi-a ramas in minte doar ca e mai mult decat in boreade... tu pana la urma ai mai folosit glycon? si din cate stiu eu si glycon contine agenti emolienti, o folosesc persoane care au tenul uscat si li l-a reglat.. eu ma irit probabil pt ca am dermatita seboreica si nu neaparat pt ca e f agresiva crema. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:30 PM |
|