![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet, aspirina a cam fost produsa in prima instanta de Bayer.....deci tinand cont ca de la ei se trage...tind sa cred ca e cea mai buna!!! Oricum mie imi place foarte mult si numai pe asta o folosesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
bebe_maria, 7 si 14 % era concentratia la Glycon (simplu si forte). Boreade are cumva 12%?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
parca da, boreade are 12%...deci e intre cele 2 glycoane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . dar sigur mai are ceva pt ca il simt mai eficient decat pe boreade ... poate mai incerc sa dau si cu boreade de cateva ori sa vad daca o sa am acelasi rezultat
chiar asa raluca, tu cum mai esti cu tenul? s-a mai atenuat ceva cu glycon forte? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, pai acum nu toti reactionam la fel la cremele astea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu m-am uitat la ingrediente, nu dupa rezultate (Glycon nu am folosit, deci nu pot sa imi dau cu parerea decat referindu-ma la igrediente). Iti dai seama ca nu ma platesc astia si nu am de ce sa le promovez produsele..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi place ca nu imi agreseaza deloc pielea (pe caldurile si soarele asta numai piele exfoliata si fasii nu mai imi trebuie mie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Si mi-am mai luat si Boreade lissant si Effaclar K de la LRP.
Geo, si mie imi place, dar nu stiu daca am obtinut rezultate mai bune decat de obicei.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Btw tu cum mai stai cu tenul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de apa termala, eu mi-am luat acum tot de la Uriage, tot era o promotie la HelpNet cu balsam de buze si crema de maini, care chiar sunt bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da, pana la urma cel mai important este rezultatul, daca tie iti merge cu Boreade da-i inainte, mie cu Glycon (mai bine decat cu Boreade pt ca nu pot sa spun ca e super), e clar ca acelasi produs poate avea efecte total diferite la diverse persoane. Inca mai am Boreade-ul si parca era valabil pana prin 2009, poate il mai incerc si eu o data cine stie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Offf ce bun ar fi un peeling, ar rezolva in cateva minute ce te lupti sa obtii in 1-2 ani, chiar daca apoi i se mai duc efectele, parca tot e bine sa-ti asiguri 9-10 luni de liniste...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet....la mine e liniste si pace....bine....micute mai apar din cand in cand dar nu ma deranjeaza pt ca intr-o zi apar si dispar!!! Cam vine perioada vesela....sunt curioasa sa vad luna asta care-i treaba!! Oricum eu ma tin cu sfintenie de Retin, acum ma dau o zi da, una pauza.....merge bine!
La tine cum mai merge? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca imi iau si eu Glyconul pana la urma, ca alta solutie chiar nu mai vad. Mi-a fost bine cam o saptamana dar vad ca iar am inceput sa am probleme. Ma enerveaza totusi ca nu se gaseste glyconul in farmacii, ca eu cum sunt putoare ordinara mi-e cam lene sa il comaaand, sa merg dupa el, yada yada yada...ma seaca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar pana la urma mi-oi calca amu pe puturosenie si oi face-o si pe asta. Ufffff....ce de stres cu tenul asta, ma mai incalzeste putin faptul ca vad ca sunt si barbati care au aceleasi stresuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am o placere diabolica din treaba asta (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Angel faci comanda prin telefon in 2-3 minute si apoi cand te duci la posta sa oridici fa-ti un mic cadou pe drum care sa te motiveze (in plus) sa mergi pana acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
bebe, am abandonat pana mai spre toamna, cand ma gandesc sa o iau frumos cu ...inceputul. Nu stiu daca am mai zis ca incepusem direct cu cel forte si m-am chinuit cu el, asa ca o sa iau din cel simplu si apoi trec la asta. Intre timp, am mai folosit Retin localizat pe noile "aparitii".
Am vazut ca unele va doriti sa nu mai folositi ever fdt sau pudra, deci "perfectiunea" cum s-ar zice. Eu n-am nici o intentie sa renunt la machiaj, ba chiar, atunci cand arata tenul mai bine, parca si fdt arata altfel pe fata si ma pot da si cu blush, so...Am avut o perioada in care ziceam ca asta e, asa arat, ia sa ies nemachiata cand merg doar prin cartier, dar sincer nu m-a tinut mult, mi se parea ca ma stresez inutil, asa ca mi-am revenit la bunele obiceiuri...puteti sa-i spuneti dependenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
eu la pudra cred ca nu voi renunta niciodata....nu suport sa stau fara!!! Chiar daca nu are nici o treaba cu puterea de acoperire......imi da o stare psihologica mai linistita sa stiu ca am un fel de bariera intre ten si mediu! Cat despre perfectiune.....imi doresc ENORM macar sa o pot vedea mai de aproape.......desi cum mi-a spus de curand cineva......visurile sunt bune insa sperantele aduc dezamagiri..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:58 AM |
|