![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, la mine tot liniste si pace, in sensul ca nu mi-a mai aparut nimic pe fata, nici chiar in perioada mult asteptata a lumii..Pe mine ma streseaza foarte tare semnele, micile gaurele care mi-au ramas pe fata..Chiar pot sa observ cum se estompeaza semnele, dar procesul este atat de lent..Daca ma dau cu fdt/corector, chiar pare un ten smooth, fara probleme (exceptand faptul ca daca stau intr-o incapere cu neon sau in orice caz cu lumina difuza, aiurea, imi vine sa ma sperii (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ) Oricum, ideea e ca pielea mea se regenereaza foarte greu (si asta mi-a fost confirmat si de faptul ca,daca de exemplu am o zgarietura sau ceva, imi trece cel putin intr-o mie de ani). Stiam ca vitamina C contribuie la stimularea productiei de colagen. Oare daca iau capsule cu vitamina C, iar extern ma dau cu o crema, masca etc. cu vitamina C, o ajuta la ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau peelingul o fi singura solutie? Mai are cineva problema asta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bebe, daca tie iti merge bine cu Glyconul, continua cu el! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu are nici un rost sa opresti tratamentul! Iar apoi poti sa treci pe varianta forte si atunci sigur o sa vezi rezultate! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet, vitamina C ajuta...eu iau capsule de vit C+Zinc zilnic! Nu strica nici o crema externa cu C...insa nu stiu ce sa-ti recomand....stiu ca prin saloane se gasesc capsule cu vitamina C ...
Mie imi dispar destul de repede semnele.... dar la cat BHA Retin si Vit C bag in ea.....m-ar fi mirat sa nu! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 3-August 07 Member No.: 1,977 ![]() |
Salutare, fetelor, Sunt Elena si intru pentru prima data pe forum. Am nevoie sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu cateva produse. Dar, mai intai, sa va spun "situatia mea": acem 2 saptamani, mi-a iesit o iritatie pe fata de la soare. Am fost la dermatolog si mi-a recomandat Advantan Milk (parca asa se ceama) si produsele din gama Ivatherm. Am fost ascultatoare si le-am luat: Advantan Ivapur si Crema pentru ten gras cu tendinta acneica. Am citit postarile anterioare de pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. Am vazut ca suntei majoritatea de prodesele Bioderma. As vrea sa incep si eu sa le folosesc, dar nu stiu exact ce: sensibio H2O sau sebium (crema, lotiune demachianta..etc). Aceleasi nedumeriri despre Skinoren, Hyseac, Zynerith....sub ce forma le folositi, pentru ca am vazut ca sunt foarte multe variante. Referitor la apa termala, foarte multumite sunteti de Avene...dar daca eu folosesc produsele Ivatherm, este mai bine sa folosesc apa termala tot de la Ivatherm? Astept raspunsurile voastre, poate ma scoateti si pe mine din incurcatura. (problemele mele sunt: puncte negre multe....adancituri si urme de la fostele cosuri, imperfectiuni..etc...). Multumesc anticipat pentru orice forma de ajutor la nedumeririle mele! Week-end placut la toate! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet mie mi-a dat dna dct dupa peeling o crema cu vit c, Flavo-C, s-a mai scris pe aici despre ea, tocmai pt a stimula productia de colagen iar dupa peeling pielea este mult mult mai receptiva pentru ca au fost indepartate straturile de celule moarte, semi-moarte si lenese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de la suprafata.
geo tu folosesti pudra de la paula's choice? si eu vreau pudra, una minerala si am gasit pareri bune unanime despre una everyday minerals si mi-am comandat niste mostre pt ca nu stiu ce nuanta mi se potriveste... vroiam l'oreal dar am gasit multe pareri negative, la fel despre avon, MAC, Bare escentuals etc.. si la alea mai scumpe de 25 nu ma bag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Pot folosi si aspirina tamponata pt masca cu iaurt?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banuiesc ca da, dar o sa se topeasca mai greu si poate nu o sa fie suficient de agresiva ca cea netamponata pentru a curata bine de celulele moarte. Eu folosesc o apirina net.+1lingurita de iaurt(se dizolva instant in el)+3-4 picaturi de ser vit C+ 3-4 picaturi de ulei de catina.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
elena_v....pana o sa iti raspunda fetele care sunt mai in tema, iti spun ce cred eu. Daca nu ai probleme cu acneea ci doar urme si puncte negre, cred ca te-ar ajuta mai degraba un Glycon, Keracnyl sau Hyseac....decat Zynerit si alte cele. Sau poti incerca si tu tratamentul cu Retin A despre care tot s-a discutat. Daca ai rabdare sa citesti tot ce s-a scris sigur o sa gasesti informatiile necesare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate te mai ajuta si fetele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Banuiesc ca da, dar o sa se topeasca mai greu si poate nu o sa fie suficient de agresiva ca cea netamponata pentru a curata bine de celulele moarte. Eu folosesc o apirina net.+1lingurita de iaurt(se dizolva instant in el)+3-4 picaturi de ser vit C+ 3-4 picaturi de ulei de catina. wal...de unde ai serul de vit C????!?!?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) da bebe, pudra de la Paula! Sunt foarte multumita de ea, desi n u e minerala......cat despre culoare sunt foarte multumita ca am nimerit-o din prima! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tot ce-ti pot spune e ca undeva in sertar am pudra de la Loreal, am folosit-o o data de proba....si de atunci zace in nebagare de seama! Nu mi-a lasat o impresie buna! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Flavo C, ser uleios de vit C cu ginko biloba, in farmacie (putine ce-i drept), e undeva un pic peste 55 ron. Folosit individual da stralucire si suplete pielii dar noi astea cu pori dilatati si puncte negre riscam sa ne trezim cu ele mai accentuate caci oxideaza la suprafata porului cu sebum. Folosit peste noapte si curatata fata dimineata nu vad vreo problema. Mie imi place sa-l folosesc si inainte de a iesi in oras Saturday night ca destinde pielea, intinde ridurile si da stralucire si sub fdt nu se vad porii. Daca n-ar avea neajunsul cu punctele! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
mda....o sa trebuiasca sa ma duc pe la farmaciii..........vaaaaaaaiiiiii URASC MOMENTUL!!!!!
eu multe puncte negre nu mai am....dar dupa masca de asppirina si gomaj merge de minune serul asta!!!! Mda.....maine poate imi fac curaj si intru in farmacie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc wal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:44 AM |
|