IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
kale
post Feb 7 2006, 10:29 PM
Post #401

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

angelito, te rog spune si tu cum ti s-a parut akneyl de la abocca...parca tu ziceai ca l-ai avut..si cam cat costa?
Go to the top of the page

+Quote Post
Aura
post Feb 7 2006, 11:08 PM
Post #402

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 175

Raspuns pentru Blondina. Suntem mutate de la Gomaj :frustraree:e s.a.m.d  8) la subiectul cel mai fierbinte al forumului si al acestor timpuri moderne... :( :(

Sper sa nu te plictisesc.
M-am trezit cu dna. acnee asa fara nici un preaviz acum o jumatate de an la modul cel mai serios desi inainte tot aveam imperfectiuni pe fata si asta de cand am inceput sa iau anticonceptionale. Hihihi...stiu ca unele fete nu au probleme de genul asta.
Asa ca m-am dus la dermatolog. Eram asa de furioasa pe fata mea. Cum naiba nu am avut nimic nici macar la pubertate si ma trezesc acum cand aproape sa imi bata 30 la usa...ma rog nu inca. :'(
Mi-a spus ca nu am nimic si m-a trimis acasa. Intre timp s-a agravat. Si asta pentru ca al meu corp se  elibera de toxine (am citit diverse rapoarte medicale),  :offtopic:ba chiar si parul...
Am mers la alt medic si am primit indicatii ca timp de 6 saptamani si nu folosesc decat ce mi-a dat ea plus cristale de siliciu. Sub forma de gel pentru ca se asimileaza mai repede dar se pot lua si ca pastilute. Si ceai de mustele cate 2 litri pe zi sa curete bine sau apa fierbinte / rece cu lamaie.
Basocin - Galderma, solutie, dimineata pe baza de un antibiotic de ultima generatie in materie de acnee Clindamicina
Seara Skinoren (si ptr. alte probleme dar si atenuarea urmelor lasate de acnee)
Si ca produse de ingrijire dermatologica de la Hans Karrer gel de spalat de fata cu antiseptic, factor de protectie, fara alcool, pentru piele grasa, activa.
Crema Fluida ce regenereaza pielea predispusa la acnee, fara conservanti, non-comedogenica asa se spune?? :-), cu continut de lipide de 12%, acid lactic si aspirina.

Uff..scuze de lista. Dar iti scriu tot ce am facut.
Intre timp am avut voie sa fac masti saptamanale (1-2 ori) cu argila si aspirina si suc proaspat de portocale
apoi pun o masca/balsam cu ulei de arbore de ceai de la Arya Laya, tratament intensiv pentru piele cu probleme
Photoderm AKN Spray SPF Bioderma pentru protectie zilnica
Dupa cele 6 saptamani fata mea si-a revenit.
Nu am pus fond de ten, ruj sau alte nebunii timp de 6 saptamani! :evil: aratam beton.

Dupa o alta vizita la medic mi.a spus ca pot continua tratamentul si pot introduce si masti naturale. Una din favoritele mele impotriva acneii este cea de rosie pe care o foloseam zilnic.(imi morfoleam o rosie spalata de fata si o lasam cam 20 de minute). Miere (dar nu mai mult de 5-6 minute), pepene rosu (20 de minute). Toate indicate in cazuri de acnee. De fapt putem deschide un alt topic cu retete naturiste, sunt plina de ele.  ;)

Si din cand in cand ulei (pur) de arbore de ceai - care arde destul de tare, de fapt eu mi.am cam facut peeling pe frunte din greseala.  :o :o
Dar mi-am revenit.
Ca incheiere - va rog sa nu ma injurati, promit sa nu mai scriu asa de mult  :estiok: :estiok: folosesc un fond de ten bestial pentru ten cu probleme (pe care se specifica non-acneinc, non-comedogenic, fara uleiuri, nu astupa porii, fara parfum).
GATA
Iertare pentru roman :floricele: :floricele: :floricele:

+Quote Post
Cindy
post Feb 8 2006, 11:26 AM
Post #403

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

aurelia, ce crema era aceea pt regenerarea pielii(cu aspirina etc) si ce fond de ten bestial folosesti tu acum? :)
si ai scapat complet de acnee? fara urme. fara nimic? norocoaso!  ::)

+Quote Post
Aura
post Feb 8 2006, 12:57 PM
Post #404

Tratabil
**

Member No.: 175

Sweet_girl am scapat de acnee. Mai ies niste chestii "invizibile" cu ochiul liber si daca nu stai cu nasul lipit de oglinda  :fluierat: mai ales in perioada aceea a luni dar in rest sunt bine.
Urme usoare mi-au ramas pe frunte dar cu machiaj sunt "perfecta". Uf...parca mi-au murit laudatorii.. :hainoroc: Dar ii dau inainte cu Skinoren. Dermatologul mi.a spus ca se vad incet rezultatele dar sigur. Plus mastile mele din bucatarie.

Crema se cheama "Hydroderm Crema Fluida plus (din germana: Gesichts Fluid plus), pentru piele activa si grasa de la Hans Karrer GmbH (conceptie dermatologica/estetica) *what ever that means.... :-X :-X
Dar mie imi merge bine de tot.
Si fondul de ten. Nu sunt off-topic pentru ca are legatura cu acneea. Sa  nu ma injurati :)
Estee Lauder Double Wear "Stay-in-Place Makeup, SPF 10 :)

+Quote Post
minnie_mouse
post Feb 8 2006, 01:44 PM
Post #405

Contaminat
*

Member No.: 197

salutare fetelor, ma bucur ca sunt alaturi de voi pe forumul cel nou si m-am hotarat sa va povestesc si sa va cer parerea despre noul meu "tratament", o lista destul de lunguiatza, dar care imi da impresia ca ceva ceva incepe sa se miste pe fata mea ::)
1. sapun cu borax de la farmacie (SINGURA recomandare facuta de o dermatoloaga de la medicover, in rest a zis ca nu pot face nimc, si cand i-am zis de zapada carbonica a zis sa nu mai cred toate prostiile pe care le aud tsss)
2. in prima saptamana masca cu argila zilnic, apoi mai rar
3. jumatate de cubuletz de drojdie de bere :D (bunica mi-a povestit de remediul asta din popor) si uneori si masca de drojdie de bere cu caiva stropi de lamaie (lasa pielea super misto dupa)
3. un amestec de la farmacie pe baza de benzoyl peroxid, dar care mai contine si alte antibiotice (cred) pot face rost si de reteta intreaga (acest amestec este excelent, nici nu-mi usuca pielea, nu o decojeste, dar pare ca le da in cap cosurilor si lasa piele fina in urma, preferatul meu)
4. Zineryt (doar pe cosuri urate) dar nu prea ii vad efectul. poate sunt eu una dintre cele la care zinerit nu ajuta (ceea ce e pacat cand il vad in rest atat de laudat)
5. si vreau sa incep sa alternez solutia de la farmacie cu smoodderm, care fata de skinoren, sau isotrexin care nu mi-au placut deloc (foarte agresive si parca fara efect asupra acneei) mi se pare mie cel mai eficient.
6.crema de galbenele, dar pe care o folosesc mai mujlt ca pe o masca avand in vedere cat de grasa e si nu intra deloc in piele. ar trebui sa-mi cicatrizeze urmele de la cosuri trecute
7.vitamina A si B complex  - aproape zilnic (pentru o perioada apoi mai rar)
8. last but not least (de 3 saptamani) Diane 35, dupa o vizita la endocrinolog care mi-a zis ca n-am nimic cu tiroida dar avand in vedere semnele de slab hirsutism pe care le prezint ar trebui sa-mi faca bine. ma gandesc sa-l iau vreo 6 luni asa (inainte luam Laurina de la care insa n-am vazut NICI O imbunatatire)

:-X :-X
cred ca v-am ametit cu lista mea luuuuuunga; poate e si autosugestia, dar parca ceva ceva se vede, adica macar nu mai e asa rau ca inainte cand erau zile in care aveam in total pe zona barbiei vreo 20 de cosuri in familie, urate, parca fara speranta, si acum maxim 1-2 deodata, care sper ca sunt efectele curatarii fetei dupa bombardament. va mai tin la curent cum merge treaba, si voi dc imi puteti spune, dc e ceva totaaal gresit la ce iau eu aici, sau dc amestec ceva cum nu trebuie.

bine v-am gasit si va pup pe totate, pt ca datorita voua am inceput sa fac ceva contra acneei mele in loc sa astept sa treaca asa cum mi-a zis pana acum toata lumea, inclusiv dermatoloaga la care am fost :-* :-* :-* :hainoroc:

+Quote Post
angeldust
post Feb 8 2006, 03:02 PM
Post #406

Musafir

Borax  ? ??? Asta ce face? Ce efect are asupra acneei? De sapun cu sulf am mai auzit, am si eu unu primit de dincolo care mai are nu stiu ce minune in compozitie si curata porii in profunzime ce-i drept dar imi ies de la el niste cosuri din alea dureroase sub piele de imi vine sa ma iua cu mainile de cap.Deci nu il mai folosesc....

+Quote Post
minnie_mouse
post Feb 8 2006, 05:25 PM
Post #407

Contaminat
*

sapunul cu borax e antiacneic, nu stiu exact care ar trebui sa fie efectul, mie imi lasa fata curata, pregatita pt urmatorii pasi ai tratamentului (eu, care de obicei trebuie sa ma spal cu sapun pe fata ca sa-mi simt fata curata)

+Quote Post
angelito
post Feb 8 2006, 06:26 PM
Post #408

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Minnie  :welcome: :floricele:!

Daca ai putea, cred ca ar fi interesant sa ne scrii ce contine reteta respectiva, mai ales ca pare ceva foarte minunat daca nu usuca deloc pielea  ;)!

Si sa stii ca si mie mi-a placut mai mult Smooderm decat Isotrexin & Co., macar are o textura ok si intra repede in piele. Si nici nu miroase asa urat. Si nici mie Zineryt-ul nu mi s-a parut asa grozav...

Cat despre Borax, mi se pare ca am avut si eu candva, dar parca nu mi s-a parut grozav...

:-*

+Quote Post
minnie_mouse
post Feb 8 2006, 06:44 PM
Post #409

Contaminat
*

Cred ca puteti comanda preparate care sa contina aceste principii intr-o farmacie.
- antiseboreice si exfoliante clasice in mixturi sau lotiuni:
sulf intre 5 si 10%,
acid salicilic intre 1 si 3%,
rezorcina intre 4 si 10%,
acid lactic 0,5%;
- antimicrobiene active fata de bacteria care produce acnee (Propionium acnes) si fata de stafilococi:
eritromicina,
tetraciclina,
clindamicina,
cloramfenicol (intre 2 si 4%);

- benzoil peroxid - 2,5, 5 sau 10%
- retinoizi sau acid azelaic

Ex.: Talc, oxid de zinc aa 5g, acid salicilic 1-2g, rezorcina 3-5g, sulf precipitat 5g sau eritromicina propionil 2g, acid boric 1g, acid lactic 0,3-0,5g, glicerina 5g, alcool 70% pana la 95g. (cantitatea de alcool poate fi redusa in functie de sensibilitatea tenului sau se inlocuieste alcoolul cu o alta baza mai slaba)

asa...gasisem chestia asta p un forum, am copiat datele si i le-am dat mamei sa mearga cu ele la farmacie...s-a intors cu aceasta solutie p care o folosesc acum (alba si putin alcoolizata)...nici mama nu stia pe care a folosit-o dar cu indiciile astea (alba, alcoolizata, trebuie agitata bine pt ca se separa alcoolul de praful albicios) mergeti la farmacista si sigur va obtine solutia care trebuie

mi-am amintit :D...i-am zis sa foloseasca cantitatile si ingredientele din exemplu plus benzoyl peroxid...

+Quote Post
kale
post Feb 8 2006, 09:02 PM
Post #410

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

minnie, bine ai venit printre noi....nu-s cam multe produsele folosite de tine, nu-ti agreseaza pielea?

+Quote Post

471 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 10:59 PM